2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aa öylemii o estetik sayılmaz ya
Yinede güzel burnun maşallahh
benim bebişin burnuda bana benziyor sanki

Oo ben baya baya alışığım o konuda sıkıntı yaşamıyorum ya semt pazarına 15 dk yürüme mesafedeyim ama sanal marketten yapmak daha çok işime geliyor

Benim bebek hep aşagıda göbek deliğimin4-5 parmak altında bazen sanki çıkıcak gibi hissediyorum
Tekme atınca kendimi kasmasam altıma yaparım o derece
Doktora sordugumda normal demişti
Kasılmalarda normal hepimizde oluyor hatta dahada artıcak

İpek Arya

Evet ya siz birbirinizi nasıl görüyorsunuz

Aa öylemii o estetik sayılmaz ya
Yinede güzel burnun maşallahh
benim bebişin burnuda bana benziyor sanki
Saolasin canım. Zaten estetik amaçlı istemedim. Hatta tamponlar çıkınca daha bi yapiliydi hokka gibiydi ucu kalkikti gorunce bagirip cagirdim niye estetik yaptiniz diye hemsire guldu noldu bedava gayet guzel mille ne paralar dokuyo dedi sonra ben kavgaya baslayinca gercegi söyledi. Odem var dedi normale döndü sisler gidince
bende senin burna baktım da bence baya güzel yanı. Hic sikinti etme. Ana babanın burnu güzel. Bizde hem eşimin hem benim koca burun

Benim kuzenimde burun ameliyatı oldu ama estetik amaçlı değil doktor burnunun ucunuda kaldırmış o kadar kötü duruyorki anlatamam
Birde erkek kendisi aşırı belli oluyor estetik olduğu
Sagol canım burnumu begendiğin için valla bebeklerin burnu büyük olsa bile tatlı bayılıyorum bebek burnuna
Olsada sıkıştırsak

Ay erkekte olunca aşırı siritiyo ya. Niye öyle bi sey yapmış acaba doktor.
Sabret sabret 3 aya mincircaz

Evet valla erkekde aşırı belli oluyor
İnşallah ya şaka gibi az bi zamanımız kaldı
Bazen çok çok az gibi geliyor 3 gün gibi bazen 3 yıl varmış gibi. Cok arada bi zamana girdik galiba ya bide bi kaç gündür seyi düşünüyorum. Simdi bole hareketlerini hissetmeye alıştım daha da alisicaz zaman içinde doğumdan sonra eksik hissedermiyiz ki. O içimizde olmayacak. Acaba oh be mi derim yoksa alıp içime koymak mı isterim. Suan düşününce çok tuhaf oluyorum ayrılcaz diye.

O hareketlere çok alıştım ben de pıtı pıtı vurması bir süre ararız gibi sonra alışırız

Kızlar hamilelikte bobrek genislemesi yaşayan var mı kaç mm olursa tehlikeli sağ böbreğime 18 mm genişleme varmış takip edeceğiz dedi ama bu akşam ağrı sızı var çok değil ama merak ettim

Kızlar hamilelikte bobrek genislemesi yaşayan var mı kaç mm olursa tehlikeli sağ böbreğime 18 mm genişleme varmış takip edeceğiz dedi ama bu akşam ağrı sızı var çok değil ama merak ettim
Ben varım doğum sancısı sanıp ağlayarak gittim hastaneye geçen hafta sağ böbrekte genişleme çıktı hala ağrıyor doktor takip edicez dedi :/ başka bisey vermedi

Benim kızımın adı da ipek akıllı bıdık oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…