Merhaba süt sağma makinası nemarkave bebek arabai ne marka aldınız güle güle kullanınAlt değiştirme örtüsü
Pamuk
Bebek dolabı, beşik, beşik koruyucu, lastikli çarşaf
Kıyafetler ortaya karışık
Kendime bir iki tane düğmeli pijama takımı
Battaniye, müslin örtü
Biberon temizleyici, şampuan, deterjan
Süt sağma aleti
Bebek arabası
Oyun oynama halısı gibi bir şey fisher priceın
Zeka kartı, tummy time kartı
Bebek yıkamak için katlanır küvet ve kova
Galiba bu kadardı
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus bana eski isime geri donebilmem icin betul adina dua eder misinizBen özel olarak puset örtüsü değil de emzirme örtüleri var ya onlardan alacağım hem puset örtüsü hemde emzirme örtüsü olarak kullanılıyor. Bebek bezi olarak bende sleepy bio natural 1 numara 128 adet aldım. Pişik yapacağını zannetmiyorum ama 2 numarayı doğumdan sonra alırım diye düşündüm. Islak mendil de sleepy bio natural aldım. Plastik göğüs kalkanı alacağım gümüş kapak almayı düşünmüyorum. Göğüs kremi de lansinoh alacağım indirim kovalıyorum.
Oğlumun önüne adisyon olarak çıkarırım iyi oldu buKızlar belki fikir olur
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus bana eski isime geri donebilmem icin betul adina dua eder misinizKızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcampuset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?
Bağkur kısmını bilemiyorum ama doğum parası diye bir şey yok aslında. Doğum parası denen şey çalışan annelerin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 4 aylık maaşlarının sigortadan ödenmesidir. Raporlu sayıldığımız için sgk tarafından maaş alıyoruz. Bağkurda nasıl oluyor hiç bilmiyorum.Kızlar doğum parasını ben ilk kez duydum kendim bağkurluyum 8 yıldır bende alabilir miyim acaba doğum parası
Onu bir öğreneyim doğum sebebi ile çalışamayacağım ben de bir süre idare edecek kadar verseler bize de çok iyi olurBağkur kısmını bilemiyorum ama doğum parası diye bir şey yok aslında. Doğum parası denen şey çalışan annelerin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 4 aylık maaşlarının sigortadan ödenmesidir. Raporlu sayıldığımız için sgk tarafından maaş alıyoruz. Bağkurda nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
Gümüş kapak indirimi bekliyorum benKızlar sorularım var ona göre Alışveriş yapcampuset örtüsü alacak mısınız? Bazıları içeri hava akışını engelliyor diyor ondan vazgeçmiştim ama şubat da soğuk olur kafam karıştı.
Bebek bezi 1 numara 128 tane sleepy bionaturel aldım sonra bebeğe göre alırım diyordum ama herkes bez al diyor yine bundan mı alsam acaba.
Son olarak da gögüs kalkanı gümüş kapak gögüs kremi falan aldınız mı?
Kızlar emzik olarak hangi model ve hangi marka emzik aldınız
(Daha hiç bir şey almamışken emzik biberen telaşım başladı)
Bu nasıl sizce
Eki Görüntüle 3327619
Canım bunun için 32. Haftada çalışamaz raporumu almamız gerekiyor nerden alıcağız ve ne zaman yatıcak para doğumdan sonramıBağkur kısmını bilemiyorum ama doğum parası diye bir şey yok aslında. Doğum parası denen şey çalışan annelerin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 4 aylık maaşlarının sigortadan ödenmesidir. Raporlu sayıldığımız için sgk tarafından maaş alıyoruz. Bağkurda nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
2 tane bibs 2 tane philips avent aldım canımBende bibs alacağım canım çoğu kişi öneriyor
Bende sabahtan akşama kadar ayaktayım belim ağrıyor bu beller her şekilde ağrıyacak herhaldeKızlar masabası çalışan var mı işleri bilgisayarda yaptığım için neredeyse tüm gün sandalyede oturuyorum belim kopuyor çok fena ne yapsam acaba laptopta değil, masaüstü yemek masası sandalyesinde oturuyorum
Kızlar masabası çalışan var mı işleri bilgisayarda yaptığım için neredeyse tüm gün sandalyede oturuyorum belim kopuyor çok fena ne yapsam acaba laptopta değil, masaüstü yemek masası sandalyesinde oturuyorum
Bende wc harici hep yatiyorum belim boynum her yerim ağrıyorBende sabahtan akşama kadar ayaktayım belim ağrıyor bu beller her şekilde ağrıyacak herhalde
Ben de masabaşı çalışıyorum sayılır, baya yoruyor arada kalkıp bacaklarımı esnetiyorum bi de belime hep yastık koyuyorum o biraz destek veriyorKızlar masabası çalışan var mı işleri bilgisayarda yaptığım için neredeyse tüm gün sandalyede oturuyorum belim kopuyor çok fena ne yapsam acaba laptopta değil, masaüstü yemek masası sandalyesinde oturuyorum
EvetOğlumun önüne adisyon olarak çıkarırım iyi oldu bu
Çocuk gerçekten masrafmış yaEvetben toplam ne kadar tutacak diye eşimle iddiaya girdik ondan yazdım hepsini bi de merak ediyordum ne kadar tutacak diye
Her şey problemBende wc harici hep yatiyorum belim boynum her yerim ağrıyor
Valla bu dönemde kimse bi şey de takmıyor açıkçasıÇocuk gerçekten masrafmış yabereketiyle geliyor diyorlar ya bol bol bereketle gel oğluşum diyorum konuşuyorum haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?