2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
İğrenç. Başka kelime bulamadım. Kadına çok üzüldüm ona sözüm yok zaten mecbur kalmış fakat koca olan kişinin ses etmemesi garip geldi. Mevlam soyumuzu ve çevremizi akıllı ahlaklı eylesin
Eskiden kimse annesine birşey diyemiyormuş ne kadar saçma. Koca olarak ses çıkarmayınca kv gelinlerin tepesine biniyor işte gerçekten iğrenç ve sinir bozucu.

Eşin çok güzel davranmış canım orda senin arkanda durup annesini kovması çok iyi olmuş en azından babalık bilinci yerinde şükürler olsun ben kovulmayı yediremiyorum bu yaşıma kadar hep köpek gibi çalıştım ayaklarım üstünde durdum hamilelikten kendimi veremedim gelirim düştü çocuktan önce olsa tak diye eve çıkardım iniş çıkışlar hep oluyor hayatımızda bana eşim deseydi ki bu evden gitme bir süre ev arkadaşı olalım bebeğimiz için düzenini kurana kadar aynı evde kalalım dese kabul ederdim ne bok yerse yesin afedersiniz gıkım çıkmazdı planlı hareket ederdik boşanmak için apar topar bitirmek ne demek bebek daha doğmadı bile Ocak ayı diyor erken doğum riski var böbrek yüzünden dün annem konuşmuş demiş doğum sancısıyla apar topar hastaneye gittik böbrek sorunu var iltihap var doğum tehlikesi var demiş umrunda bile değil bundan 1-2 hafta önce olsa adam paniklerdi ben anlamadım anlık nasıl değişir bu kadar beni değil evladını bırakmak bu benim babam da baba değil 17 yıldır yüzünü görmedim benim babam gibi olmayacak diyordum daha beteri çıktı , oğlumun iyi bir baba iyi bir eş olması için çabalayacağım bundan sonra

Kiz bu denli keskin degisiklikler biri bisey mi yapıp yedirdi içirdi tövbe estağfurullah. Yani bu denli tavır öfke olacakta bi sey olmamıştır yani. Tovbeee. Üzülüyorsun şok içindesin biliyorum ama bence böylesi daha hayırlı sizin için. Annenle kardeşinle misler gibi buyutursun oğlunu. Anne varsa hersey yoluna girer

Ahhh onun üzerine ağrıların oldu o zaman

Canım biri eşini senin hakkında doldurmuş olmasın. Sana karşı birden bu kadar öfkelenip değişmesi normal değil

Valla olabilir normalde bu denli inanmazdım ben ama adamın gözü döndü bir gecede yani hatta konuşma sırasında ben de dedim bu adama biri bisey mi yaptı değnek değmiş gibi ya ultrasonda ağlayan adamdı çorapları öpüp kokluyordu nasıl değişir böyle düsman olur aklım almıyor

Valla biri bi sey yaptıysa hersey olabilir. Onun dışında bi erkek bu denli öfkeli olabilmesi için ailesini sokak ortasında sayıp sovmen felan gerekir yani. Kiz bu adamda psikolojik bi şeyler vardı da senden gizlemiş de olmasın. Ilac felan aliyodu belkide senden gizli. Sakinleştirici gibi. Anaaa tövbe yarabbim

Gerçekten kovması çok saçma hoş değil madem ayrılık düşünüyor kendş gitsin madem evden ben anlamıyorum bu erkekleri kadını evden göndermek nedemek ne olursa olsun bu yapılmamalı oğlun için kendşni üzmemeyr çalış o hissetmesin birşey belki doğduktan sonra barışırsınız bir anda nasıl bir karar alabiliyor byle ailesi birşeylermi yaptı acaba büyü gibi falan

Canım ev kadının hakkı boşaltmak zorunda değilsin benzer olay kuzenimin başına da geldi. Kayınvalidesinin oğlu için aldığı evde kalıyorlardı. Boşanma davaları devam ediyor ama ev kadının hakkı olduğu için kocası gitti evden. Avukat daha iyi bilgi verir.

Peki ailesiyle aran nasıl acaba birilerinin dolduruşuna mı geldi ne bileyim büyü mü yaptılar bir anda bu şekilde değişmesi çok tuhaf.

O kadar üzüldüm ki. İnsan bu dönemde kendine yapılanları değil de bebeğine yaşatılanları daha zor hazmediyor. Ama babalar bebeklere o kadar düşkün oluyor ki nasıl size bunu yaptı aklım almıyor. Çünkü kendi evliliğim için söyleyeyim eşim uzatacağı uzatmamaya alttan almayacağı şeyleri almaya başladı ve bunun bebek ile ilgili olduğunu adım kadar iyi biliyorum. Gerçekten çok üzüldüm. Kendinizi de bebeğinizi de asla üzmeyin, bizler de desteğiz. Bu dönemlik bir sıkıntıdır belki ama bebeğiniz çok şanslı onu çok seven önemseyen bu grupta sayfalarca onu konuşan bir annesi var her türlü ona yetersiniz

Çok üzüldüm ya hadi hamilelik.psikolojosi biz etkileniyorum erkeklere ne oluyor anlamıyorum açana gidemez diye mi düşündü seni üstüne bu kadar geldi kendi isteğini yaptırabilm3kicinmi

inanılmaz üzüldüm aklim almıyor ya ne diyeceğimi bile bilmiyorum
Olay nasil basladi nasil buraya geldi ne oldu da evden kovdu anlamadim ben ya

Kaçmış kan acaba

Okurken inanmak istemedim gerçekten ya . Fevri davranmıyorsunuz değil mi ikiniz de ? Biranlık bir laf olmasın şimdilik gitsen belki aşırı pişman olur . Çünkü büyük nedenler yok

Benim de 12 den 10.8 olmuş bana damardan verelim demedi
Sen aldıktan sonra ne verdiler bana der misin ben de sorayom
2 adet Ferinject ampul serumun içine karıştırılıp damardan verilecekmiş canım. Ben dahiliyeden randevu aldım. O doktora söylicem inşallah rapor çıkarıp yazar. O şekilde yazarsa yüzde 80 ini devlet karşılıyor yoksa çok pahalı. Eşim bugün eczaneye sordu. O ampüllerin 1 tanesi 3780 tl ymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…