Ay çok iyi yani yorulursun ekstra stresli bi iştir felan diye demiştim. O halde devam et canım. İnşallah daha da iyi olacağınız günler gelecektirAlırım almasına da iş yerim Allahtan çok iyi. Orası bana terapi gibi geliyor. Evde olsam daha beter olurum
Çok ama çok üzgünümMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..
Mesaj attım sana dün canımInan hayretler içindeyim. Yani bu kadar mı benzer olur sıkıntılarımız. Pes diyorum. Özelden mesaj atarsan numaramı paylaşabilirim. Can yoldaşı olurum.
Canım çok üzüldüm ne desem bilemedim. Rabbim yardımcın olsunMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Çok çok geçmiş olsun. Umarım çok kısa zamanda toparlarsın.Perşembe günü sabah her zamanki gibi işe gittim ama her zamankinden farklı bir ağrı vardı. Gün boyu da devam etti. İş çıkışına doğru hatta taksiyle mi eve gitsem diye düşündüm. Neyse her zamanki gibi minibüsle eve gittim. Sofrada bir şeyler atistirirken uzanma ihtiyacı duydum. Kuzenim de vardı evde. Karnım daha da şiddetlendi. İshal eklendi. Sıtma falan. Nabzimi kuzenim olctigunde 120 falandı. Beni direkt acile goturun dedim. Bizim eve yakın şehir hastanesi var. Oraya varır varmaz yere yığıldım. Akşam 8.30 falandı hastaneye girişim. Atesim 38.2 ye vardi. Sonrasında sedyeyle kadın doğum acil, ordan genel cerrahi, ordan üroloji. Cerrahi gozlemde serum verdiler. Seum sonrasi titreme ve atesim gecti. Bebek yönünden bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sağ bobrekte büyüme varmış. Bebegin başı da sağ tarafta olduğu için orayı baskiliyormus. Sonrasında genel cerrahi apandisitten suphelendi ve MR istedi. Hastaneden ayrilisim gece 1.30 du. MR randevusunu dün sabah 7.30 a verdiler. MR sonrası 12 mm apandisit görüldü ama muayene bulguları MR la ortusmedigi için ve gebe de olduğum için yine 2 serum ve augmentin ile taburcu ettiler. Bugün 11 gibi kontrole gelmem şartıyla. Bugün de gittiğim de ilk önce safra kesesi iltihabindan şüphelendiler. Sonra yine USG, kan, idrar. Ardından uzman hekim agri tariflememle taburcu etti. Perşembe akşamki gibi bir şey olursa tekrar gelirsin dedi. Samimi bir arkadaşım aile hekimi Uzmanı ve bu süreçleri öğrenince, kesinlikle stresten bağışıklık sistemin çökmüş dedi. Olaylar böyle yani.
Ah ya ne denir bilemedim umarım sen ve bebek için herşeyin en iyisi olur.Malesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Canım iyi ki yazdın insan bazen kimaeye birsey. Anlatamıyor gerçekten..Malesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Anladım canım inşallah herşey çok daha güzel olur bebeğin ve senin içinHukuk sistemi ile diğer şeyler farklı maalesef. Alıp gittiği şeyler evlenmeden once kendi aldıkları olduğu için hukuken bunda bir yanlışlık yok ama ahlak, insanlık, vicdan açısından zaten yorumsuz. KADES i biliyorum ama fiziksel bir şiddet olmadı. Şu an inanır mısın o kadar psikolojik siddetlere maruz kaldım ki keşke fiziksel şiddet olsaydı diyorum
Çok üzgünüm canım . Nazar değdi heralde yurtdışına taşınacağız diyordun bende herşey yolunda sanmıştım. Bir öfkeyle demiş olamaz mı düzelmez mi durumunuzMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Canım ciddimisin ne diceğimi bilemedim bazı şeyler affedilmiyor söylenrn bir söz olsa bile ama iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Canım benim ya nasıl olur da hamile halinle sana kıyıp evden kovmaya kalkar hiç vicdanı merhameti de mi yok. Yani belki de tartışmanın verdiği sinirle bi anlık bişeydir. Asla böyle sebeplerle bir yuvanın yıkılmasını istemem hele de çocuk varken. Sen şu an sadece bebeğini düşün Allah ona da sana da sağlık versin. İnşallah her şey düzelir Rabbim yardımcın olsunMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Eşimede çıkmış kronik hasta değil kendisi acaba herkesemi çıkıyorki
Çok üzüldüm canım ama normalde iyiydiniz konuşmalardan öyle anlıyordum. Acaba bir anlık bir şeyle söyleyip dönemlik olabilir mi? Hani normalde öyle diyen birine eyvallah etme derdim tabiki ama hamilelik süreci biraz değişik bir süreç karşılıklı biraz zamana ihtiyacınız olabilir mi acaba? Keşke biraz uzak duralım nefes alalım deseymiş. Ama sen kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü biri izlenimi veriyorsun sen kendin de yaparsın her şeyiMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Bebeğim annenin evinde klima var mı? Yoksa da bi süre tek eve çıkmayıp klima tarzı birşey taktirsanız? Ya da ufo olabilir bebek odasina. İdaretenHer türlü yeterim çocuğuma şükürler olsun biraz da öfkem bebeği anne karnında kapıya atabilen bir adamın yarın bir gün doğumdan sonra oğlum diyecek olması. Yenidoğan bebeği görme konusunda yatılı alamaz değil mi?
