2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kizlar ben 25 haftalik hamileyim su an calismiyorum ara verdim hamileyim diye kayinvalidemle aramizda 10 dakikalik bir mesafe var. Surekli bana gelmek istiyor yani her hafta mutlaka 2 kere plan yapiyor. Bi biz gidiyoruz bi onlar geliyor. Benim ayaklarim sis yorgunum temizlik camasir utu yoruyor beni gelmeyin de diyemiyorum. Esim de butun gun ayakta calisiyor kendi anne babasi dahi olsa bi dinleneyim demek istiyor ama diyemiyor. Kayinbabam bu durumdan hosnut degil o da evinde vakit gcirmek istiyor anliyorum yani esim cok sosyal bir insan zaten degil ama 10 saat calisip geldikten sonra da uzanip dinlenmek istiyor. Kayinvalidemin ayagini nasil kesebilirim bu evden daha gencecik bir de ama surekli hasta yok şuram agriyor yok buram agriyor hep hizmet bekliyor surat bes karis enerjimi dusuyor inanin onlara gittigimde asiri uykum geliyor çöküyorum surekli elinde bi krem bacaklarina orasina burasina suruyor hastayim diye cidden tam cift karakterli bi guluyor bir dudak sallandiriyor. Istiyor ki anne gelin yemek yaptim beraber yiyelim ama benim ne hevesim ne istegim var esimin de ayni oyle.Hic demiyor ama biseye ihtiyacim var mi hamilesin agrin sizin var mi diye. Daha gecn hafta iki kere gorustuk. Son 2 hafta icinde ben kahvaltiya cagirdin bir kere aksak yemegine geldiler daha ne yapayim yarin tekrsr gelmek istiyorlar. Gorumcem aramis diyor ki sen pogaca yap ben sunu yapayim cart curt allahim.delircem . Bana akil veriin canim kizlar

Canım bu durumda eşinin müdahale etmesi lazım o müdahale edemiyorsa mecbur sen kötü olacaksın. Gelmek için seni aradıklarında müsait değilim de direk açık açık, kırmak istemiyorsan da hastayım yatak döşek yatıyorum diyebilirsin. Her aradıklarında böyle dersen anlarlar gelmek istemezler herhalde.

Canım öyle düşünüyorsan doktoruna danış tekrardan yaptır olmaz mı?
Aynısını ben de düşündüm bir daha yaptırsam sorun olur mu acaba diye. Çünkü böyle çok stres oluyorum yememem lazım diye sürekli aklıma geliyor. 3 ay şeker yemedi diye kimse ölmez ama aşırı canım istiyor yemedikçe iyice beter oluyorum

Bu sefer küserler kesin küslük olsun istemiyorum canım.

Benim kasım indirimi kurutma makinesi yalan oldu cybex bayağı indirime girmişti dediğin gibi o sebeple aldık haber verdiğin için teşekkür ederim
Bebiş kıyafetlerini yeterli sayıda almıştın zaten yıkar yıkar kuruturuz napalım öncelik büyük bebek eşyaları

Sizi onlar mı çağırıyor peki? Onlar size gelmiş o yetmiyor mu siz gitmeyin belki azıcık alınır gelmez bir hafta ya ben bu süreçte biraz daha enerjik hissediyorum ama 7aylık ve sonrası yine ilk aylar gibi olacakmışız. Şimdi gelmeye alışırlarsa o zaman seni daha çok yorar

Hamile kadına hizmet edilir hizmet beklenmez hani dese ki kızım yemek yaptım uğraşma gel burda ye anlarım iyi niyettir ama kendine yaptırmak moda oldu bazı kaynanalarda , ben çok yoruluyorum evde iş bile yapmıyorum durum riskli doktor yat dedi de canım hiç çekinme valla yani kendi annemize car car konuşuyoruz valla es ailesinin ne artısı var gerekirse onlara da konuşmak gerek direkt olarak

Bu sefer küserler kesin küslük olsun istemiyorum canım.
Benin kaynanam ben işteyken anahtarla giriyordu eve eşimle oturuyorlardı. Ev temiz mi kirli mi kimse sormuyordu aşırı rahatsız oluyordum. Anahtarla girmesi ayrı delirtiyordu. Eşime söyledim böyle devam ederse kilidi değiştiririm diye. Eşim de bir kere ben gelmeden girmeyin aşağıda bekleyin demişti. Ona küstü aylarca lafını etti ama artık yapmıyor işe yarayacaksa azıcık alınsınlar bir şey olmaz

şu saat oldu hala bebeğim hareket etmedi çikolata yiyip uzandım inşallah hareket eder bu haftalarda gün boyu hareket etmediği oluyormu aklıma takıldı randevum yarın

Beni biraz yabani bulurlar genelde, severler ama öyle gelin modunda değilim sanırım karşı tarafta bunun sebebi en başta tanışmada ayyy siz ne güzel ya hep misafir ağırlıyorsunuz hiç beceremem yemek bile yapamam demiştim aslında elim de lezzetlidir sadece üşengecim öyle böyle kendi yemek yapıp eşimi aradı yemek yaptım al götür yiyin diye aç kalmayalım diye .. bazen önünü kesmek lazım kendi ailemde de yapmıyordum ama ailecek airfryer pratikciyiz annem çalışan kadındı benim fast fooda alıştık malesef o yüzden klasik ailelere uyum sağlayamıyoruz :/ hatta kaynanama şey demiştim ben misafirliğe gitmeyi çok severim de ağırlamayı beceremem diye muhtemelen favori gelini asla değilim

şu saat oldu hala bebeğim hareket etmedi çikolata yiyip uzandım inşallah hareket eder bu haftalarda gün boyu hareket etmediği oluyormu aklıma takıldı randevum yarın
Çok derin uyuyorlar canım sıkma canını karnını oynat biraz doktor baya hoplattı bir kaç kez karnımı hareket etsin dönsün diye biraz mıncıkla sola dön bir iki pıt pıt yapar

Çok derin uyuyorlar canım sıkma canını karnını oynat biraz doktor baya hoplattı bir kaç kez karnımı hareket etsin dönsün diye biraz mıncıkla sola dön bir iki pıt pıt yapar
çok şükür düz uzandım tekmeye başladı içim rahatladı annelik ne zormuş ona bişey olacak diye korkmak

çok şükür düz uzandım tekmeye başladı içim rahatladı annelik ne zormuş ona bişey olacak diye korkmak
Çok fena bu bebişler valla bi de uykudan kaldırdık diye sinirlenip vuruyorlardır sabahtan beri benimki de derin uykuda sıfır hareket

Seni çok iyi anlıyorum
Bendede şekerden şüpheleniyorlar 10 gündür onun stresindeyim dediğin gibi 3 ay şeker yemesek ölmeyiz ama herşeydede şeker var
Her şeye dikkat etmemiz gerekicek
Bence tekrardan yaptır bak ben yarın kan vericem dün sütlaç ve bal yedim acaba haftayamı yapsam diye düşünüyorum
Bi kaç gün önce yediklerin bile etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…