Eskiden kimse annesine birşey diyemiyormuş ne kadar saçma. Koca olarak ses çıkarmayınca kv gelinlerin tepesine biniyor işte gerçekten iğrenç ve sinir bozucu.İğrenç. Başka kelime bulamadım. Kadına çok üzüldüm ona sözüm yok zaten mecbur kalmış fakat koca olan kişinin ses etmemesi garip geldi. Mevlam soyumuzu ve çevremizi akıllı ahlaklı eylesin
Eşin çok güzel davranmış canım orda senin arkanda durup annesini kovması çok iyi olmuş en azından babalık bilinci yerinde şükürler olsunİnşallah herşey düzelir canım Rabbim annelerinizi başınızdan eksik etmesin ben annemi çok özlüyorum keşke oda yanımda olsaydı ama annemde çok üzülürdü görseydi bu lafları duysaydı ve beni geri göndermezdi ama ona her zerremde ihityacım oluyor çok özlüyorumRabbim hakkınızda rn güzelini nasip etsn
Evet aynen öyle ne kadar saçma ya ama varmış böyle şeylerYuh karısı varken annesinin yanındamı uyuyormuş
Kiz bu denli keskin degisiklikler biri bisey mi yapıp yedirdi içirdi tövbe estağfurullah. Yani bu denli tavır öfke olacakta bi sey olmamıştır yani. Tovbeee. Üzülüyorsun şok içindesin biliyorum ama bence böylesi daha hayırlı sizin için. Annenle kardeşinle misler gibi buyutursun oğlunu. Anne varsa hersey yoluna girerKesinlikle değnek değmiş gibi değişti adam daha olaydan bir kaç gün önce bebeğin küçük coraplarını öpüp kokluyordu , evden kovarken dedim beni değil bebeği atıyorsun dışarı biz hemen nasıl toplanıp gidelim karnımda çocuk doğru düzgün tuvalete gidemiyorum sürünüyorum yani halimi biliyor beni ilgilendirmez istemiyorum o benim oğlum ama büyüyünce anlar beni dedi şok geçirdim sanki bir anda içine cin kaçmış gibi anlık sinir de değil aradan bir kaç gün geçti düşünceler duygular aynı düzelmedi öfkeyle değil demek ki dedim hatta.. anneme de bitti kesinlikle istemiyorum iki günde git dedim ama insanlığım var ocağa kadar boşaltın evi demiş insanlığa bak şok içindeyim.
Ahhh onun üzerine ağrıların oldu o zamanMaalesef anlık öfke değil bu kovulma üzerinden 3-4 gün geçti yazamadım size deüstüne annemle konuştu ocağa kadar vakit verdi öfkeli sinirli bir hale büründü ocağı da beklemeden anneme geçeceğim park yatağını kurarım annemin evi 2+1 bir oda kardeşimin bir oda annemin annem odayı size yaparım ben salonda yatarım dedi Allahım bir kapı açacak biliyorum inanıyorum
Canım biri eşini senin hakkında doldurmuş olmasın. Sana karşı birden bu kadar öfkelenip değişmesi normal değilKesinlikle değnek değmiş gibi değişti adam daha olaydan bir kaç gün önce bebeğin küçük coraplarını öpüp kokluyordu , evden kovarken dedim beni değil bebeği atıyorsun dışarı biz hemen nasıl toplanıp gidelim karnımda çocuk doğru düzgün tuvalete gidemiyorum sürünüyorum yani halimi biliyor beni ilgilendirmez istemiyorum o benim oğlum ama büyüyünce anlar beni dedi şok geçirdim sanki bir anda içine cin kaçmış gibi anlık sinir de değil aradan bir kaç gün geçti düşünceler duygular aynı düzelmedi öfkeyle değil demek ki dedim hatta.. anneme de bitti kesinlikle istemiyorum iki günde git dedim ama insanlığım var ocağa kadar boşaltın evi demiş insanlığa bak şok içindeyim.
