Elde yikarsan özellikle battaniyeler seni çok zorlar. Islanınca kaldırıp sikamazsin sulu kalsa esneme yapar belki. Düşük devirde 30 derecede yıka makinede. Sıkma devrini de 600lere düşür. Hic yorma kendini boşa.Kızlar örgü yelek hırka battaniyeleri neyle yıkamak lazim . Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum aslında ama bebekler için olan alınabilir mi acaba . Makinada elde yikama programı yoksa direk elle mi yikayim sizce
Canım çok üzüldümmKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Oyy kuzum çok üzüldüm. Bende bol bol dua edicem sizin için. İnşallah oğluşun annesine tutunacak. Tıp artık çok ilerledi doktorlarımız gereken herşeyi yapacaklardırKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Ben aldımKızlar Korbell çöp kovasını mantıklı buluyor musunuz ? Sizce ihtiyaç mı yani ? Ben kararsız kaldım evdeki çöpler günlük atılırsa mantıken koku çok olmaz gibi geldi.Tavsiye edenler de olmuş etmeyenlerde o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Ama o ekmeği yememiz lazım diye biliyorum bir diyetisyene sor istersenCanım doktor randevum çarşamba günü
Bugün sadece ultrason doktoru baktı ama oda çok dikkat etmem gerektiğini diyet ve makine vericeklerini söyledi
Ben türkiyeden bi diyetisyen bulup kan değerlerimi atmıştım bana uygun liste oluşturdu diyete başladım
Çok dikkat ediyorum normalde 2 dilim ekmek hakkım olsa bile yemiyorum sonuçta çocugumdan önemli değil
Zorlanırım diyodum ama zorlanmadımda diyete başlayınca sanki daha iyi hissetmeye başladım
Canım karbonhidrat alıyorum zaten ekstra almak istemedim ben sen liste almadıysan atabilirim sanaAma o ekmeği yememiz lazım diye biliyorum bir diyetisyene sor istersen
Aaa çok geçmiş olsun canım.Kızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Oyy minnosum bu ne aceleKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Allah yardımcınız olsun kuzucuğunu korusun dualarımız sizinleKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Sebebi neymiş canım suyun erken gelmesinin Rabbim korusun inşallah 25. Haftadan sonra erken doğum riski olursa yaşama ihtimalleri yüksekmiş diye biliyorum üzülme korkma düzelir inşallah herşeyKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
canım sizin için dua eediyorumKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Tamam canım öyle yapayım mantıklı geldiElde yikarsan özellikle battaniyeler seni çok zorlar. Islanınca kaldırıp sikamazsin sulu kalsa esneme yapar belki. Düşük devirde 30 derecede yıka makinede. Sıkma devrini de 600lere düşür. Hic yorma kendini boşa.
Ay bende gittim bugün ama asi yokmus vurulamadim.Kızlar 2. Doz tetanoz oldum sabahtan beri hiç hareket etmiyor bebiş bende biraz halsizim normal dimi o da mı halsiz uyuyor acaba
Allah yardımcınız olsun canım benim çok üzgünüm dualarım sizinle inşallah sağlıkla vakitlice kavuşursunuz birbirinizeKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Rahim tarafım da taş gibi sert kasılma oluyor bayaAy bende gittim bugün ama asi yokmus vurulamadim.
Biraz karnına pit pit vur uyandır. Uykulu gününe denk gelmiştir belki
Suyu azalttin mi bu aralar. Bence asi kaynaklı değildir. Bu hafta benimde karnım hep tas gibiydi ama enfeksiyon vardi. Yani aşıdan olmaz zannetmiyorumRahim tarafım da taş gibi sert kasılma oluyor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?