2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok üzüldüm gerçekten.. geçen biz de tartıştık keşke çocuk için acele etmeseydik dedi ve Bn çok üzülmüştüm bu sözü bile bana aileme gitsem mi dedirtti senin yaşadıklarını tahmin edemiyorum şu an.. umarım hersey için hayırlısı olur

canım evin durumunu çeker noterden de terk ihtarı yaparsan iyi olur ama hukukçuyla hareket ediyorsan o seni yönlendirecektir bende hukukçuyum nacizane tavsiyem ama avukatın konuya daha hakimdir geçmiş olsun
Estağfurullah. Tereciye tere satmak haddimize değil. Çokk teşekkür ederim Allah razı olsun Kuzenim avukat. Ona da hemen danisiyorum dediğinizi. Selamlar, sevgiler...

Bu hafta benim de durumum öyle nefes alamıyorum üstüne gebeliğim boyunca yaşamadığım gaz sıkıntım eklendi.Bebeğin hareketlerini göbek üstünde hissetmeye başladım muhtemelen bu haftalarda iyice yukarı çıkıyolar rahim büyüdüğü için.Ciğerlere mideye felan da baskı oluyor sanırım.

Bende aynı durumdayım mutfaga gitsem nefes nefese kalıyor hatta dün gece bi an nefes alamayıp uyandım

canım evin durumunu çeker noterden de terk ihtarı yaparsan iyi olur ama hukukçuyla hareket ediyorsan o seni yönlendirecektir bende hukukçuyum nacizane tavsiyem ama avukatın konuya daha hakimdir geçmiş olsun
Terk ihtarını kendimce biliyorum da. Bana bir faydası yok zannımca

Gazda kötü etkilemiştir sizi. Üşütüyor musunuz acaba.
Bende aynı durumdayım mutfaga gitsem nefes nefese kalıyor hatta dün gece bi an nefes alamayıp uyandım
Ay bende öyleyim çabuk yoruluyorum aslinda yorulma da değil nefes çok al ver yapıyorum.

Ya aslında benimde öyle hareketler aşağıda ama daha güçlü masallah sanırım büyüdüler büyüdükçe alanları yukarıya doğru genişliyor işte sıkıştırıyor sanırım bir yerlerimi konuşmalarım bile soluk soluğa birine canim istediği gibi kızamıyorum nefes nefese kalıyorum yetmiyor nefesim

Ben var ya çok fenayım karnım davul gibi leblebili yutmuş solucan gibi duruyorum nefes nefesteyim sürekli of puf diyerek oturuyorum istemsiz afedersiniz tuvalette bile dönemiyorım biraz zorlanıyorum yine of puf eşliğinde yapıyorum kalan iki buçuk ay yandık valla

Ben de son 2 haftadır böyleyim. Bebek hala göbek hızasının üstüne çıkmadı ama rahmimiz genişledi organların yeri daraldı ondan olduğunu düşünüyorum ben.

Ben de son 2 haftadır böyleyim. Bebek hala göbek hızasının üstüne çıkmadı ama rahmimiz genişledi organların yeri daraldı ondan olduğunu düşünüyorum ben.
Bence bebeler büyüdüğü için mecburen yukarıyı da kaplıyolar canım

Tamam ben de sorayım iyi ki dedin valla

Kızlar şeker yükleme test günü ile tetanoz günüm aynı , aynı gün ağır gelir mi sizce

Kızlar durumlar nasıl napıyorsunuz ? Nefes daralması bende de başladı valla . Bi de ellerim ayaklarım şişmeye başladı ya yüzüğü çıkardım

Ben tam göbeğimin üstünde görüyorum hareketlerini net bir şekilde .Ayrıntılı ultrasonda da doktor göbek deliği üstüne kadar bakmıştı cihazla

Evet ofkelendiginde randıman alinmiyo çok tuhaf Ay bende bende

Aaa bak onu düşünmemiştim. Hani bebeğin yukarı çık.a mevzunu duyardim. Ama asagida hala ben niye daralıyorum diye soruyorum kendime. Doğru rahim büyüdü şişti belki de o sıkıştırıyo ciğeri mideyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…