- 14 Haziran 2023
- 1.128
- 826
- 53
Aynısının siyahını almıştım tüylendi malesef pek önermiyorum bu markanın bu modelini. Aynı markanın farklı pijaması var o çok güzel çıktı amaKızlar doğum ve lohusalık için şöyle önü düğmeli pijama alsam L beden yada XL , hamile pijaması adı konunca bunun 3 katı fiyatı oluyor , böyle uygun pijamalar var ne dersiniz 2 tane alsam yeter mi hastane için
Bende bunlardan sipariş edicem dediğin gibi lohusa pijaması adı altında birsürü fiyat çıkarıyorlarKızlar doğum ve lohusalık için şöyle önü düğmeli pijama alsam L beden yada XL , hamile pijaması adı konunca bunun 3 katı fiyatı oluyor , böyle uygun pijamalar var ne dersiniz 2 tane alsam yeter mi hastane için
Hangisi canım bulursan atabilir misin yine önü düğmeli miAynısının siyahını almıştım tüylendi malesef pek önermiyorum bu markanın bu modelini. Aynı markanın farklı pijaması var o çok güzel çıktı ama
Yorumlarda kocaman göbekle hamileler çekip atmış çok hoşuma gitti siyah ve kırmızı olarak iki tane alayım diyorum L mi alsam XL mi bilemedim normal bedenim mBende bunlardan sipariş edicem dediğin gibi lohusa pijaması adı altında birsürü fiyat çıkarıyorlar
bu düğmelileri çok öneren var hastanede büyük kolaylık oluyormuş
Çok kullanışlı oluyor canım ama pamuk oranlarına çok dikkat et insan zaten çok terliyor emzirirken, ben ilk gebeliğimde böyle takım almıştım pentiden ama polyesteri fazla herhalde felaket terletiyor giyemedim hiç o dönemKızlar doğum ve lohusalık için şöyle önü düğmeli pijama alsam L beden yada XL , hamile pijaması adı konunca bunun 3 katı fiyatı oluyor , böyle uygun pijamalar var ne dersiniz 2 tane alsam yeter mi hastane için
Evet canım haklısın bende araştırıyorum. Gerekirse biraz daha fazla verip iyi bişey almak en güzeliÇok kullanışlı oluyor canım ama pamuk oranlarına çok dikkat et insan zaten çok terliyor emzirirken, ben ilk gebeliğimde böyle takım almıştım pentiden ama polyesteri fazla herhalde felaket terletiyor giyemedim hiç o dönemben de takım arıyorum güzel bulursak paylaşalım burda
Ben xl alıcam daha bol olsun daha rahat ediyim diyeYorumlarda kocaman göbekle hamileler çekip atmış çok hoşuma gitti siyah ve kırmızı olarak iki tane alayım diyorum L mi alsam XL mi bilemedim normal bedenim m
Ben çok anlamiyorum kumaşlardan ya viskon yazan kumaş nasıl oluyorÇok kullanışlı oluyor canım ama pamuk oranlarına çok dikkat et insan zaten çok terliyor emzirirken, ben ilk gebeliğimde böyle takım almıştım pentiden ama polyesteri fazla herhalde felaket terletiyor giyemedim hiç o dönemben de takım arıyorum güzel bulursak paylaşalım burda
Ben bunu almışımHangisi canım bulursan atabilir misin yine önü düğmeli mi
Ben de çok anlamıyorum viskona da terletmez diyorlar galiba.Ama ben %100pamuk arıyorum yine de güvenemediğimden.gerçi %100 pamuk yazana da güvenilmiyor ki artık. Trendyoldan bakıyorum yorumları okudukça kafam karışıyor pamuklu değil yazanlar olmuş mesela pamuklu diye satılanlaraBen çok anlamiyorum kumaşlardan ya viskon yazan kumaş nasıl oluyor
Hastanede çekim olacak ben mecbur dantelli de alacağım bir taneBen de lohusa takımı almayı düşünmüyorum kızlar dantelli falan oluyolar hiç tarzım değil zaten bi de aşırı saçma fiyat çektikleri için normal pijama takımı alıcam lcwda pentide falan da pamuklu oluyolar genelde. Viskon da doğal kumaşlar araaına giriyor diye biliyorum ama viskon çekme riski olan bi kumaş göz önünde bulundurun derim
Trioid zaten başlı başına kalbi etkiliyen bir hormon o yüzden dikkat edip ilaç dozunun iyi ayarlanması gerekir. HAMİLELİK de iki kat daha dikkat edilmesi gereken bir hormon . .Hayır ilaç yetersiz kalırsa çarpıntı yapmaz. Bende kronik troid hastasıyım. Bende de çarpıntı olmuştu. Dahiliyeye gitmiştim ilaç fazla gelirse çarpıntı olur dedi benimkini yükseltti hatta. Çarpıntın troidden dolayı değil dedi. Hamilelerde oluyor bazen çarpıntı nedense
Evet ya aynen çekim yapmayı düşünmüyorum zaten ben de yaptıracak olsam almayı düşünürdümHastanede çekim olacak ben mecbur dantelli de alacağım bir taneama çekim yapılmayacaksa çok gereksiz.Bir daha giyilmiyor resmen
Ben şunu sipariş verdim canımKızlar banyo havlu seti aldınızmı?Kese olarak tülbent kullananlarda varmış
Tamam işte bende burdaki aynı şeyi diyorum. İlaç fazla olunca hipertiroidi gibi oluyor o zaman kalp çarpıntısı oluyor. Az olması değilTrioid zaten başlı başına kalbi etkiliyen bir hormon o yüzden dikkat edip ilaç dozunun iyi ayarlanması gerekir. HAMİLELİK de iki kat daha dikkat edilmesi gereken bir hormon . .
.
Tiroid bezi kalp çarpıntısı yapar mı?
Tiroid hormonu ve tiroid bezi, kalp atış hızını doğduran etkiler. Hipotiroid hastalığı olan kişiler kalp atış hızlarının az olduğundan yakınırken hipertiroid problemi yaşayanlar ise kalp çarpıntısı şikayetinden muzdariptir
Haşimato kalbi etkiler mi?
Kalp sorunları....
Haşimato kaynaklı hipotiroidizm, zayıf kalp fonksiyonuna ya da düzensiz kalp atışlarına sebep olabilir. Ayrıca, kardiyovasküler hastalık ve kalp yetmezliği için bir risk faktörü olan yüksek düzeyde düşük yoğunluklu lipoprotein LDL kolesterole (kötü kolesterol) sebep olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?