Valla olabilir normalde bu denli inanmazdım ben ama adamın gözü döndü bir gecede yani hatta konuşma sırasında ben de dedim bu adama biri bisey mi yaptı değnek değmiş gibi ya ultrasonda ağlayan adamdı çorapları öpüp kokluyordu nasıl değişir böyle düsman olur aklım almıyorKiz bu denli keskin degisiklikler biri bisey mi yapıp yedirdi içirdi tövbe estağfurullah. Yani bu denli tavır öfke olacakta bi sey olmamıştır yani. Tovbeee. Üzülüyorsun şok içindesin biliyorum ama bence böylesi daha hayırlı sizin için. Annenle kardeşinle misler gibi buyutursun oğlunu. Anne varsa hersey yoluna girer
Valla biri bi sey yaptıysa hersey olabilir. Onun dışında bi erkek bu denli öfkeli olabilmesi için ailesini sokak ortasında sayıp sovmen felan gerekir yani. Kiz bu adamda psikolojik bi şeyler vardı da senden gizlemiş de olmasın. Ilac felan aliyodu belkide senden gizli. Sakinleştirici gibi. Anaaa tövbe yarabbimValla olabilir normalde bu denli inanmazdım ben ama adamın gözü döndü bir gecede yani hatta konuşma sırasında ben de dedim bu adama biri bisey mi yaptı değnek değmiş gibi ya ultrasonda ağlayan adamdı çorapları öpüp kokluyordu nasıl değişir böyle düsman olur aklım almıyor
Gerçekten kovması çok saçma hoş değil madem ayrılık düşünüyor kendş gitsin madem evden ben anlamıyorum bu erkekleri kadını evden göndermek nedemek ne olursa olsun bu yapılmamalı oğlun için kendşni üzmemeyr çalış o hissetmesin birşey belki doğduktan sonra barışırsınız bir anda nasıl bir karar alabiliyor byle ailesi birşeylermi yaptı acaba büyü gibi falanEşin çok güzel davranmış canım orda senin arkanda durup annesini kovması çok iyi olmuş en azından babalık bilinci yerinde şükürler olsunben kovulmayı yediremiyorum bu yaşıma kadar hep köpek gibi çalıştım ayaklarım üstünde durdum hamilelikten kendimi veremedim gelirim düştü çocuktan önce olsa tak diye eve çıkardım iniş çıkışlar hep oluyor hayatımızda bana eşim deseydi ki bu evden gitme bir süre ev arkadaşı olalım bebeğimiz için düzenini kurana kadar aynı evde kalalım dese kabul ederdim ne bok yerse yesin afedersiniz gıkım çıkmazdı planlı hareket ederdik boşanmak için apar topar bitirmek ne demek bebek daha doğmadı bile Ocak ayı diyor erken doğum riski var böbrek yüzünden dün annem konuşmuş demiş doğum sancısıyla apar topar hastaneye gittik böbrek sorunu var iltihap var doğum tehlikesi var demiş umrunda bile değil bundan 1-2 hafta önce olsa adam paniklerdi ben anlamadım anlık nasıl değişir bu kadar beni değil evladını bırakmak bu benim babam da baba değil 17 yıldır yüzünü görmedim benim babam gibi olmayacak diyordum daha beteri çıktı , oğlumun iyi bir baba iyi bir eş olması için çabalayacağım bundan sonra
Canım ev kadının hakkı boşaltmak zorunda değilsin benzer olay kuzenimin başına da geldi. Kayınvalidesinin oğlu için aldığı evde kalıyorlardı. Boşanma davaları devam ediyor ama ev kadının hakkı olduğu için kocası gitti evden. Avukat daha iyi bilgi verir.Kesinlikle değnek değmiş gibi değişti adam daha olaydan bir kaç gün önce bebeğin küçük coraplarını öpüp kokluyordu , evden kovarken dedim beni değil bebeği atıyorsun dışarı biz hemen nasıl toplanıp gidelim karnımda çocuk doğru düzgün tuvalete gidemiyorum sürünüyorum yani halimi biliyor beni ilgilendirmez istemiyorum o benim oğlum ama büyüyünce anlar beni dedi şok geçirdim sanki bir anda içine cin kaçmış gibi anlık sinir de değil aradan bir kaç gün geçti düşünceler duygular aynı düzelmedi öfkeyle değil demek ki dedim hatta.. anneme de bitti kesinlikle istemiyorum iki günde git dedim ama insanlığım var ocağa kadar boşaltın evi demiş insanlığa bak şok içindeyim.
