Evet gerçekten öyle ameliyat olan insanla eve geldiğinde kavga mı etcen diyorlar ona oda gerekirse ederim saçlarını başlarını yolarım demiş anneden de babadanda şansları yok eşime bakınca içim parçalanıyorBir an eşiniz size inanmadı ya da annesini savundu sandım o kısma gelene kadar stres oldum ya. Kayınvalideniz fırsatçı resmen belli çocuğunun başına geleni kendi aleyhinde kullanmaya çalışmış
Aslında ne anneci nede anneci değil arada bişey anam anam derdi ama nasıl bir huya sahip olduğunu bildiği için aramızda bir duvar gibiydi eşim bsey oldumu bana syle derdi ben ona söylerdim oğlumu sen dolduruyordun diyor birde banaAy allahtan eşin anneci değil de herşeyin farkında. Neyse ki gitmiş gözünaydın. Bu kv niye gelinlerini bu kadar kıskanıyor hiç anlayabilmiş değilim
Haksız olduğu halde annesini savunmuyorsa eğer pekte anneci değildir ya şanslısın o konudaAslında ne anneci nede anneci değil arada bişey anam anam derdi ama nasıl bir huya sahip olduğunu bildiği için aramızda bir duvar gibiydi eşim bsey oldumu bana syle derdi ben ona söylerdim oğlumu sen dolduruyordun diyor birde bana
Geçenlerde bu konu hakkında yazmıştım. Tipik koca karı seysi. Kocasiylada ayrı gibiymiş. İlgi sevgi görmeyince oğullarını eş yerine koyup sahipleniyorlar. Kocalarının laf geçiremiyorlar oğullarında ilgi sevgisi gelinlere gidince böyle iğrenç cirkef biri haline geliyorlar. Bundan 50 yıl öncesi ve şimdi de aynı. Kadın sevgi görmeyince ve bunu da dillendirmeyi bilmeyinde böyle arsız konular meydana geliyo ne yazikki.Ay allahtan eşin anneci değil de herşeyin farkında. Neyse ki gitmiş gözünaydın. Bu kv niye gelinlerini bu kadar kıskanıyor hiç anlayabilmiş değilim
Mevlam eşini sana bağışladı qkli fikri yerinde gözü de açık elhamdülillah sen mutlu yuvanda devam et kuzu. Ya herseyiyle qnaci olsaydı. Mazallah..Aslında ne anneci nede anneci değil arada bişey anam anam derdi ama nasıl bir huya sahip olduğunu bildiği için aramızda bir duvar gibiydi eşim bsey oldumu bana syle derdi ben ona söylerdim oğlumu sen dolduruyordun diyor birde bana
Evet Allahtan öyle değil şuan bende boşanıyor olablirdimHaksız olduğu halde annesini savunmuyorsa eğer pekte anneci değildir ya şanslısın o konudaBazısı vardır ya annesinin huyunu da bilse annesi haksız da olsa asla laf ettirmez seninki öyle değil en azından
Gerçekten kızımızın yüzü suyu hürmetine bize bağışladı doktor bu hasta ölümden döndü masada kalabilirdi dedi bu ları her duydugumda hastanede fenalık geçirdim kendimi onun yanında tutmaktan Rabbim kimseye yaşatmasınMevlam eşini sana bağışladı qkli fikri yerinde gözü de açık elhamdülillah sen mutlu yuvanda devam et kuzu. Ya herseyiyle qnaci olsaydı. Mazallah..
Evet konuşmuştuk hatırlıyorum ama bana yine de mantıklı gelmiyor ya evlenmiş gitmiş artık ayrı bir ailesi var niye bozmak ister ki yani kötü niyetliler ya asla iyi niyetli değiller. Bugün yakın çevremde bir hikaye duydum kadının kv’si her gece oğluyla yatmak için kıyamet koparıyormuş kadıncağızda yazık kavga gürültü olmasın diye kocasına git annenle uyu diyormuş. Böyle şeylerin olduğunu biliyordum ama etrafımdan duyunca şaşırdım. Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor.Geçenlerde bu konu hakkında yazmıştım. Tipik koca karı seysi. Kocasiylada ayrı gibiymiş. İlgi sevgi görmeyince oğullarını eş yerine koyup sahipleniyorlar. Kocalarının laf geçiremiyorlar oğullarında ilgi sevgisi gelinlere gidince böyle iğrenç cirkef biri haline geliyorlar. Bundan 50 yıl öncesi ve şimdi de aynı. Kadın sevgi görmeyince ve bunu da dillendirmeyi bilmeyinde böyle arsız konular meydana geliyo ne yazikki.
