2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aynısının siyahını almıştım tüylendi malesef pek önermiyorum bu markanın bu modelini. Aynı markanın farklı pijaması var o çok güzel çıktı ama

Bende bunlardan sipariş edicem dediğin gibi lohusa pijaması adı altında birsürü fiyat çıkarıyorlar
bu düğmelileri çok öneren var hastanede büyük kolaylık oluyormuş

Aynısının siyahını almıştım tüylendi malesef pek önermiyorum bu markanın bu modelini. Aynı markanın farklı pijaması var o çok güzel çıktı ama
Hangisi canım bulursan atabilir misin yine önü düğmeli mi

Bende bunlardan sipariş edicem dediğin gibi lohusa pijaması adı altında birsürü fiyat çıkarıyorlar
bu düğmelileri çok öneren var hastanede büyük kolaylık oluyormuş
Yorumlarda kocaman göbekle hamileler çekip atmış çok hoşuma gitti siyah ve kırmızı olarak iki tane alayım diyorum L mi alsam XL mi bilemedim normal bedenim m

Çok kullanışlı oluyor canım ama pamuk oranlarına çok dikkat et insan zaten çok terliyor emzirirken, ben ilk gebeliğimde böyle takım almıştım pentiden ama polyesteri fazla herhalde felaket terletiyor giyemedim hiç o dönem ben de takım arıyorum güzel bulursak paylaşalım burda

Evet canım haklısın bende araştırıyorum. Gerekirse biraz daha fazla verip iyi bişey almak en güzeli

Ben çok anlamiyorum kumaşlardan ya viskon yazan kumaş nasıl oluyor

Ben istah hiç kesilmiyor ya sürekli.acim bu salı değil.diger salı şeker yüklemesi yapılacak kg alımı aldi başını gitti dehşet şekilde devam

Ben çok anlamiyorum kumaşlardan ya viskon yazan kumaş nasıl oluyor
Ben de çok anlamıyorum viskona da terletmez diyorlar galiba.Ama ben %100pamuk arıyorum yine de güvenemediğimden.gerçi %100 pamuk yazana da güvenilmiyor ki artık. Trendyoldan bakıyorum yorumları okudukça kafam karışıyor pamuklu değil yazanlar olmuş mesela pamuklu diye satılanlara

Ben de lohusa takımı almayı düşünmüyorum kızlar dantelli falan oluyolar hiç tarzım değil zaten bi de aşırı saçma fiyat çektikleri için normal pijama takımı alıcam lcwda pentide falan da pamuklu oluyolar genelde. Viskon da doğal kumaşlar araaına giriyor diye biliyorum ama viskon çekme riski olan bi kumaş göz önünde bulundurun derim

Hastanede çekim olacak ben mecbur dantelli de alacağım bir tane ama çekim yapılmayacaksa çok gereksiz.Bir daha giyilmiyor resmen

Trioid zaten başlı başına kalbi etkiliyen bir hormon o yüzden dikkat edip ilaç dozunun iyi ayarlanması gerekir. HAMİLELİK de iki kat daha dikkat edilmesi gereken bir hormon . .
.
Tiroid bezi kalp çarpıntısı yapar mı?

Tiroid hormonu ve tiroid bezi, kalp atış hızını doğduran etkiler. Hipotiroid hastalığı olan kişiler kalp atış hızlarının az olduğundan yakınırken hipertiroid problemi yaşayanlar ise kalp çarpıntısı şikayetinden muzdariptir

Haşimato kalbi etkiler mi?

Kalp sorunları....

Haşimato kaynaklı hipotiroidizm, zayıf kalp fonksiyonuna ya da düzensiz kalp atışlarına sebep olabilir. Ayrıca, kardiyovasküler hastalık ve kalp yetmezliği için bir risk faktörü olan yüksek düzeyde düşük yoğunluklu lipoprotein LDL kolesterole (kötü kolesterol) sebep olabilir.

Tamam işte bende burdaki aynı şeyi diyorum. İlaç fazla olunca hipertiroidi gibi oluyor o zaman kalp çarpıntısı oluyor. Az olması değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…