Pardon canım kristialianın gönderisi sandım
bence bunun tek çözümü boş mideAkşamları benimde oluyo ya. Boğazım yaniyo. Ama hiç bi sey yiyemiyorum. Uyuyorum çekmemek için
Sarısını bekliyoruz canım bu maviler iyi değilmiş pure&soft bekliyoruz
canım galiba o da doğum sonrası depresyonu oluyorBazen çok çok az gibi geliyor 3 gün gibi bazen 3 yıl varmış gibi. Cok arada bi zamana girdik galiba yabide bi kaç gündür seyi düşünüyorum. Simdi bole hareketlerini hissetmeye alıştım daha da alisicaz zaman içinde doğumdan sonra eksik hissedermiyiz ki. O içimizde olmayacak. Acaba oh be mi derim yoksa alıp içime koymak mı isterim. Suan düşününce çok tuhaf oluyorum ayrılcaz diye.
Aa ne güzel takipleşiyorsunuzInst da takip
Ayy evet bende sarı olanından alıcam o daha iyiymişSarısını bekliyoruz canım bu maviler iyi değilmiş pure&soft bekliyoruz
Şöyle açıklayayım troid hızlı çalışırsa çarpıntı oluyor. Tshın yüksekliği troidin yavaş çalıştığını gösterir. Benimde troidim yavaş çalışıyor doktor bebek büyüdükçe ilacımı arttırıyor 75lik içiyordum şimdi 175e kadar çıktı. Benimde çarpıntım olmuştu ama troidden dolayı değilmiş.25 mg kullanıyordum zaten en düşüğü bı gidip kan versem tiroidden mi değil mi anlayacağım da aslında
Bende öyle gibiyim çok az yiyorum çoğunlukla ac gibiyim ama genede sıkıntı oluyo. Son 1 haftadır baya arttı bebek yukarı çıkınca mide asidi artiyomus. Buna da alisicaz artıkbence bunun tek çözümü boş mide( hayatımda hiç olmadığı kadar az yiyorum resmen ödüm kopuyor en son 1 saat hüngür hüngür ağladım öyle hafifledi aksam çorba azıcık salata gibi çok az ama sık mide yarı boş kalacak (
Aaaa deme yacanım galiba o da doğum sonrası depresyonu oluyor
Mavisi neden iyi değil?Geçen hafta ben 2 paket aldım mavisinden 1 numara 1 paket 2 no 1 paket aldım duruma göre devamını getiricem ikiside 82 li paketti 135 liraya aldım tek paketiSarısını bekliyoruz canım bu maviler iyi değilmiş pure&soft bekliyoruz
Mavisi kötü mü değil mi ben bilmiyorum ama sarı olan Pure&Soft maviye göre daha iyiymiş. Aynısının ıslak mendili de var. Ben ikisini de ondan tercih edicem canımMavisi neden iyi değil?Geçen hafta ben 2 paket aldım mavisinden 1 numara 1 paket 2 no 1 paket aldım duruma göre devamını getiricem ikiside 82 li paketti 135 liraya aldım tek paketi
yok tatlım cok normal anlamında demiştim o duyguları hepimiz herkes yaşıyor o yüzden adı da var :)Aaaa deme yabenim böyle hissetmem normal değil o zaman
Cevap için teşekkür ederim. Yarın bir sağlık ocağına gideyim bakimYüksek ihtimal kasilma yaşıyorsunuz. Bol su ve magnezyum takviyesi genelde bu sprunu azaltıyor. Onun dışında bolca dinlenmeye çalışın. Ayakta kalıp çok yorulunca kasilma artıyor. Gün içinde dinlenerek iş yapın arada oturmak yerine uzanın. Bol su için. Doktora gidince de şikayetleri anlatın magnezyum baslayacaktir.
Ha bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyo ona da dikkat edin eğer enfeksiyonu şüphesi varsa acile gidin randevu beklemeyin. Malesef enfeksiyon da kasilma yapiyo
Hayır ilaç yetersiz kalırsa çarpıntı yapmaz. Bende kronik troid hastasıyım. Bende de çarpıntı olmuştu. Dahiliyeye gitmiştim ilaç fazla gelirse çarpıntı olur dedi benimkini yükseltti hatta. Çarpıntın troidden dolayı değil dedi. Hamilelerde oluyor bazen çarpıntı nedenseBen kronik troid hastasıyım hamileliğimin öncesinde de ilaç kullanıyor kontrollere gidiyordum , şimdi 23 haftalık hamileyim hala devam ediyorum aylık kontrolere ve hatta hamilelikden dolayı ilaca rağmen artış gösterdi ilacın dozunu arttırdı. 175 'lik kullanıyorum . Çarpıntı genel de ilacın ya fazla geldiğinde ya da yetersizliği nedeniyle olur . 25 mg cok düşük tekrardan kan değerlerine baktır büyük ihtimalle yetersiz gelmiş olabilir ilacını arttırır canım. Geçmiş olsun. Troid çok önemli ihmale gelmez ben çok çekiyorum yan etkilerinden. Hamilelik de daha çok önemli ..
Pure&soft daha pahalı bende bakarım maviden memnun kalmazsam sarıdan alırım ama ıslak mendilini görmedimMavisi kötü mü değil mi ben bilmiyorum ama sarı olan Pure&Soft maviye göre daha iyiymiş. Aynısının ıslak mendili de var. Ben ikisini de ondan tercih edicem canım
Tam isabet olur. Bende bu modellerden var 2 3 takım. Rahat ettiğim için 2 tane daha alicam. Evdekiler s beden olmuyo artık. Hic lohusa adına 500 bin verme niyetim yokKızlar doğum ve lohusalık için şöyle önü düğmeli pijama alsam L beden yada XL , hamile pijaması adı konunca bunun 3 katı fiyatı oluyor , böyle uygun pijamalar var ne dersiniz 2 tane alsam yeter mi hastane için
Olur tabiki canım daha bugün aynısına baktım trendyolda. Bende böyle 2 takım almayı düşünüyorum. Genelde 2 takım yetiyor hastane içinKızlar doğum ve lohusalık için şöyle önü düğmeli pijama alsam L beden yada XL , hamile pijaması adı konunca bunun 3 katı fiyatı oluyor , böyle uygun pijamalar var ne dersiniz 2 tane alsam yeter mi hastane için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?