2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Eki Görüntüle 3330674
Kızlar ben bundan aldığım bebeğime ama tahmini teslimat 12 Ocak diyor dün mağazasına gittim o zamana yetişirse iyi marta bile sarkabilir dedi
Ben de aldım Allah kerim umarım yetişir keşke indirimi görünce direkt mağzasına gidip alsaydınız o imkan varken benim bulundugum sehirde yok maalesef

Kızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Çok geçmiş olsun sağ sağlim zamanında kucağına almak nasip olsun kaç haftalıksınız?

Canım bazen benimde tansiyonum çok yükseliyor bi ara demiştim sana
Çok az yolumuz kaldı inanıyorum ki hepimiz sağlıklısıyla bebişlerimize kavuşucaz
İnsallah canım insallah evet benimde aklımdaydı seninki bi an önce sağlıkla sıhhatle gruptaki herkes aklımda dualarımda

Ben de aldım Allah kerim umarım yetişir keşke indirimi görünce direkt mağzasına gidip alsaydınız o imkan varken benim bulundugum sehirde yok maalesef
Mağazada satışı yok maalesef onlarda da yok ürün zaten ondan gittim ama bizde de yok dediler

Mağazada satışı yok maalesef onlarda da yok ürün zaten ondan gittim ama bizde de yok dediler
Aa bilmiyordum ama çok saçma ya stokları nasıl olmaz demekki satış yapıyorlar sonra yurtdışından getiriyorlar. Yorumlarda birisi 5günde elime ulaştı yazınca şaşırdım şimdi

Alacak çok şeyim var ki ilk bebekten de bir şeyler kaldığı halde Allah yardım etsin.

Kızlar ben de ayrıntılıya girdim bugün. 3 kere ayrı baktı bebek pozisyonu aşırı sıkıntılıydı arkasını dönmüştü . Doktor çok yordu bu sıpa beni dedi yürüdüm çikolata yedim kahve içtim muz yedim bana mısın demedi neyse maşallah her şey yolunda gözüküyor dedi

Okadar araştırmamdan sonra bu modele karar verdik ve aldık kızlar manevrası sürüşü süper yağ gibi kayıyor valla ebebk sitede yok görünüyor ama mağazada indirmdeydi 4400 e geldi ekstra puset almama da gerek kalmadı hem tek elle katlanıyor hem katlandığında valiz gibi ayakta durup çekebiliyorsunuz hem bagajda çok yer katlanmıyor pusetide araba koltuğu standartlarına uygun daha ne isteyim

Eklentiler

• A71E296E-803C-4CE1-865E-123D84902278.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar beşik için nevresim falan alan oldumu hiç?
Ben bi takım park yatak için almıştım. Bide kumaş alıp dikim yaptircam. 2 3 adet çarşaf bi tane de yorgan kılıfı yaptircam. İlk zamanlar zaten yorgan kullanılmıyor çarşaf değiştiririm diye düşündüm. O yüzden takım halde alma dikme yapmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…