Aa öylemii o estetik sayılmaz yaAhahah kiz o burun ameliyatlıestetik amaçlı ameliyat olmadım. Sıfıra yakın nefes alış vardi. Kemik kıkırdak topladı doktor hep sonra burun bi tık ufakdi içindeki kemikler alınınca. Estetiksel değildi ama düzeldi biraz
Oo ben baya baya alışığım o konuda sıkıntı yaşamıyorum ya semt pazarına 15 dk yürüme mesafedeyim ama sanal marketten yapmak daha çok işime geliyorOda kötü imkan kısıtlı.
Benim için netten alışveriş tam bi izdirap. Araştırması ayrı karar vermesi ayrı sipariş girip kargo beklemesi ap ayrı.bazen eve market alışverişi yapmam gerekiyo aplikasyonlu market kullanmıyorum. Mah bi market var tel ile sipariş aliyo arayıp söylüyorum en basiti o bile geriyo beni.
Benim bebek hep aşagıda göbek deliğimin4-5 parmak altında bazen sanki çıkıcak gibi hissediyorumKızlar 27. Haftadayim ve ara ara rahim kasilmalarim var.Birde bebegin hareketlerini surekli gobek deligimin daha altinda hissediyorum hatta bugun bildigin rahim.ustu tekmelendi gibi geldi.bu beni korkutmaya basladi cocuk asagida deyimi varmis sanirim ama bu erken degil mi.
Kızlar ben siteye çok hakim değilim profilinizi göremiyorum mesela neden öyle oluyorAa öylemii o estetik sayılmaz ya
Yinede güzel burnun maşallahh
benim bebişin burnuda bana benziyor sanki
İpek AryaKızlar bizim kızın da adı İpek olacaks ama yanına bi isim daha arıyorum A harfi içeren bi şey olsun falan derken isim aramaktan da sıkıldım Ahu İpek çok hoşuma gitmişti çok kişi Ahu için kötü yorum yaptı sizce de öyle mi ya
Saolasin canım. Zaten estetik amaçlı istemedim. Hatta tamponlar çıkınca daha bi yapiliydi hokka gibiydi ucu kalkikti gorunce bagirip cagirdim niye estetik yaptiniz diye hemsire guldu noldu bedava gayet guzel mille ne paralar dokuyo dedi sonra ben kavgaya baslayinca gercegi söyledi. Odem var dedi normale döndü sisler gidinceAa öylemii o estetik sayılmaz ya
Yinede güzel burnun maşallahh
benim bebişin burnuda bana benziyor sanki
Kızlar ben siteye çok hakim değilim profilinizi göremiyorum mesela neden öyle oluyor
İnstagramdanEvet ya siz birbirinizi nasıl görüyorsunuz
Inst da takipKızlar ben siteye çok hakim değilim profilinizi göremiyorum mesela neden öyle oluyor
Benim kuzenimde burun ameliyatı oldu ama estetik amaçlı değil doktor burnunun ucunuda kaldırmış o kadar kötü duruyorki anlatamamSaolasin canım. Zaten estetik amaçlı istemedim. Hatta tamponlar çıkınca daha bi yapiliydi hokka gibiydi ucu kalkikti gorunce bagirip cagirdim niye estetik yaptiniz diye hemsire guldu noldu bedava gayet guzel mille ne paralar dokuyo dedi sonra ben kavgaya baslayinca gercegi söyledi. Odem var dedi normale döndü sisler gidince
bende senin burna baktım da bence baya güzel yanı. Hic sikinti etme. Ana babanın burnu güzel. Bizde hem eşimin hem benim koca burun
Ayyyy 30 40 tane aynı ay doğan bebe.Keşke buluşma yapsak bebelerden sonrakuzen sayılırlar ne güzel oynarlar
Ay erkekte olunca aşırı siritiyo ya. Niye öyle bi sey yapmış acaba doktor.Benim kuzenimde burun ameliyatı oldu ama estetik amaçlı değil doktor burnunun ucunuda kaldırmış o kadar kötü duruyorki anlatamam
Birde erkek kendisi aşırı belli oluyor estetik olduğu
Sagol canım burnumu begendiğin için valla bebeklerin burnu büyük olsa bile tatlı bayılıyorum bebek burnuna
Olsada sıkıştırsak
Evet valla erkekde aşırı belli oluyorAy erkekte olunca aşırı siritiyo ya. Niye öyle bi sey yapmış acaba doktor.
Sabret sabret 3 aya mincircaz
Bazen çok çok az gibi geliyor 3 gün gibi bazen 3 yıl varmış gibi. Cok arada bi zamana girdik galiba yaEvet valla erkekde aşırı belli oluyor
İnşallah ya şaka gibi az bi zamanımız kaldı
O hareketlere çok alıştım ben de pıtı pıtı vurmasıBazen çok çok az gibi geliyor 3 gün gibi bazen 3 yıl varmış gibi. Cok arada bi zamana girdik galiba yabide bi kaç gündür seyi düşünüyorum. Simdi bole hareketlerini hissetmeye alıştım daha da alisicaz zaman içinde doğumdan sonra eksik hissedermiyiz ki. O içimizde olmayacak. Acaba oh be mi derim yoksa alıp içime koymak mı isterim. Suan düşününce çok tuhaf oluyorum ayrılcaz diye.
Ben varım doğum sancısı sanıp ağlayarak gittim hastaneye geçen hafta sağ böbrekte genişleme çıktı hala ağrıyor doktor takip edicez dedi :/ başka bisey vermediKızlar hamilelikte bobrek genislemesi yaşayan var mı kaç mm olursa tehlikeli sağ böbreğime 18 mm genişleme varmış takip edeceğiz dedi ama bu akşam ağrı sızı var çok değil ama merak ettim
Benim kızımın adı da ipekKızlar bizim kızın da adı İpek olacaks ama yanına bi isim daha arıyorum A harfi içeren bi şey olsun falan derken isim aramaktan da sıkıldım Ahu İpek çok hoşuma gitmişti çok kişi Ahu için kötü yorum yaptı sizce de öyle mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?