2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Peki niye açmamış telefonu canım bi açıklama yapmadı mı? Benim aklıma kötü şeyler gelir direk Allah korusun
Bilmiyorum canım ben ona o telefon niye açılmıyor dedikçe yeni gördüm noldu falan diyordu hala. Zaten sinirliydim. Kapattım suratına telefonu. Bi dahada konuşmadım

Bu erkeklere bu aralar ne oluyor ya aklım almıyor iyice zıvanadan çıktılar arkadaşlarıyla falan mı görüşüyor tanıdığın bildiğin insanlarsa çok sorun yapma canım arada kafa dinlesin ama sen de dinle çocuğa o baksın arada sende çık madem öyle tek taraflı olmaz

Tabiiki her evde kavga dövüş oluyor. Ben de ilk çocuğuma hamileyken çok kötü dönemlerden geçtim. Daha yeni evliydik ve birbirimize alışamadan gebe kalma onun psikolojisi ayrı alışmaya çalışma ayrı sürekli kavgalar oluyordu aileye yansıyordu. Yani demem o ki en güzeli sabır ve sükunet ortada gerçekten ayrılmaya değer bir neden yoksa boşanmayı ben de doğru bulmuyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor ve çocuğun en güzel yetişeceği yer aile ortamıdır kesinlikle aksini söyleyen yalan söyler.

Bilmiyorum canım ben ona o telefon niye açılmıyor dedikçe yeni gördüm noldu falan diyordu hala. Zaten sinirliydim. Kapattım suratına telefonu. Bi dahada konuşmadım
Yani ortada kötü bir durum yoksa ve eğer aynı şey tekrarlamayacaksa çok da büyütecek bişey yok canım sen üzülme. Konuşmaya çalışırsa tersleme konuşmadan çözülmez bişey. Eminim ki düzelir.

Yani ayrılmaya baya kararlı seninki. Hayırdır birini mi bulmuş kendine durup dururken bu ne böyle tövbe tövbe ya

Çalışsam da aynı muhabbetler olucak eltim yıllar sonra tekrar 3-5 ay çalıştı sonra bıraktı bırakınca bile surat yaptılar ama gerçekten bu hayatta maddi gücün olucak ki söz sahibi olasın ezesin onları kendisi hiç çalışmamış ama gelinlerini çalıştırma derdinde neymiş onların evi kira değilmiş kayınpederim çalışmasını istememiş benimde eşim istemiyor çalışmamı ona ne yani 16 yaşından beri çalışmaya başladım kendisi çalışmanın zorluklarnı bliyormu acaba ama nasip olursa kızımı okutup güzel bir meslek sahibi olsun çok isterim ki kimsenin çenesini çekmesin

Ay oğlum da oğlum başlıycam şimdi sen git kadını hamile bırak sonra ne hali varsa görsün bu ne sorumsuzluk nasıl insanlık gerçekten.Dün gece canım çok sıkıldı üzüntüden mahvoldum.Bir de bi anda ne oldu bu adama derdine ne olmuş yani.Karşılıklı hata varsa dahi oturup bir yoluna bakılmalı konuşulmalı . Öyle bir anda kestirip atmak nedir oğlum için para vericem cart curt paran batsın yani bu kadın senin evladını taşıyor en azından doğumdan sonraya ertele ne planın varsa.Keşke konuşabilseniz birlikte yada ayrı ayrı bir kaç seans alsanız aile danışmanlarından bebek için sırf bu süreci sağlıklı yürütme adına.

canım çalışmak zor ama evde olmak da zor kvlerin hayatları da güllük gülistanlık geçmemiştir kimbilir o ne sıkıntılar yaşamıştır ki eskilerde şiddet vs daha çoktu şimdi kadınlar daha güçlü onlar o zamanın ezikliğini bizden çıkarıyor olabilirler senin için demiyorum zaten kendim için de böyle hemen eşim hayat müşterek deyip geçiyor ki maddi durumu gayet de iyidir buna rağmen o 5 yapar 1 de benim yapmamı bekler ona muhtac olmak istemem bir sene dinlenip ara vereceğim işe dedim herkes kızdı benim maddi durumu çok çok iyi olan kız arkadaşlarım da hep işe döndüler

Kızlar detaylı ultrasondan sonra hekiminiz kaç hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ?

Kızlar detaylı ultrasondan sonra hekiminiz kaç hafta sonra tekrar kontrole çağırdı ?
Benim doktorum ayda 1 şeklinde görmek istiyor hep. Detaylıya göre çağırmadı. Cuma günüydü mesela kontrolüm. Detaylıya ne zaman gidicen dedi. 2 kasımda randevum var dedim. Tmm ayda 1 görmeye devam edelim dedi. Şuan 21 haftalığız hatta bi daha ki kontrole aç gel şeker testini yapalım dedi.

Çok çok haklısın, iki arkadaşımızın yaşadığı şey onlar ve çocukları için kabul edilemezben zaten B Buffalosos ve S SU BUHARI için konuşmadım. Başta da dediğim gibi konunun hakimi olmadığım için onlar özelinde yorum yapmadım. Genel manada konuştum.

