2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım bunun için 32. Haftada çalışamaz raporumu almamız gerekiyor nerden alıcağız ve ne zaman yatıcak para doğumdan sonramı
Şöyle olacak; 32. Haftada doktordan çalışamaz raporu alınabilir ama 37’ye kadar da çalışmak istersen yine tam 32. Haftada doktordan çalışabilir raporu alabilirsin. Sonrasında yine iznini başlatmak istersen mesela 35. Haftada çıkmak istedin, doktora gidip doktoran çalışamaz raporunu başlatıyorsun iş yerine veriyorsun. Para toplu da yatabiliyor, ay ay maaş gibi de yatabiliyor. Bunu iş yeriyle konuşmak gerekiyor. Edevlette kayıtlı bir banka hesabın varsa oraya yatar, yoksa pttye yatar. Evet arkadaşlarımın söylediği kadarıyla doğumdan sonra yatıyormuş.

Ben valla aynı senin gibiyim ama kalkıyorum sık sık geziyorum ayak altıma da sehpa koydum uzatıyorum ona ayaklarımı dinlenince

Onu bir öğreneyim doğum sebebi ile çalışamayacağım ben de bir süre idare edecek kadar verseler bize de çok iyi olur bir soruşturayım
Canım şuanki brüt maaşının 2/3’ü kadarı yatar yaklaşık olarak. 16 haftalık izin yaklaşık 4 aya tekabül ediyor, bir aylık brüt maaşın 2/3’ü x 4 olarak hesaplayabilirsin. Ama yine dediğim gibi bağkur kısmını araştırmak lazım, aktif olarak sgklı çalışanlar için geçerli benim dediğim.

Evet doğum parası var ve herkese veriliyor canım ama öyle matah bi miktar değil ben ilk çocukta 300 tl almıştım
Bu az olan ve herkese verilen doğum parası değil, süt parası. Doğum parası çalışan annelere yasal olarak ücretli izinlerinde verilen maaş. Herkes almıyor bu maaşı, sadece çalışan anneler.

Yapmayın bence. Keratin dediğiniz şey de kimyasaldır. İnternete yazarsanız, keratini saça yapıştırmak için yani saçın düzleşmesi için de ayrı bir kimyasal kullanılır. Şimdi de emzirirken de yaptırmasanız daha iyi olur, ama sizin tercihiniz.

Benim de öyle hiç şiddetli bir vurması olmadı çok hareketli de olmadı zaten şimdiye kadar. Ha ben gün içinde sürekli ayakta hareket halindeyim onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum ama gün içinde canımı yakmayan normal hareketleri hissediyorum

Bende sabahtan akşama kadar ayaktayım belim ağrıyor bu beller her şekilde ağrıyacak herhalde
Ben de aynisini yazicaktim keske ayakta degil de masabaşı calissam diyordum da her sekilde agriyor demek ki. 24.haftadayim bu hafta cok zor geldi calismak. Ev daginik bulasik camasira yetisemiyorum. Calisanlara sabir kuvvet diliyorum

Ben de aynisini yazicaktim keske ayakta degil de masabaşı calissam diyordum da her sekilde agriyor demek ki. 24.haftadayim bu hafta cok zor geldi calismak. Ev daginik bulasik camasira yetisemiyorum. Calisanlara sabir kuvvet diliyorum
Sırt bel ağrısı dışında benim son haftalarda sağ kasığım da ağrı yapıyor ve üzerine bastırmıyor topallıyorum bide gün içinde. Sürüne sürüne devam ediyorum 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bir de bakalım neler olacak. Allah yardımcımız olsun

Doktorum ve yaptıracağım yer ile görüştüm, yaptırmayacağım. İkisi de önermiyor.

Bakın kızlar böyle bi bilgiye rastladım.
Bize de lazım olacak. Bu sayfada hep farklı farklı bilgiler paylaşılmış.

Kızlar şimdi bebek arabası bakıyorum şu Kasım indirimlerinde alayım diyorum travel sistem mi yoksa kabin boy olanlar mı

Molfixin pure soft serisi iyi diyorlar sarı olan. Ondan mı aldı acaba

İlk oğlumda doğuma kadar hareketlerini doğru düzgün hissetmiyordum. Bu sefer hareketleri dışardan bakan bile görünüyor her çocuk farklı ve bence iç karın olayı da farklı. Sakin uslu çocuk iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…