Sağlığınız ve huzunuruz için adak kestirin bence. Dediğin gibi Mevlam bebisin hatrina ömür vermiş olabilir. Bunlar imtihan ve sevdiklerinin sağlığı ile olan imtihan çok daha ağır oluyor. Bolca sadaka verin. Çokça şükür edin. Suan Allah korun başka şeylerde konusuyo olabilirdik. Mevlam kızınızı size sizi kızınıza bağışlasın. Huzurla sağlıkla inşallahGerçekten kızımızın yüzü suyu hürmetine bize bağışladı doktor bu hasta ölümden döndü masada kalabilirdi dedi bu ları her duydugumda hastanede fenalık geçirdim kendimi onun yanında tutmaktan Rabbim kimseye yaşatmasın
Evet mantık çerçevesinde asla insanın aklı almıyor fakat bu geçmiş kuşaklar yaşadıkları yada yaşamadıklarımız şeyin ne olduğunu bilmediğinden ve ben napiyorum diye sorgulamadjgi için böyle ahmahca davranislar sergiliyor ne yazık ki.Evet konuşmuştuk hatırlıyorum ama bana yine de mantıklı gelmiyor ya evlenmiş gitmiş artık ayrı bir ailesi var niye bozmak ister ki yani kötü niyetliler ya asla iyi niyetli değiller. Bugün yakın çevremde bir hikaye duydum kadının kv’si her gece oğluyla yatmak için kıyamet koparıyormuş kadıncağızda yazık kavga gürültü olmasın diye kocasına git annenle uyu diyormuş. Böyle şeylerin olduğunu biliyordum ama etrafımdan duyunca şaşırdım. Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor.
Her gece olmasa da bazen yatıyormuş yoksa geline eziyet ediyormuş gündüzleri. Kv çok fettanmış öleli çok uzun süre olmuş kadın hala antidepresan kullanıyor o kadar kötü şeyler yapmış ki üzüldüm açıkçası gerçekten mide bulandırıcı oğlunu kocası yerine koymuş resmen.Evet mantık çerçevesinde asla insanın aklı almıyor fakat bu geçmiş kuşaklar yaşadıkları yada yaşamadıklarımız şeyin ne olduğunu bilmediğinden ve ben napiyorum diye sorgulamadjgi için böyle ahmahca davranislar sergiliyor ne yazık ki.
O örnek verdiğin kadın kavga olmasın diyoda koca musfettesi de gidip yatiyomuymus anasiyla.. herkes yerini bilecek ya ne biçim zihniyet yemin ediyorum mide bulandırıcı.
Evet bir nebze öyle ama evliykende eltime çektirmediği kalmamış çenesi ve hareketleri yüzünden kayınpederimde zamanında hep uyarmış kimsenn bişeyine karışma çeneni tut dye yeri gelmiş dövmüşte bir araba dayakta yese huyundan vazgeçmez bir insan herkesle küsüp kavga ediyorsa o insanda bir sıkıntı vardır sorunludurGeçenlerde bu konu hakkında yazmıştım. Tipik koca karı seysi. Kocasiylada ayrı gibiymiş. İlgi sevgi görmeyince oğullarını eş yerine koyup sahipleniyorlar. Kocalarının laf geçiremiyorlar oğullarında ilgi sevgisi gelinlere gidince böyle iğrenç cirkef biri haline geliyorlar. Bundan 50 yıl öncesi ve şimdi de aynı. Kadın sevgi görmeyince ve bunu da dillendirmeyi bilmeyinde böyle arsız konular meydana geliyo ne yazikki.