Peki ailesiyle aran nasıl acaba birilerinin dolduruşuna mı geldi ne bileyim büyü mü yaptılar bir anda bu şekilde değişmesi çok tuhaf.Kesinlikle değnek değmiş gibi değişti adam daha olaydan bir kaç gün önce bebeğin küçük coraplarını öpüp kokluyordu , evden kovarken dedim beni değil bebeği atıyorsun dışarı biz hemen nasıl toplanıp gidelim karnımda çocuk doğru düzgün tuvalete gidemiyorum sürünüyorum yani halimi biliyor beni ilgilendirmez istemiyorum o benim oğlum ama büyüyünce anlar beni dedi şok geçirdim sanki bir anda içine cin kaçmış gibi anlık sinir de değil aradan bir kaç gün geçti düşünceler duygular aynı düzelmedi öfkeyle değil demek ki dedim hatta.. anneme de bitti kesinlikle istemiyorum iki günde git dedim ama insanlığım var ocağa kadar boşaltın evi demiş insanlığa bak şok içindeyim.
O kadar üzüldüm ki. İnsan bu dönemde kendine yapılanları değil de bebeğine yaşatılanları daha zor hazmediyor. Ama babalar bebeklere o kadar düşkün oluyor ki nasıl size bunu yaptı aklım almıyor. Çünkü kendi evliliğim için söyleyeyim eşim uzatacağı uzatmamaya alttan almayacağı şeyleri almaya başladı ve bunun bebek ile ilgili olduğunu adım kadar iyi biliyorum. Gerçekten çok üzüldüm. Kendinizi de bebeğinizi de asla üzmeyin, bizler de desteğiz. Bu dönemlik bir sıkıntıdır belki ama bebeğiniz çok şanslı onu çok seven önemseyen bu grupta sayfalarca onu konuşan bir annesi var her türlü ona yetersinizMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..
Çok üzüldüm ya hadi hamilelik.psikolojosi biz etkileniyorum erkeklere ne oluyor anlamıyorum açana gidemez diye mi düşündü seni üstüne bu kadar geldi kendi isteğini yaptırabilm3kicinmiMaalesef anlık öfke değil bu kovulma üzerinden 3-4 gün geçti yazamadım size deüstüne annemle konuştu ocağa kadar vakit verdi öfkeli sinirli bir hale büründü ocağı da beklemeden anneme geçeceğim park yatağını kurarım annemin evi 2+1 bir oda kardeşimin bir oda annemin annem odayı size yaparım ben salonda yatarım dedi Allahım bir kapı açacak biliyorum inanıyorum
Kaçmış kan acabaKızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi
Teşekkür ediyorumTahliliniz büyük çapta doğal gibi geldi onlar olabilecek parametreler ama kum dökmüş dokuyor olabilirsiniz bildiğim kadarıyla
Okurken inanmak istemedim gerçekten ya . Fevri davranmıyorsunuz değil mi ikiniz de ? Biranlık bir laf olmasın şimdilik gitsen belki aşırı pişman olur . Çünkü büyük nedenler yokMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..
11 di 10 a düşmüşKaçmış kan acaba
Benim de 12 den 10.8 olmuş bana damardan verelim demedi11 di 10 a düşmüş
2 adet Ferinject ampul serumun içine karıştırılıp damardan verilecekmiş canım. Ben dahiliyeden randevu aldım. O doktora söylicem inşallah rapor çıkarıp yazar. O şekilde yazarsa yüzde 80 ini devlet karşılıyor yoksa çok pahalı. Eşim bugün eczaneye sordu. O ampüllerin 1 tanesi 3780 tl ymişBenim de 12 den 10.8 olmuş bana damardan verelim demedi
Sen aldıktan sonra ne verdiler bana der misin ben de sorayom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?