2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bu biberonu istedim ancak bulamayınca ümidi kesmiştim nasıl temin etmeyi düşünüyorsunuz?

Kızlar 4baby bebek arabası kullanan varmı ty yorumlarına baktım da hemen hemen çoğu memnun bilemedim şimdi

Çok sağol canım yok valla hala devam ediyor aynen anlattığın gibi oluyor benim de o haftalarda başlamıştı. Doktora söyledim ama pek ilgilenmedi. Özele gidersem soracam sen de gidersen sor canım normal de olabilir bilmiyorum.

ben özele gidiyorum hatta doktorum doçent ama benimki de umursamadı çatı genişliyor normal dedi.. ama ne suyuyla ilgili bişey söylüyor ne plesantanın yeriyle ilgili bişey söylüyor . anlamadım nasıl iş .. ayrıca arastırmalarıma göre catı ağrısı bu kadar erken olmazmıs .bilemedim valla endişeliyim

Grupta cybex bebek arabası alacaklar vardı galiba hbda da çok iyi indirim var almamış olsam aldırdım ben de

Öyleyse demek ki önemli bir durum yoktur gönlünü ferah tut canım. Hamileliklerin hepsi bir olmuyor ağrılar sızılar farklı yerlerde farklı dönemlerde olabiliyor demek ki. Önemli olan bebişlerin sağlığı hareketleri normalse bi sıkıntı yoktur inşallah

Qgri sadece vajende mi yoksa kasik karinda mi

Kızlar 4baby bebek arabası kullanan varmı ty yorumlarına baktım da hemen hemen çoğu memnun bilemedim şimdi
O marka estetik ve fiyat olarak cok cazip gelmisti fakat hastahanede aynı markanın ürünlerine denk geldim gayri ihtiyari inceledim ve hepsi çok deforme olmuştu. Kumaşları sağa sola kaymış iskelet sistemi keza canlı görünce hiç hoşuma gitmedi. Senesi dolmadan ağzı gözü kauiyo yani.

Grupta cybex bebek arabası alacaklar vardı galiba hbda da çok iyi indirim var almamış olsam aldırdım ben de
Evet çok üzüldüm 4bin daha düşmüş benim aldığım fiyattan ahdnjsnsn bekleyen varsa alsın hemen

Ateş ölçer indirime girerse bana da yazar mısın? Ben de kamera ve ateş ölçer bekliyorum
Tabi inşallah yazarımm, braunun ateş ölçerini takip ediyorum ben hbde fena değil ama çok iyi düşmemiş orda, ty bekleyeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…