- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Linki varmı çok ucuzmuş ya primaBen prima stokluyorum biĺgim yok ama 2 numara bezde tanesi 1.7ye geliyor yazmışlar görünce paylaşayım dedim
Ben böyle 2 takım aldım. Lohusa yazınca hemen her yeri dantel oluyor hiç sevmiyorum onları. Önü düğmeliler emzirirken rahat olur ben m aldım inş pişman olmam xl bize çok büyük olur benceKızlar doğum ve lohusalık için şöyle önü düğmeli pijama alsam L beden yada XL , hamile pijaması adı konunca bunun 3 katı fiyatı oluyor , böyle uygun pijamalar var ne dersiniz 2 tane alsam yeter mi hastane için
Ay XL aldım dikiş yeri vs olcak sezaryen olacak diye bol bol olsun sıkmasın diye düşündümBen böyle 2 takım aldım. Lohusa yazınca hemen her yeri dantel oluyor hiç sevmiyorum onları. Önü düğmeliler emzirirken rahat olur ben m aldım inş pişman olmam xl bize çok büyük olur bence
Dediği fiyat molfix için canımLinki varmı çok ucuzmuş ya prima
Fenomenler hep bunu paylaşıyor diye bunu aldım ben de ama önünü sürekli bağlayıp gezmek nasıl olacak bilmiyorumAy XL aldım dikiş yeri vs olcak sezaryen olacak diye bol bol olsun sıkmasın diye düşündümiki tane aldım L ile cokkk fark yoktur sanırım kullanıcılar büyük beden alın demişler hamileler iki tane 430 küsüre geldi sanırım yine evden de bir tane götürürüm diye düşünüyorum hastaneye önü düğmeli olması iyi gerçi evde ful cıplak olur üstüm böyle giderse
Yaa inş herkes zamanında doğurur aralık grubunda 3 kişi doğurdu sanırım. Biri ikizdi. Hepsi sağlıklı şükür ama kuvezdeler biz de aralıkta her şeyimizi hazırlamış olalım nolur nolmazGrupta ilk doğum kimin olacak acaba ben çok heyecanlıyım kızlar ya
Ay bu çok güzellllllmiş bayıldımFenomenler hep bunu paylaşıyor diye bunu aldım ben de ama önünü sürekli bağlayıp gezmek nasıl olacak bilmiyorum
Biz de başlar Ocak ortasından itibaren haftası ileri olan annelerimiz varYaa inş herkes zamanında doğurur aralık grubunda 3 kişi doğurdu sanırım. Biri ikizdi. Hepsi sağlıklı şükür ama kuvezdeler biz de aralıkta her şeyimizi hazırlamış olalım nolur nolmaz
Ben de bionaturel olanı aldım sadece bunda göbek bağı oyuntsuu varmış 2 tane 64lük almıştım bir alana bir bedava döneminde. Bir de indirim görürsem 3 numara molfix pure&soft alayım diyorum hangisini seversem sonra onu alırım. Prima almayacaksak stok yapmak riskliHiç bez almadım ben sleepy yeni doğan alırım ilk diye düşünüyorum pişik yapmazsa devam ederim ondan krem de sürerim kuzenim stok yapmış bebe kullanamamıs elinde patlamış alma dedi bana bilemedim napsam
Bende daha almadım kuzum. Molfix Pure&Soft yada sleepy ecologic serisinden almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim.Hiç bez almadım ben sleepy yeni doğan alırım ilk diye düşünüyorum pişik yapmazsa devam ederim ondan krem de sürerim kuzenim stok yapmış bebe kullanamamıs elinde patlamış alma dedi bana bilemedim napsam
Şu popişleri uygun bişeyi seçsin de valla prima olmuş kaç paraBende daha almadım kuzum. Molfix Pure&Soft yada sleepy ecologic serisinden almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim.
Ya benim ev dogal gazlı değil. Antalyada yaşıyorum ama şubat mart soğuk oluyor yinede. Klimalı odaya tıkılıp kalıcaz bir süre malesef. Her tuvalette de yıkamak için odaya surekli su taşıyamam vallaŞu popişleri uygun bişeyi seçsin de valla prima olmuş kaç parabol bol değiştircez altını zaten krem de süreriz pişik olmasın diye her tuvalette yıkamayı düşünüyorum ıslak mendille silip bırakmam oyy yanar poposu
Ben de öyle doğum ne zaman ve nasıl olacak stres yapmaya başladımGrupta ilk doğum kimin olacak acaba ben çok heyecanlıyım kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?