- 17 Nisan 2023
- 2.480
- 1.798
- 63
- 31
Canım bana da 50lik yapılacak doktorum biraz atıştırıp gel dedi kahvaltı yap ama şekere yüklenmeden kahvaltı yap dedi cumartesi gideceğim bendeKaçlıkla yaptırdın acaba 50lik mi bir de tamamen aç mıydı
İşte bana da aynısını söyledi o yüzden herkes aç diyince çok kafam karıştı bir dilim ekmek az peynir ye mideni bastırsın öyle yaptır dedi yüklemeyi 50’lik leCanım bana da 50lik yapılacak doktorum biraz atıştırıp gel dedi kahvaltı yap ama şekere yüklenmeden kahvaltı yap dedi cumartesi gideceğim bende
Dinlendiginde geciyo mu? Kasik karin ağrısı enfeksiyon sebepli olabiliyor. Bu ara bi çok kişi bundan muzdarip.Vajina kemiklerimde bi de alt karnımda kas ağrısı gibi hareket edince oluyor sadece
Benimde vajinanın hemen üst kısmı ağrıyor sanırım çatı diyorlar 5 gün ağrımıyorsa 2 gün mutlaka ağrıyo ama yattıgım halde uyurken bile ağrıyor ağrısına uyanıyorum çünkü beni aşırı rahatsız ediyorVajina kemiklerimde bi de alt karnımda kas ağrısı gibi hareket edince oluyor sadece
Bende yarın sabah yaptırıcam dün öğlen tatlı yemiştim akşamda çok az bal yemiştim etkilermi acabaBir kaç gün de şekerli şeyler yeme dedi test olana kadar
Hareket ederken sadece kas ağrısı gibi .. ya da kemik ağrısı değişik hani böyle spor yaparsın da ertesi gün ağrır ya onun gibi . Hareketsizken yok . Bacağımı kaldırınca ayağa kalkınca ya da yatakta dağa sola dönerken oluyorDinlendiginde geciyo mu? Kasik karin ağrısı enfeksiyon sebepli olabiliyor. Bu ara bi çok kişi bundan muzdarip.
Benziyor ağrılarımız inşallah önemli bişey değildir de hayırlısıyla kucağımda alırız bebekleri . Maşallah bizimki içerde çok hareketli 7 -24 10 dk da bir kıpırdanma halindeBenimde vajinanın hemen üst kısmı ağrıyor sanırım çatı diyorlar 5 gün ağrımıyorsa 2 gün mutlaka ağrıyo ama yattıgım halde uyurken bile ağrıyor ağrısına uyanıyorum çünkü beni aşırı rahatsız ediyor
Normal diyorlar bu ağrılara
Bugün hiç yeme şeker bisey olmaz bence canı mBende yarın sabah yaptırıcam dün öğlen tatlı yemiştim akşamda çok az bal yemiştim etkilermi acaba
Bugün yemiycem canımBugün hiç yeme şeker bisey olmaz bence canı m
Önemli birşey olsa bence o ağrı hiç geçmezdi öyle düşünüyorumBenziyor ağrılarımız inşallah önemli bişey değildir de hayırlısıyla kucağımda alırız bebekleri . Maşallah bizimki içerde çok hareketli 7 -24 10 dk da bir kıpırdanma halinde
Bende 1tane 0+ay biberon + alıştırma bardağı aldım
Ben cybex alacağım bi bakayım teşekkürler
Ya ben hiç dikkat etmedim gitmeden önceki günler çok şekerli yedim ondan mı yüksek çıktı acaba benim sınırda çıktıBir kaç gün de şekerli şeyler yeme dedi test olana kadar
Canım öyle düşünüyorsan doktoruna danış tekrardan yaptır olmaz mı?Ya ben hiç dikkat etmedim gitmeden önceki günler çok şekerli yedim ondan mı yüksek çıktı acaba benim sınırda çıktı
Evet yüksek çıkarır diye uyardı beni hemşireYa ben hiç dikkat etmedim gitmeden önceki günler çok şekerli yedim ondan mı yüksek çıktı acaba benim sınırda çıktı
Benim kasım indirimi kurutma makinesi yalan olduGrupta cybex bebek arabası alacaklar vardı galiba hbda da çok iyi indirim var almamış olsam aldırdım ben de
Bende tereddüt ettim internetten araştırdım 50lik yükleme de açlık gerektirmiyormuş ama 75lşk olanlarda açlık gerekiyormuşİşte bana da aynısını söyledi o yüzden herkes aç diyince çok kafam karıştı bir dilim ekmek az peynir ye mideni bastırsın öyle yaptır dedi yüklemeyi 50’lik le
Ben varım 1 haftadır geceleri su gibi terliyorum 3 kere değiştiriyorum üstümü yıldım artık. Bir ara burnum tıkalıydı geçti ama terleme sorunum hala geçmedi. Tişörtle yatsam bile sırılsıklam uyanıyorumHerkese merhabalar .Kızlar bir haftadır inanılmaz terliyorum geceleri resmen su gibi oluyorum 3 kez üstümü değiştiriyorum gece .2 gündür de dehşet bir sağ tarafımda belde ağrı var .Midem ağrım var .Üşütüyorum galiba geve .benim gibi çok terleyen var mı acaba
Bizim apartmandada gördüm canlı baya dökülüyordu demekki kullanılmaya başlandığında çabuk vadesi doluyorO marka estetik ve fiyat olarak cok cazip gelmisti fakat hastahanede aynı markanın ürünlerine denk geldim gayri ihtiyari inceledim ve hepsi çok deforme olmuştu. Kumaşları sağa sola kaymış iskelet sistemi keza canlı görünce hiç hoşuma gitmedi. Senesi dolmadan ağzı gözü kauiyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?