Allah annelerimizden razı olsun iyi ki varlarMaalesef anlık öfke değil bu kovulma üzerinden 3-4 gün geçti yazamadım size deüstüne annemle konuştu ocağa kadar vakit verdi öfkeli sinirli bir hale büründü ocağı da beklemeden anneme geçeceğim park yatağını kurarım annemin evi 2+1 bir oda kardeşimin bir oda annemin annem odayı size yaparım ben salonda yatarım dedi Allahım bir kapı açacak biliyorum inanıyorum
Kesinlikle değnek değmiş gibi değişti adam daha olaydan bir kaç gün önce bebeğin küçük coraplarını öpüp kokluyordu , evden kovarken dedim beni değil bebeği atıyorsun dışarı biz hemen nasıl toplanıp gidelim karnımda çocuk doğru düzgün tuvalete gidemiyorum sürünüyorum yani halimi biliyor beni ilgilendirmez istemiyorum o benim oğlum ama büyüyünce anlar beni dedi şok geçirdim sanki bir anda içine cin kaçmış gibi anlık sinir de değil aradan bir kaç gün geçti düşünceler duygular aynı düzelmedi öfkeyle değil demek ki dedim hatta.. anneme de bitti kesinlikle istemiyorum iki günde git dedim ama insanlığım var ocağa kadar boşaltın evi demiş insanlığa bak şok içindeyim.Bebeğim annenin evinde klima var mı? Yoksa da bi süre tek eve çıkmayıp klima tarzı birşey taktirsanız? Ya da ufo olabilir bebek odasina. İdareten
BEbeği de yatilı alamaz diye biliyorum annesini emen bir bebeği ayırmazlar yani.
Ama ben anlayamıyorum 6 aylık süreç içersinde oğlu olduğunda bile hemen kabullenip seni telkin edip karnını seven adam mı bu ? Ben mi yanlış hatırlıyorum hemen oğlum, oğlum diye alışıp karnını seviyordu
İnşallah herşey düzelir canım Rabbim annelerinizi başınızdan eksik etmesin ben annemi çok özlüyorum keşke oda yanımda olsaydı ama annemde çok üzülürdü görseydi bu lafları duysaydı ve beni geri göndermezdi ama ona her zerremde ihityacım oluyor çok özlüyorumMaalesef anlık öfke değil bu kovulma üzerinden 3-4 gün geçti yazamadım size deüstüne annemle konuştu ocağa kadar vakit verdi öfkeli sinirli bir hale büründü ocağı da beklemeden anneme geçeceğim park yatağını kurarım annemin evi 2+1 bir oda kardeşimin bir oda annemin annem odayı size yaparım ben salonda yatarım dedi Allahım bir kapı açacak biliyorum inanıyorum
İğrenç. Başka kelime bulamadım. Kadına çok üzüldüm ona sözüm yok zaten mecbur kalmış fakat koca olan kişinin ses etmemesi garip geldi. Mevlam soyumuzu ve çevremizi akıllı ahlaklı eylesinHer gece olmasa da bazen yatıyormuş yoksa geline eziyet ediyormuş gündüzleri. Kv çok fettanmış öleli çok uzun süre olmuş kadın hala antidepresan kullanıyor o kadar kötü şeyler yapmış ki üzüldüm açıkçası gerçekten mide bulandırıcı oğlunu kocası yerine koymuş resmen.
Yuh karısı varken annesinin yanındamı uyuyormuşHer gece olmasa da bazen yatıyormuş yoksa geline eziyet ediyormuş gündüzleri. Kv çok fettanmış öleli çok uzun süre olmuş kadın hala antidepresan kullanıyor o kadar kötü şeyler yapmış ki üzüldüm açıkçası gerçekten mide bulandırıcı oğlunu kocası yerine koymuş resmen.
Tam çirkefmiş ya onunla bir ay iyi idare etmişsin yine Allah kolaylık versinAslında ne anneci nede anneci değil arada bişey anam anam derdi ama nasıl bir huya sahip olduğunu bildiği için aramızda bir duvar gibiydi eşim bsey oldumu bana syle derdi ben ona söylerdim oğlumu sen dolduruyordun diyor birde bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?