Sadece yediremiyorum hep derdim asla çocukla baba ilişkisine karışmam diye ama bebeği yerinden yurdundan eden bir adamın babalığından ne gelir ki diyorum..
Annemin evi soğuk buz gibi yazlık yerdeyiz suan oturduğum ev doğalgazlı çocuk odamız bile hazırdı adam olsa zaten doğumu bekler süre tanırdı biraz birikim yapardım çare arardım. Öyle nefret ediyorum ki ondan. Kendime değil bebeğe yaptığı bu pislikten dolayı nefret ediyorum. Keşke hiç görmese bilmese bir an önce boşansak
Avukata gitmedim henüz ona para veremem bebek doğacak bu adamın sağı solu belli olmaz. Anlaşmalı boşanmak isteyebilir
Bir an eşiniz size inanmadı ya da annesini savundu sandım o kısma gelene kadar stres oldum ya. Kayınvalideniz fırsatçı resmen belli çocuğunun başına geleni kendi aleyhinde kullanmaya çalışmışBiliyorsunuz benimde eşim düşüp beyin ameliayatı olmuştu taburcu olalı bugün 1 ay oldu ama şükürler olsun çok iyiye gidiyor hafıza vs normale dönüyor yavaşca kv kalıyordu yanımızda 1 aydır ama eşim artık kendinde bilincinde herşeyin kv çekilecek biri değil maalesef daha öncede anlatmıştım bazı şeyler eltimle bile kavga etmşti bende dün kontrole gitmeden önce konultum kendisiyle eşimin iyi olduğunu herşeyi kendim yapabildiğim ama psikolojim ve bunalım olarak yıprandığını son üç ayım kaldı eşimle yanlız kalıp kafamı dinlemek istediğimi tatlı dille anlattım meğer kavgadan anlıyormuş dünden razıymış kavgaya bana demediğini bırakmadı bak bidaha kocanı görebiliyormusun seni kovalar beni tutar bu evde oğlumla ben yaşıcam sen gitcen ben giremyorsam yeğenlerinle ablanda giremez neler neler çocuk bizim için önemli değil git ananın evinde doğur masaya vurmalar falan ben yine ağır söz etmedim bende bağırdım tartıştım çıktım evden eşimi arayıp anlattım hastaneden snra ben eve gelmiyorum o evimden gitmeden gelmem yeğenlerimin yanında kalıcam dedim hastanede işim uzun sürmüştü zaten serum falan derken eşim gelmiş eve annsiyle tartışmış anneside ona bağırmaya başlayınca pılını pırtını topla git bu evden dedi zaten kocasıyla da ayrıldılar eşim hasta dye barışmışlardı tekrar nikah düşünyorlardı ama kimle konuşssa ben burda oğlumda kalcam diyip duruyormuş burası rahat konforlu herşey elinin altında ya yerleşme niyetindeydi oğlu bahane hep dünden beri nefes aldığımı hissedyrum o yokken herşeyime karışıyordu kanser hastası olur insan 2 yıldır sus sus yeter artık patladım sonunda bukadar anlayışsız bir aile görmedim bu hamile halimle duamı alıcaklarına ahımı alıyorlar neyseki eşim ailesinin nasıl annesinin nasıl biri olduğunu bliyorda nasıl davrancagını biliyor
Yok canım yaşıyla orantılı olarak anneden ayrı kalabiliyormuş bebekler ondan sanırım ona uygun olarak ilk 1 yıl yatılı falan kalamaz. O şimdi evde kalmıyor mu? Sen evde tek misin ki evi boşaltsın diye anneni arıyor anlamadım canım. Kendi annesine gitse de bebek biraz büyüğene kadar sana müsade etse keşke ya o zamana kadar sen de para biriktirirdinHer türlü yeterim çocuğuma şükürler olsun biraz da öfkem bebeği anne karnında kapıya atabilen bir adamın yarın bir gün doğumdan sonra oğlum diyecek olması. Yenidoğan bebeği görme konusunda yatılı alamaz değil mi?
Sadece yediremiyorum hep derdim asla çocukla baba ilişkisine karışmam diye ama bebeği yerinden yurdundan eden bir adamın babalığından ne gelir ki diyorum..
