- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Ay bilmiyordum ben teşekkür ederim bi deneyeyimOnu kendin giriyorsun kupon oluştur diyorsun 150ye 50 tl indirim için kacmaz50 yaz kupon oluştur dediği yere. 100e 40 için de mucize40
İlk ben olurum sanırımİlk doğurmaktan iyidir boşver erken falan olmasın da
Sen en öncesin ama senin normalİlk ben olurum sanırımbiri 38+ diğeri 39+ bu da o cıvarlarda gelirse 15 ocaktan sonrası her an olabilir. Beklenen doğum 29 ocak
Ben elele aldım, oyshoyu falan öneriyorlar ama bakmadım benKızlar anne bebek çantası markası öneriniz var mı ?
Oysho güzel canımKızlar anne bebek çantası markası öneriniz var mı ?
İnşAllah canım, sağlıkla o günlere gelelim hayırlısıylaSen en öncesin ama senin normalbize tecrübelerini aktarırsın inş
Benim 14 Şubat olabilirAy bana demedi sezaryen için birdahaki gittiğimde sorayım iyice
Yaaa ben de isterdim karlı bir gün İstanbulda yaşarken ne güzeldi Kuşadasında yok hasret kaldım kuru soğuk bomboşNedenini bilmiyorum ama ben hep 1 şubatta karlı bir günde doğuracağım gibi hissediyorumçok istiyorum o doğduğunda her yer bembeyaz olsun
Oysho :)Kızlar anne bebek çantası markası öneriniz var mı ?
Ben elele aldım, oyshoyu falan öneriyorlar ama bakmadım ben
Oysho güzel canım
Tamamdır bakacağım teşekkürler kızlarOysho :)
Sol taraftaki genelde gaz sancısı oluyor canım benim de son zamanlarda çok olmaya başladı geçer ama merak etmeUykumdan ağrıyla uyandım kasılma hissetmiyorum ama değişik bir ağrı sol tarafıma doğru gaz sancısı mı acaba çok tedirgin oldum hareket de hissetmiyorum şu an, hep hissediyordumbu haftalarda nst yapılıyor mu acaba?Ultrasona mı gitmek lazım ne yapmak lazım korkuyorum
Annelik öyle kolay olsaydı canım evlatlarımıza bu kadar değer vermezdik herhalde diye düşünüyorum o da bu işin cilvesiAyy bi delilik yapıp doğum videoları izleyim dedim mahvoldumsezeryan kesikleri çekiştirmeleri mi daha fena normal doğumun çıkarma esnası mı daha fena bilemedim valla.En son normal doğum videosunda bebek çıkınca kadının bir ağlaması var annem annem diye mahvoldum fena ağlama geldi bütün bedenimde hissettim resmen sonra geri gönderdim ağlamayı başka yol yok mu kızlar yaa böyle şıp diye kucağımıza verseler
Anladm canm neyseki tedavisş kolay bunun Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsinH
amilelik olusuyormus ama tutunamiyormus, olup doğuran da varmış zamanında erken doğan da
Cekilmedim. İlk bebegimdi. Düşüğün sebebini arıyorum ben de
Aynen hayırlısıyla zamnında gelsinİlk doğurmaktan iyidir boşver erken falan olmasın da
Kendinize yapacağınız en kotü şey bence bu tarz videolar izlemek, "cahillik mutluluktur" diye bir söz varAyy bi delilik yapıp doğum videoları izleyim dedim mahvoldumsezeryan kesikleri çekiştirmeleri mi daha fena normal doğumun çıkarma esnası mı daha fena bilemedim valla.En son normal doğum videosunda bebek çıkınca kadının bir ağlaması var annem annem diye mahvoldum fena ağlama geldi bütün bedenimde hissettim resmen sonra geri gönderdim ağlamayı başka yol yok mu kızlar yaa böyle şıp diye kucağımıza verseler
Canm yine sen iyisini bilirsin ama istersen bi şans ver eşine aile terapisine kesinlikle gidin faydası olacağını dusunuyorumKızlar dün gece eşim geldi oturdu annemi arayıp özürler dilemiş zaman verelim dava açmayalım demiş annemde ben bilmem ikiniz konuşun bana düşmez demiş. Geldi işte bebeğimiz olcak ben gece salonda onun eşyalarıyla uyuyorum haberin yok sizi kaybetmek istemiyorum psikolojim bozuldu yanlış davrandım aile terapisine gidelim dedi. İçimden hiç gelmiyor ama çekip gitmek istemiyorum evden çocuğum için çocuk olmasa var ya bugün kesin adliyedeydim ben :/ bisey demedim ona ama zamana bırakalım olmazsa biter dedim o da tamam dedi benden hemen yakınlık bekleme dedim içimden biseyler koptu gitti eskisi gibi hissetmiyorum açıkçası sevgi vs yok gibi içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?