2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de hiç yemek yapıp çağırmam çalışıyorum zaten diye. Bu sene yazlıkta yemek yaptım aa evlendikten sonra yemek yapmayı öğrenmişsin dediler bilmiyorum demek iyi oluyor bazen

Kızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcam puset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?

Kızlar emzik olarak hangi model ve hangi marka emzik aldınız
(Daha hiç bir şey almamışken emzik biberen telaşım başladı)
Bu nasıl sizce

Emzikle suluk alabildim çok çabuk bitiyor
Bende suluk + biberon
-Örtü almayacağım zararlı olduğunu söyleyen doktorlar var dediğin gibi hava akışından dolayı
-Bez 4 paket aldım indirimdeyken ( prima premiumcare) 2 paket 1numara 2 paket 2 numara aldım alırsam birdaha 3 numara alacağım.
-Gümüş kapak alacağım henüz almadım ama ebebekdekini alacağım o pahalı olanlardan değil. Aynı zamanda lansinoh nipple balm aldım hatta göğüs uçlarım çok kurumaya başladığı için şimdiden kullanıyorum

Bende öyle ince pikeyle yatınca da üşüyorum .hiç bir çözüm bulamadım uyku kalitesi nanay

Puset örtüsü ozel almiycam fakat örtü kullanırım. Yani arabadan inip hastahaneye geçerken yada eve girerken gibi durumlarda kısa süreli örtü aticam pusete. Cunku bizim buralqr çok soğuk oluyor. Rüzgarlar çok keskin oluyor. Bi anda sert hava carpsin istemiyorum. Hastahane ortamında muayene bekleme süresinde de tülbent kumaşı gibi ince beyaz bi örtü atarim. Milletin öksürüğü aksirigi uzak kalsın gibi.
Bez konusunda sleepy ve molfix alıyorum indirim oldukça. Almanda yarar var. Islak mendil yeni doğan olanlardan stoklayabilirsin.

canım puset ortusu alıcam soguk olur kış şubat ayı dıye, baska bısey kullanılır mı uzerıne bılemedıım.
bebek bezı sadece 1 nuamra 200lu molfıx aldım . 2-3 -4 beden almıycam tenıne göre almaya devam edıcem..
cunku belkı bebege fayda etmez vs o rıske gırmek ıstemıyorum. prıma ıle pişik yaşayan bebekler oldu etrafımda stok yapınca da sorun olmuştu..
ıslak mendıl yenıdoğan sleepy natural ya da babyturco alıcam baya temız ıcerıklı ..
gogus kalkanı plastık aldım, gumus ıcın de yara vs olursa alırım hemen dıye dusunuyorum ya da bı arkadasımdan alacagım..
lansınoh gogus ucu krem aldım

Son düzenleme:
E bebekte joie ve mamas papas indirimi var puset, bebek arabası, ana kucağı bakanlar varsa güzel düşmüş fiyatlar

Kızlar emzik olarak hangi model ve hangi marka emzik aldınız
(Daha hiç bir şey almamışken emzik biberen telaşım başladı)
Bu nasıl sizce
Eki Görüntüle 3327619
canım ben phılısps avent ultra aır aldım, bıberon lansınoh aldım cam almayı dusunmuyorum..bırde antıkolik olarak phılıps ya da mamajoo dusunuyorum

Bunu alıyım o zaman
Biberon olarak ne aldın canım sorduklarım hep cam al diyorlar
Medela calma sipariş verdim ben canım doktorlar bunu öneriyormuş meme reddi olmasın diye. Yenidoğan akışlılara baktım sadece. Comotomo beğenen de çok

Ben varım geceleri terlemekten yatamıyorum. Hatta gündüz de terliyorum burda hava da nemli ama bizim vücut sıcaklığımızın yüksek olmasına bağlıyorum ben.

Medela calma sipariş verdim ben canım doktorlar bunu öneriyormuş meme reddi olmasın diye. Yenidoğan akışlılara baktım sadece. Comotomo beğenen de çok
Onlarada bakıyım canım
Daha puset hariç bişey almadık yavaştan başlıyım

Islak mendil arada da olsa kullanırım diyorum dışarıda pamuk zor olur diye. Önceden alsam kurur diye almamıştım artık bu ay alabiliriz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…