- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Aynen bence deTatlı bir tarih olduğu için muhtemelen grupta bugün bir kaç kişi doğurur gibi
Yok kız nereye bitti daha çok şey var bana göreOlsun tecrübe olmasada herkes kendince araştırıp alıyor tabii . Bunun gibi daha bir sürü alınacak şeylerim var artık yavaş yavaş alacağım. Senin eksikler bitti mi canım
Sat 22 mayıs bugün tekrar sezeryan için 18şubat dedi normal olursa da martın ilk haftası (40.hafta olduğu için)Aaa ne zaman dedi sezaryen için , son adete göre tarih neydi
Ay bana demedi sezaryen için birdahaki gittiğimde sorayım iyiceYok kız nereye bitti daha çok şey var bana göre
Sat 22 mayıs bugün tekrar sezeryan için 18şubat dedi normal olursa da martın ilk haftası (40.hafta olduğu için)
Geceleri uykular haram banaBana uyku güncellemesi geldi 10 saat uyuyorum ama yine de uykum var
Rahimde perde düşkten sonra oluşmuş olabilrmi acaba. Üniversite hastanelerinde ufak bir ameliyatla alıyorlar onuKızlar düşük sonrası bugün doktora gittim üç doktor bebekte anomali olduğundan düşmüştür demişti. Bugün şehir Hastanesi'ne gittim başka doktora karından baktı, perde olabilri dedi. Çok korktum, çok üzüldüm. Diğerleri böyle bir şey dememisti. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
İki haftaya başka doktora da gidicem muayene olucam
Canım benim bildiğim perdeli rahimde ilk haftalarda bebek tutunamayıp düşüyor. Senin baya ileri haftaydı.İlk dusukte genetik test yapmıyorlar zaten bebeğe canım. Ultrasonla suphelendikten sonra mı hsg cektirmistin
Onu kendin giriyorsun kupon oluştur diyorsun 150ye 50 tl indirim için kacmaz50 yaz kupon oluştur dediği yere. 100e 40 için de mucize40Ay o 50tl indirim bir bana gelmiyor herhalde en fazla %10 veriyor bir de 20tl veriyorbende bundan alıyorum bir de papatya özlüsü vardı sanırım
Mystilmy diye bir sayfa var o paylaşıyor ordan görüyorum alacaklar varsa ben de buraya yazarım her günBende daha almadım Kasım da indirim olur diye bekleyeyim diyorum ama n11 indirimi de baya iyi . İndirimle siveno deterjan aldım sadece. Kuponu nerden takip ediyorsun
Doğuştan oluyormuşRahimde perde düşkten sonra oluşmuş olabilrmi acaba. Üniversite hastanelerinde ufak bir ameliyatla alıyorlar onu
Bu ay gittiğinde söyler bana 25 ocaktan sonra olur ama şubatı görelim 5 Şubat olur dediDoğum planlama ne zaman başlar acaba 02.02.2024 olsa ne güzel olur
İyi de ama hamilelik oluşmaz diyorlar perde olunca hiç bir doktor nasıl görmedi bunu daha önce hsg cekilmişmiydin senDoğuştan oluyormuş
En geç ben doğurcam her halde 29 Şubat diyor uygulamaBu ay gittiğinde söyler bana 25 ocaktan sonra olur ama şubatı görelim 5 Şubat olur dedi
amilelik olusuyormus ama tutunamiyormus, olup doğuran da varmış zamanında erken doğan daİyi de ama hamilelik oluşmaz diyorlar perde olunca hiç bir doktor nasıl görmedi bunu daha önce hsg cekilmişmiydin sen
İlk doğurmaktan iyidir boşver erken falan olmasın daEn geç ben doğurcam her halde 29 Şubat diyor uygulama
benim içimdende 14 şubat geçiyorDoğum planlama ne zaman başlar acaba 02.02.2024 olsa ne güzel olur
İleride eşine sevgilisine büyük kolaylık olur amabenim içimdende 14 şubat geçiyor
Benimkinden de normalde de 24 i 40.hafta sezaryenle 14une verebilirbenim içimdende 14 şubat geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?