Yooo cano hiç yanlış anlamdım, alınmadım, sıkıntı yokBende sana karşı bi sey demedim yanlis anlaşılmak istemem.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo cano hiç yanlış anlamdım, alınmadım, sıkıntı yokBende sana karşı bi sey demedim yanlis anlaşılmak istemem.![]()
Çok üzüldüm gerçekten.. geçen biz de tartıştık keşke çocuk için acele etmeseydik dedi ve Bn çok üzülmüştüm bu sözü bile bana aileme gitsem mi dedirtti senin yaşadıklarını tahmin edemiyorum şu an.. umarım hersey için hayırlısı olurMalesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..
Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedibebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..
Estağfurullah. Tereciye tere satmak haddimize değil. Çokk teşekkür ederimcanım evin durumunu çeker noterden de terk ihtarı yaparsan iyi olur ama hukukçuyla hareket ediyorsan o seni yönlendirecektir bende hukukçuyum nacizane tavsiyem ama avukatın konuya daha hakimdir geçmiş olsun![]()
Bu hafta benim de durumum öyle nefes alamıyorum üstüne gebeliğim boyunca yaşamadığım gaz sıkıntım eklendi.Bebeğin hareketlerini göbek üstünde hissetmeye başladım muhtemelen bu haftalarda iyice yukarı çıkıyolar rahim büyüdüğü için.Ciğerlere mideye felan da baskı oluyor sanırım.Hanımlar kimsenin keyfi yok biliyorum ama bi sey sormak istiyorum
2 gündür nefes alış verişim daralmaya başladı. Sürekli uzanmak istiyorum yemek yerken bile oturur durumda organlarım sıkışıyor sanki. Sizlerde de varmi. Karnımda çok çıkmadı oysaki
Bende aynı durumdayım mutfaga gitsem nefes nefese kalıyor hatta dün gece bi an nefes alamayıp uyandımHanımlar kimsenin keyfi yok biliyorum ama bi sey sormak istiyorum
2 gündür nefes alış verişim daralmaya başladı. Sürekli uzanmak istiyorum yemek yerken bile oturur durumda organlarım sıkışıyor sanki. Sizlerde de varmi. Karnımda çok çıkmadı oysaki
Terk ihtarını kendimce biliyorum da. Bana bir faydası yok zannımcacanım evin durumunu çeker noterden de terk ihtarı yaparsan iyi olur ama hukukçuyla hareket ediyorsan o seni yönlendirecektir bende hukukçuyum nacizane tavsiyem ama avukatın konuya daha hakimdir geçmiş olsun![]()
Gazda kötü etkilemiştir sizi. Üşütüyor musunuz acaba.Bu hafta benim de durumum öyle nefes alamıyorum üstüne gebeliğim boyunca yaşamadığım gaz sıkıntım eklendi.Bebeğin hareketlerini göbek üstünde hissetmeye başladım muhtemelen bu haftalarda iyice yukarı çıkıyolar rahim büyüdüğü için.Ciğerlere mideye felan da baskı oluyor sanırım.
Ay bende öyleyim çabuk yoruluyorum aslinda yorulma da değil nefes çok al ver yapıyorum.Bende aynı durumdayım mutfaga gitsem nefes nefese kalıyor hatta dün gece bi an nefes alamayıp uyandım
Yediklerim gaz yapıyor muhtemelenGazda kötü etkilemiştir sizi. Üşütüyor musunuz acaba.
Ay bende öyleyim çabuk yoruluyorum aslinda yorulma da değil nefes çok al ver yapıyorum.
İnanır mısın hic tıka basa yemiyorum. Hep yarım mide ile kalkarım. Bildim bileli boyleyim. Cok şu içiyorum o sisiriyo diyodum ama otururken sanki tas taşımış gibi yoruluyorum.
Bebeğin yukarı çıktığını söylerler de bizimki hala kasik bölgesinde hareketler orda hissediyorum goruyorum. Kaldı 3 ay ama galiba yavaştan o zor olan 3. Tremestr seysine adım atıyoruz Minik minik![]()
Ben var ya çok fenayım karnım davul gibi leblebili yutmuş solucan gibi duruyorumHanımlar kimsenin keyfi yok biliyorum ama bi sey sormak istiyorum
Ben de son 2 haftadır böyleyim. Bebek hala göbek hızasının üstüne çıkmadı ama rahmimiz genişledi organların yeri daraldı ondan olduğunu düşünüyorum ben.Hanımlar kimsenin keyfi yok biliyorum ama bi sey sormak istiyorum
Bence bebeler büyüdüğü için mecburen yukarıyı da kaplıyolar canımBen de son 2 haftadır böyleyim. Bebek hala göbek hızasının üstüne çıkmadı ama rahmimiz genişledi organların yeri daraldı ondan olduğunu düşünüyorum ben.
Tamam ben de sorayım iyi ki dedin vallaBenimde kanım düşük olunca çarpıntım çok oluyor. Bu aralar bu durum yine sıklaşınca dedim zaten kesin kanım düştü diye. Doktorumda bi tahlil yapıp bakalım dedi. Düştünü görünce damardan ilaç vermek iyi olur dedi. 2 kasımda devlette dahiliye randevum var işte. Bakalım o doktor ne dicek. Devletteki doktor rapor yazarsa yüzde 80 ini devlet ölüyormuş çünkü başka türlü karşılamıyor. Bi doktoruna sor sende istersen
Bakalım o ne dicek
Şeker yüklemesini doktorun mu önerdi canım ? Bi de normalde açlık tokluk şekerine falan baktırdın mı kaç diyeKızlar şeker yükleme test günü ile tetanoz günüm aynı , aynı gün ağır gelir mi sizce
Bence tetanozu başka gün ol canım şeker yüklemesi ile zor olurKızlar şeker yükleme test günü ile tetanoz günüm aynı , aynı gün ağır gelir mi sizce
Ben tam göbeğimin üstünde görüyorum hareketlerini net bir şekildeBen de son 2 haftadır böyleyim. Bebek hala göbek hızasının üstüne çıkmadı ama rahmimiz genişledi organların yeri daraldı ondan olduğunu düşünüyorum ben.
Evet ofkelendiginde randıman alinmiyo çok tuhafYa aslında benimde öyle hareketler aşağıda ama daha güçlü masallah sanırım büyüdüler büyüdükçe alanları yukarıya doğru genişliyor işte sıkıştırıyor sanırım bir yerlerimi konuşmalarım bile soluk soluğa birine canim istediği gibi kızamıyorum nefes nefese kalıyorum yetmiyor nefesim
Ay bende bendeBen var ya çok fenayım karnım davul gibi leblebili yutmuş solucan gibi duruyorumnefes nefesteyim sürekli of puf diyerek oturuyorum istemsiz afedersiniz tuvalette bile dönemiyorım biraz zorlanıyorum yine of puf eşliğinde yapıyorum kalan iki buçuk ay yandık valla
Aaa bak onu düşünmemiştim. Hani bebeğin yukarı çık.a mevzunu duyardim. Ama asagida hala ben niye daralıyorum diye soruyorum kendime. Doğru rahim büyüdü şişti belki de o sıkıştırıyo ciğeri mideyi.Ben de son 2 haftadır böyleyim. Bebek hala göbek hızasının üstüne çıkmadı ama rahmimiz genişledi organların yeri daraldı ondan olduğunu düşünüyorum ben.