Annemin evi soğuk buz gibi yazlık yerdeyiz suan oturduğum ev doğalgazlı çocuk odamız bile hazırdı adam olsa zaten doğumu bekler süre tanırdı biraz birikim yapardım çare arardım. Öyle nefret ediyorum ki ondan. Kendime değil bebeğe yaptığı bu pislikten dolayı nefret ediyorum. Keşke hiç görmese bilmese bir an önce boşansak
Avukata gitmedim henüz ona para veremem bebek doğacak bu adamın sağı solu belli olmaz. Anlaşmalı boşanmak isteyebilir
Eşin yanında olmuş o da annem dememiş bu konuda şanslısın en azındanBiliyorsunuz benimde eşim düşüp beyin ameliayatı olmuştu taburcu olalı bugün 1 ay oldu ama şükürler olsun çok iyiye gidiyor hafıza vs normale dönüyor yavaşca kv kalıyordu yanımızda 1 aydır ama eşim artık kendinde bilincinde herşeyin kv çekilecek biri değil maalesef daha öncede anlatmıştım bazı şeyler eltimle bile kavga etmşti bende dün kontrole gitmeden önce konultum kendisiyle eşimin iyi olduğunu herşeyi kendim yapabildiğim ama psikolojim ve bunalım olarak yıprandığını son üç ayım kaldı eşimle yanlız kalıp kafamı dinlemek istediğimi tatlı dille anlattım meğer kavgadan anlıyormuş dünden razıymış kavgaya bana demediğini bırakmadı bak bidaha kocanı görebiliyormusun seni kovalar beni tutar bu evde oğlumla ben yaşıcam sen gitcen ben giremyorsam yeğenlerinle ablanda giremez neler neler çocuk bizim için önemli değil git ananın evinde doğur masaya vurmalar falan ben yine ağır söz etmedim bende bağırdım tartıştım çıktım evden eşimi arayıp anlattım hastaneden snra ben eve gelmiyorum o evimden gitmeden gelmem yeğenlerimin yanında kalıcam dedim hastanede işim uzun sürmüştü zaten serum falan derken eşim gelmiş eve annsiyle tartışmış anneside ona bağırmaya başlayınca pılını pırtını topla git bu evden dedi zaten kocasıyla da ayrıldılar eşim hasta dye barışmışlardı tekrar nikah düşünyorlardı ama kimle konuşssa ben burda oğlumda kalcam diyip duruyormuş burası rahat konforlu herşey elinin altında ya yerleşme niyetindeydi oğlu bahane hep dünden beri nefes aldığımı hissedyrum o yokken herşeyime karışıyordu kanser hastası olur insan 2 yıldır sus sus yeter artık patladım sonunda bukadar anlayışsız bir aile görmedim bu hamile halimle duamı alıcaklarına ahımı alıyorlar neyseki eşim ailesinin nasıl annesinin nasıl biri olduğunu bliyorda nasıl davrancagını biliyor
Evet şükürler olsun öyle sonu böyle olsun bende istemezdim ama çok oyuncu istiyorlarki çocuklarının yuvasını bozsun oğlum ödüyor kirayı senmi ödüyon çalışıp ödeseydin bekarken çalışıyordun diyo bana byle çingenelik görmedim ben Allahından bulsunlarEşin yanında olmuş o da annem dememiş bu konuda şanslısın en azından
Ay allahtan eşin anneci değil de herşeyin farkında. Neyse ki gitmiş gözünaydın. Bu kv niye gelinlerini bu kadar kıskanıyor hiç anlayabilmiş değilimBiliyorsunuz benimde eşim düşüp beyin ameliayatı olmuştu taburcu olalı bugün 1 ay oldu ama şükürler olsun çok iyiye gidiyor hafıza vs normale dönüyor yavaşca kv kalıyordu yanımızda 1 aydır ama eşim artık kendinde bilincinde herşeyin kv çekilecek biri değil maalesef daha öncede anlatmıştım bazı şeyler eltimle bile kavga etmşti bende dün kontrole gitmeden önce konultum kendisiyle eşimin iyi olduğunu herşeyi kendim yapabildiğim ama psikolojim ve bunalım olarak yıprandığını son üç ayım kaldı eşimle yanlız kalıp kafamı dinlemek istediğimi tatlı dille anlattım meğer kavgadan anlıyormuş dünden razıymış kavgaya bana demediğini bırakmadı bak bidaha kocanı görebiliyormusun seni kovalar beni tutar bu evde oğlumla ben yaşıcam sen gitcen ben giremyorsam yeğenlerinle ablanda giremez neler neler çocuk bizim için önemli değil git ananın evinde doğur masaya vurmalar falan ben yine ağır söz etmedim bende bağırdım tartıştım çıktım evden eşimi arayıp anlattım hastaneden snra ben eve gelmiyorum o evimden gitmeden gelmem yeğenlerimin yanında kalıcam dedim hastanede işim uzun sürmüştü zaten serum falan derken eşim gelmiş eve annsiyle tartışmış anneside ona bağırmaya başlayınca pılını pırtını topla git bu evden dedi zaten kocasıyla da ayrıldılar eşim hasta dye barışmışlardı tekrar nikah düşünyorlardı ama kimle konuşssa ben burda oğlumda kalcam diyip duruyormuş burası rahat konforlu herşey elinin altında ya yerleşme niyetindeydi oğlu bahane hep dünden beri nefes aldığımı hissedyrum o yokken herşeyime karışıyordu kanser hastası olur insan 2 yıldır sus sus yeter artık patladım sonunda bukadar anlayışsız bir aile görmedim bu hamile halimle duamı alıcaklarına ahımı alıyorlar neyseki eşim ailesinin nasıl annesinin nasıl biri olduğunu bliyorda nasıl davrancagını biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?