2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328

kızamık aşısı olmamış mıydın daha önce ( çok yaygınmış aslında ( ben de çocukken oldum çok ama çok gecmiş olsun (

Hatırlamıyorum benim bu olay 2019 da geldi başıma o zman yayginmi ydi acaba aşı da olup.olmadigimi hatirlamiyorum

Bu gebeligimde çok şükür bisi yok bu sefer de karaciğer enzimlerim yüksek bakalim eger bu kan tahlilinde yüksek gelirse tedaviye başlanacak karaciğer usg isteyecek neden kaynaklı o araştırılarak bu gebelikler bana yaramıyor ilk oğlumda 13 yaşında ondadq seker ile uğraştım gebelik şekeri sonra geçti ikinci rubella kaybettim bebeği bu gebelikte ne olcak bilmem şu ana kadar bebekte bisi yok ama ne olur ne olmaz bilemeyiz sonumuz

Amin canım. Yarın araştırma hastanesine gidicem bakalım o ne diyecek. Dediğin gibi bu süreçte 5 doktor görmüştür beni hiçbiri böyle birşey söylemedi vajinal veya karın ultrasonunda. Bu doktor baktı şöyle ekrana, perde olabilir belki hsg çektirmeni öneririm dedi. Tek gitmiştim o anın şokuyla sonra ne dediğini de hatırlayamıyorum. İnşaallah sorun yoktur temennim o yönde ama varsa da sorun neyse bulunur ve tedavisini olurum..

İyice psikoloji İnşallah yoktur olsa çıkardı bide ense kalınlığı varmis sağlıklı bir gebelik te olmayabilirmis ense kalınlığı varsa muhakkak bir sıkıntı olduğunun göstergesidir

Benim 5.7 miydi neydi tam.hayirlamiyorum.direk doktor rdown send kalp deliliği olabilir diye araştırma hastanesine yönlendirmeleri en iyi sonuçlar orada çıkıyor eğer iyi bir doktora denk gelirsen şansına ben prof hastasıyım.adqm en baştan beri bebeğin durumunu biliyormuş bana sonlandir demedi okafar nazik şekilde anlattı ki hiç bebeği alalım demedi ince ayrıntısına kadar araştırmak istedim doktorada bir kere bile nefes alma hakkı varsa doğuma kadar gitmekmistiyorum.dedi en son bebek bana zarar vermeye başladı zehirlemeye o zaman da doktor önce annenin hayatı dedi ve o annenin hayatta ona bihtiyaci olan bir çocuğu varsa demişti o zman ben karar aldım

Doğum planlama ne zaman başlar acaba 02.02.2024 olsa ne güzel olur

Omuz bezi olarak değilde ağız mendillerini kullanırım diye düşünüyorum ekstra onu almayı hiç düşünmedim.
-Anakucağı aldım ama manuel çünkü kendini hareket ettirdikçe motor becerileri artıyor el, ayak sürekli hareket ettiği için. Ohyo marka aldım çok pahalı bir şey almadım.
- Ateş ölçer çok araştırdım kimisi kesinlikle koltuk altı diyor kimisi kulaktan. Kulaktan 1 tane aldım özellikle braun 6525 öneriliyordu biraz pahalı ama sadece bebek için değil eşim ve kendimi de düşünerek aldım yani 3-5ay kullanılacak bir şey olmadığı için ve evde her yaş grubundan insan kullanabileceği için paraya kıymakda zarar görmedim. Geçen eşim hasta oldu sonra ben oldum sürekli onu kullandık. Ama ekstra omron veya braun koltuk altı ölçer de alacağım. Buarada düşündüğünüz gibi kulak acıtacak gibi değil çünkü full sokmuyorsunuz gerek yok yani.

Buarada tecrübeli falan değilim he kendi düşüncelerimi yazdım

Olsun tecrübe olmasada herkes kendince araştırıp alıyor tabii . Bunun gibi daha bir sürü alınacak şeylerim var artık yavaş yavaş alacağım. Senin eksikler bitti mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…