Hereetin hayırlısı ne diyelim belki daha iyi olur böyle bilemeyiz geçim derdi sorumluluk.agir geldi galiba bide üstüne hamile hanım her kafadan ses herkesin psikolojisi bozuldu iyice ben de eşimle sürekli kavga ediyorum işten çıktım para lazım oluyor patam yok hep evin ihtiyaçlarını alıyor fatura elektrik ben bisi isteyince para yok gunde 3 paket sigara içiyor ama

bu sigara ve alkol alışkanlığı maalesef çok yaygın ( bu konuda söz gecirmek veya anlayış beklemek de resmen boşa kürek çekmek ( sigara 50 tl ayda 1500 bir de alkol eklense ayda 3000 i geçiyor ( çoğunluğun yaşadığı bir problem ama kızamıyorum da bizim ülkemizde yükler çok ağır kimsenin zevki olacak keyifleri olacak bir refahımız yok

canım hukuken eşinin eşyalarını alması yanlış ve kusurlu seni terk etmiş durumda kendisine ihtar çekebilirsin tutanak altına alabilirsin zaten şahitlerin de var yapılan da psikolojik şiddet hukuki yardım almanı tavsiye ederim senin durumun Kristilanın durumundan farklı onun eşi evde

Kendi eşyalarını aldı gitti diye bir durum hukuken yoktur evden bir bavul bile alıp gitse eşin evi terk etmiş sayılıyor eşyaları alarak da sana maddi ve manevi zarar vermiş oluyor tazminat yükümlülüğü doğuyor

Kızlar ev mevzumuz şöyle sanırım anlatmıştım burda , ev eşimin erkek kardeşinin , yurt dışında çalışıyor durumu çok iyi evli değil hiç düşünmüyor evlilik çocuk vs yatırımları çok o yüzden durumu iyi.
Biz evlenirken kaynanam kardeşinin evine geçin ona kira ödersiniz demişti öyle anlaştılar eşimle kardeşi kira ile oturuyoruz ama kardeş oldukları için hiç kontrat yapmadılar aralarında.
Bir iki ay önce kardeşi evi satmak istiyorum gibi bişey demiş eşime alttan alttan bunları söylüyordu hep çıkarası vardı bizi eve biz mayıs ayında girdik yani diken üstündeydim hep zaten çıkaracak diye. Biz çıkmayı vs konuşuyorduk aramızda işte sonucu böyle oldu ocakta ben cıkıcam ama eşimde evde kalamayacak diye düşünüyorum

Bende sana karşı bi sey demedim yanlis anlaşılmak istemem.

Çok geçmiş olsun yaşadıklarınıza çok üzüldüm.
Asla boşanmaya karşı birisi değilim. Sadece şunu söylemek istiyorum bu dönem büyük değişikliklerin olduğu bir dönem kadınlar olarak bizler bedenimizde olan bisürü değişiklik hormonlarımızda olan değişiklikle duruma daha kolay adapte olabiliyorken erkekler bunu tam olarak yapamıyorlar gibi. O nedenle böyle bi dönemde büyük kararları da sağlıklı veremiyorlardır. Git demek kovmak vs bize göründüğü kadar acımasızca ve büyük bi davranış değil muhtemelen gözlerinde. Bir sinirle söylenmiş arkasında tam da duramadıkları bir laf da olabilir muhtemelen. Tabi inşallah tersi değildir bunu kestirmek zor. Ama bence herkesin sakinleştikten sonra durumu gözden geçirmesi daha sağlıklı olacaktır.
Asla ama asla erkek güzelleyecek erkektir yapacak diyen birisi değilim yanına yaklaşmam. Sadece büyük kararlardan önce bence ikinizde bisüre sessiz kalıp pazarlığı masaya kaldırıp biraz durup düşünmenin iyi olabileceğini düşünüyorum naçizane. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

Buarada konuşulmuş benim girmediim günlerde. Ben grip aşısı (influenza) oldum 21. Haftada. Almanyadayım burda tavsiye ediyolardı. Bigün biraz sarsıldım ama geçti gitti. Sonra türkiyeye gezmeye gittik hemen bi grip kaptım ama hafif geçiriyorum. Aşırı salgın var iyi ki olmuşum dedim.

Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun keşke bi omuz çıkabilsem sana ama eminim ki sen oğluşuna da kendi hayatına da yetecek güce sahipsin,o kadar üzüldüm ve o kadar sinirlendim ki Allah inşallah yaptıklarını karşısına çıkarır çok daha beter şeyleri yaşayıp pişman olur. Bence hukuki boyutunu iyice araştırıp ona göre hareket etmek lazım davayı açmasan bile danışmanlık alabilsen keşke hem kardeşi evi satsa bile çabucak olabilen şeyler değil kiracıyı evden çıkarmak diye biliyorum bence ona bu konuda kolaylık sağlamamalısın belki de yolunu yapmaya çalışıyordu aklında vardı belki de bir şeyler bilemeyiz. Ben de bi avukat arkadaşa sorup öğrenmeye çalışırım nasıl yol çizmelisin diye inşallah her şey senin lehine ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…