Ben de hiç yemek yapıp çağırmam çalışıyorum zaten diye. Bu sene yazlıkta yemek yaptım aa evlendikten sonra yemek yapmayı öğrenmişsin dedilerBeni biraz yabani bulurlar genelde, severler ama öyle gelin modunda değilim sanırım karşı tarafta bunun sebebi en başta tanışmada ayyy siz ne güzel ya hep misafir ağırlıyorsunuz hiç beceremem yemek bile yapamam demiştim aslında elim de lezzetlidir sadece üşengecimöyle böyle kendi yemek yapıp eşimi aradı yemek yaptım al götür yiyin diye aç kalmayalım diye .. bazen önünü kesmek lazım kendi ailemde de yapmıyordum ama ailecek airfryer pratikciyiz annem çalışan kadındı benim fast fooda alıştık malesef o yüzden klasik ailelere uyum sağlayamıyoruz :/ hatta kaynanama şey demiştim ben misafirliğe gitmeyi çok severim de ağırlamayı beceremem diye muhtemelen favori gelini asla değilim
Bende suluk + biberonEmzikle suluk alabildim çok çabuk bitiyor
-Örtü almayacağım zararlı olduğunu söyleyen doktorlar var dediğin gibi hava akışından dolayıKızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcampuset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?
Ben de Bibs ile Philips avent ultra air arasında kalmıştım. İkisini de tutuyormuş bebekler genelde. Avent aldım ben deKızlar emzik olarak hangi model ve hangi marka emzik aldınız
(Daha hiç bir şey almamışken emzik biberen telaşım başladı)
Bu nasıl sizce
Eki Görüntüle 3327619
Bende öyle ince pikeyle yatınca da üşüyorum .hiç bir çözüm bulamadım uyku kalitesi nanayBen varım 1 haftadır geceleri su gibi terliyorum 3 kere değiştiriyorum üstümü yıldım artık. Bir ara burnum tıkalıydı geçti ama terleme sorunum hala geçmedi. Tişörtle yatsam bile sırılsıklam uyanıyorum
bende ikisini bekliyorum indirime girerse bana da yazar mısınız kızlarAteş ölçer indirime girerse bana da yazar mısın? Ben de kamera ve ateş ölçer bekliyorum
Puset örtüsü ozel almiycam fakat örtü kullanırım. Yani arabadan inip hastahaneye geçerken yada eve girerken gibi durumlarda kısa süreli örtü aticam pusete. Cunku bizim buralqr çok soğuk oluyor. Rüzgarlar çok keskin oluyor. Bi anda sert hava carpsin istemiyorum. Hastahane ortamında muayene bekleme süresinde de tülbent kumaşı gibi ince beyaz bi örtü atarim. Milletin öksürüğü aksirigi uzak kalsın gibi.Kızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcampuset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Bunu alıyım o zamanBen de Bibs ile Philips avent ultra air arasında kalmıştım. İkisini de tutuyormuş bebekler genelde. Avent aldım ben de
canım puset ortusu alıcam soguk olur kış şubat ayı dıye, baska bısey kullanılır mı uzerıne bılemedıım.Kızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcampuset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
canım ben phılısps avent ultra aır aldım, bıberon lansınoh aldım cam almayı dusunmuyorum..bırde antıkolik olarak phılıps ya da mamajoo dusunuyorumKızlar emzik olarak hangi model ve hangi marka emzik aldınız
(Daha hiç bir şey almamışken emzik biberen telaşım başladı)
Bu nasıl sizce
Eki Görüntüle 3327619
Medela calma sipariş verdim ben canım doktorlar bunu öneriyormuş meme reddi olmasın diye. Yenidoğan akışlılara baktım sadece. Comotomo beğenen de çokBunu alıyım o zaman
Biberon olarak ne aldın canım sorduklarım hep cam al diyorlar
Herkese merhabalar .Kızlar bir haftadır inanılmaz terliyorum geceleri resmen su gibi oluyorum 3 kez üstümü değiştiriyorum gece .2 gündür de dehşet bir sağ tarafımda belde ağrı var .Midem ağrım var .Üşütüyorum galiba geve .benim gibi çok terleyen var mı acaba
bende her daim terlıyorum yaaa,feenaaa sıcak basıyorBen varım geceleri terlemekten yatamıyorum. Hatta gündüz de terliyorum burda hava da nemli ama bizim vücut sıcaklığımızın yüksek olmasına bağlıyorum ben.
sen kendın ya da esın durumu acıkca bellı etmedıkce bu maalesef boyle surer , klasık kv meselesi ..Bu sefer küserler kesin küslük olsun istemiyorum canım.
Teşekkür ederim canım amazondan bakıyım onlaracanım ben phılısps avent ultra aır aldım, bıberon lansınoh aldım cam almayı dusunmuyorum..bırde antıkolik olarak phılıps ya da mamajoo dusunuyorum
ne demek canım,Teşekkür ederim canım amazondan bakıyım onlara
Onlarada bakıyım canımMedela calma sipariş verdim ben canım doktorlar bunu öneriyormuş meme reddi olmasın diye. Yenidoğan akışlılara baktım sadece. Comotomo beğenen de çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?