2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar rahimde sanki bir ağırlık bir sancı var acilma gibi bir his hissediyorum anlamadim ya bir tuhaf eşim bebekte hep.sezwryan.oldugum dikis yerinde hareket ediyo bir gün bir tuhafım.bel.agrisi bir yandan rabbim korusun

Ben böyle 2 takım aldım. Lohusa yazınca hemen her yeri dantel oluyor hiç sevmiyorum onları. Önü düğmeliler emzirirken rahat olur ben m aldım inş pişman olmam xl bize çok büyük olur bence

Ben böyle 2 takım aldım. Lohusa yazınca hemen her yeri dantel oluyor hiç sevmiyorum onları. Önü düğmeliler emzirirken rahat olur ben m aldım inş pişman olmam xl bize çok büyük olur bence
Ay XL aldım dikiş yeri vs olcak sezaryen olacak diye bol bol olsun sıkmasın diye düşündüm iki tane aldım L ile cokkk fark yoktur sanırım kullanıcılar büyük beden alın demişler hamileler iki tane 430 küsüre geldi sanırım yine evden de bir tane götürürüm diye düşünüyorum hastaneye önü düğmeli olması iyi gerçi evde ful cıplak olur üstüm böyle giderse

Hiç bez almadım ben sleepy yeni doğan alırım ilk diye düşünüyorum pişik yapmazsa devam ederim ondan krem de sürerim kuzenim stok yapmış bebe kullanamamıs elinde patlamış alma dedi bana bilemedim napsam

Fenomenler hep bunu paylaşıyor diye bunu aldım ben de ama önünü sürekli bağlayıp gezmek nasıl olacak bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_6310.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 97
Grupta ilk doğum kimin olacak acaba ben çok heyecanlıyım kızlar ya
Yaa inş herkes zamanında doğurur aralık grubunda 3 kişi doğurdu sanırım. Biri ikizdi. Hepsi sağlıklı şükür ama kuvezdeler biz de aralıkta her şeyimizi hazırlamış olalım nolur nolmaz

Fenomenler hep bunu paylaşıyor diye bunu aldım ben de ama önünü sürekli bağlayıp gezmek nasıl olacak bilmiyorum
Ay bu çok güzellllllmiş bayıldım aslında daha rahat olur gibi of alsam mı bende

Yaa inş herkes zamanında doğurur aralık grubunda 3 kişi doğurdu sanırım. Biri ikizdi. Hepsi sağlıklı şükür ama kuvezdeler biz de aralıkta her şeyimizi hazırlamış olalım nolur nolmaz
Biz de başlar Ocak ortasından itibaren haftası ileri olan annelerimiz var bana ben ocağın sonu şubatın başı giderim gibi geliyor hayırlısı

Hiç bez almadım ben sleepy yeni doğan alırım ilk diye düşünüyorum pişik yapmazsa devam ederim ondan krem de sürerim kuzenim stok yapmış bebe kullanamamıs elinde patlamış alma dedi bana bilemedim napsam
Ben de bionaturel olanı aldım sadece bunda göbek bağı oyuntsuu varmış 2 tane 64lük almıştım bir alana bir bedava döneminde. Bir de indirim görürsem 3 numara molfix pure&soft alayım diyorum hangisini seversem sonra onu alırım. Prima almayacaksak stok yapmak riskli

Bende daha almadım kuzum. Molfix Pure&Soft yada sleepy ecologic serisinden almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim.

Eklentiler

• 1_org.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 84
  • sleepy-ecologic-ekonomik-paket-bebek-bezi-1-numara-yenidogan-64-adet-0-1000x1000.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 87
Bende daha almadım kuzum. Molfix Pure&Soft yada sleepy ecologic serisinden almayı düşünüyorum. Hala karar veremedim.
Şu popişleri uygun bişeyi seçsin de valla prima olmuş kaç para bol bol değiştircez altını zaten krem de süreriz pişik olmasın diye her tuvalette yıkamayı düşünüyorum ıslak mendille silip bırakmam oyy yanar poposu

Kızlar bana bir takım dantelli pijama takımı hediye geldi yumuşacık çok güzel dantelli ama sevdim yani giyerim bir de trendyolun kendi ürünlerinin pijamalarından alacağım önceden de kullanıyordum çok uzun süre gidiyor ve %100 pamuk oluyor tavsiye ederim

Ya benim ev dogal gazlı değil. Antalyada yaşıyorum ama şubat mart soğuk oluyor yinede. Klimalı odaya tıkılıp kalıcaz bir süre malesef. Her tuvalette de yıkamak için odaya surekli su taşıyamam valla Ben bebek pamuklarından alıp onlarla kaynamış suyla silicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…