2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Alırım almasına da iş yerim Allahtan çok iyi. Orası bana terapi gibi geliyor. Evde olsam daha beter olurum
Ay çok iyi yani yorulursun ekstra stresli bi iştir felan diye demiştim. O halde devam et canım. İnşallah daha da iyi olacağınız günler gelecektir

Çok ama çok üzgünüm Rabbim yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum

Inan hayretler içindeyim. Yani bu kadar mı benzer olur sıkıntılarımız. Pes diyorum. Özelden mesaj atarsan numaramı paylaşabilirim. Can yoldaşı olurum.
Mesaj attım sana dün canım bak mesajlarına

Canım çok üzüldüm ne desem bilemedim. Rabbim yardımcın olsun Karnında onun da çocuğu var nasıl evden kovar ya. Annene gitmeyi düşünmekle en iyisini yapmışsın canım bende olsam anneme giderdim bu devirde çocukla ayrı eve çıkmak çok çok zor. Ağlamakta haklısın ama kendinide oğluşu da üzme herşeyi hissediyorlar artık Bebeğin eşyalarını annene götürme ihtimalin yok mu canım

Çok çok geçmiş olsun. Umarım çok kısa zamanda toparlarsın.

Ah ya ne denir bilemedim umarım sen ve bebek için herşeyin en iyisi olur.

Canım iyi ki yazdın insan bazen kimaeye birsey. Anlatamıyor gerçekten..
Hakkinda en hayırlısı olsun,
Sen cok Güçlüsün herseyin üstesinden gelirsin arkanda dag gibi oğlun da olacak hersey gönlünce olsun inşallah

Anladım canım inşallah herşey çok daha güzel olur bebeğin ve senin için

Çok üzgünüm canım . Nazar değdi heralde yurtdışına taşınacağız diyordun bende herşey yolunda sanmıştım. Bir öfkeyle demiş olamaz mı düzelmez mi durumunuz

Canım ciddimisin ne diceğimi bilemedim bazı şeyler affedilmiyor söylenrn bir söz olsa bile ama iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Canım benim ya nasıl olur da hamile halinle sana kıyıp evden kovmaya kalkar hiç vicdanı merhameti de mi yok. Yani belki de tartışmanın verdiği sinirle bi anlık bişeydir. Asla böyle sebeplerle bir yuvanın yıkılmasını istemem hele de çocuk varken. Sen şu an sadece bebeğini düşün Allah ona da sana da sağlık versin. İnşallah her şey düzelir Rabbim yardımcın olsun

Çok üzüldüm canım ama normalde iyiydiniz konuşmalardan öyle anlıyordum. Acaba bir anlık bir şeyle söyleyip dönemlik olabilir mi? Hani normalde öyle diyen birine eyvallah etme derdim tabiki ama hamilelik süreci biraz değişik bir süreç karşılıklı biraz zamana ihtiyacınız olabilir mi acaba? Keşke biraz uzak duralım nefes alalım deseymiş. Ama sen kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü biri izlenimi veriyorsun sen kendin de yaparsın her şeyi

Biliyorsunuz benimde eşim düşüp beyin ameliayatı olmuştu taburcu olalı bugün 1 ay oldu ama şükürler olsun çok iyiye gidiyor hafıza vs normale dönüyor yavaşca kv kalıyordu yanımızda 1 aydır ama eşim artık kendinde bilincinde herşeyin kv çekilecek biri değil maalesef daha öncede anlatmıştım bazı şeyler eltimle bile kavga etmşti bende dün kontrole gitmeden önce konultum kendisiyle eşimin iyi olduğunu herşeyi kendim yapabildiğim ama psikolojim ve bunalım olarak yıprandığını son üç ayım kaldı eşimle yanlız kalıp kafamı dinlemek istediğimi tatlı dille anlattım meğer kavgadan anlıyormuş dünden razıymış kavgaya bana demediğini bırakmadı bak bidaha kocanı görebiliyormusun seni kovalar beni tutar bu evde oğlumla ben yaşıcam sen gitcen ben giremyorsam yeğenlerinle ablanda giremez neler neler çocuk bizim için önemli değil git ananın evinde doğur masaya vurmalar falan ben yine ağır söz etmedim bende bağırdım tartıştım çıktım evden eşimi arayıp anlattım hastaneden snra ben eve gelmiyorum o evimden gitmeden gelmem yeğenlerimin yanında kalıcam dedim hastanede işim uzun sürmüştü zaten serum falan derken eşim gelmiş eve annsiyle tartışmış anneside ona bağırmaya başlayınca pılını pırtını topla git bu evden dedi zaten kocasıyla da ayrıldılar eşim hasta dye barışmışlardı tekrar nikah düşünyorlardı ama kimle konuşssa ben burda oğlumda kalcam diyip duruyormuş burası rahat konforlu herşey elinin altında ya yerleşme niyetindeydi oğlu bahane hep dünden beri nefes aldığımı hissedyrum o yokken herşeyime karışıyordu kanser hastası olur insan 2 yıldır sus sus yeter artık patladım sonunda bukadar anlayışsız bir aile görmedim bu hamile halimle duamı alıcaklarına ahımı alıyorlar neyseki eşim ailesinin nasıl annesinin nasıl biri olduğunu bliyorda nasıl davrancagını biliyor

Bebeğim annenin evinde klima var mı? Yoksa da bi süre tek eve çıkmayıp klima tarzı birşey taktirsanız? Ya da ufo olabilir bebek odasina. İdareten
BEbeği de yatilı alamaz diye biliyorum annesini emen bir bebeği ayırmazlar yani.
Ama ben anlayamıyorum 6 aylık süreç içersinde oğlu olduğunda bile hemen kabullenip seni telkin edip karnını seven adam mı bu ? Ben mi yanlış hatırlıyorum hemen oğlum, oğlum diye alışıp karnını seviyordu

Bir an eşiniz size inanmadı ya da annesini savundu sandım o kısma gelene kadar stres oldum ya. Kayınvalideniz fırsatçı resmen belli çocuğunun başına geleni kendi aleyhinde kullanmaya çalışmış

Yok canım yaşıyla orantılı olarak anneden ayrı kalabiliyormuş bebekler ondan sanırım ona uygun olarak ilk 1 yıl yatılı falan kalamaz. O şimdi evde kalmıyor mu? Sen evde tek misin ki evi boşaltsın diye anneni arıyor anlamadım canım. Kendi annesine gitse de bebek biraz büyüğene kadar sana müsade etse keşke ya o zamana kadar sen de para biriktirirdin

Eşin yanında olmuş o da annem dememiş bu konuda şanslısın en azından

Eşin yanında olmuş o da annem dememiş bu konuda şanslısın en azından
Evet şükürler olsun öyle sonu böyle olsun bende istemezdim ama çok oyuncu istiyorlarki çocuklarının yuvasını bozsun oğlum ödüyor kirayı senmi ödüyon çalışıp ödeseydin bekarken çalışıyordun diyo bana byle çingenelik görmedim ben Allahından bulsunlar

Ay allahtan eşin anneci değil de herşeyin farkında. Neyse ki gitmiş gözünaydın. Bu kv niye gelinlerini bu kadar kıskanıyor hiç anlayabilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…