- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Ben de aldım Allah kerim umarım yetişirEki Görüntüle 3330674
Kızlar ben bundan aldığım bebeğime ama tahmini teslimat 12 Ocak diyor dün mağazasına gittim o zamana yetişirse iyi marta bile sarkabilir dedi
Çok geçmiş olsun sağ sağlim zamanında kucağına almak nasip olsunKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Geçmiş olsun canım inşallah güzel bir zamana kadar bekler, rahatlıkla huzurla gelir bebişin.Kızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
İnsallah canım insallah evet benimde aklımdaydı seninki bi an önce sağlıkla sıhhatle gruptaki herkes aklımda dualarımdaCanım bazen benimde tansiyonum çok yükseliyor bi ara demiştim sana
Çok az yolumuz kaldı inanıyorum ki hepimiz sağlıklısıyla bebişlerimize kavuşucaz
Mağazada satışı yok maalesefBen de aldım Allah kerim umarım yetişirkeşke indirimi görünce direkt mağzasına gidip alsaydınız o imkan varken benim bulundugum sehirde yok maalesef
İyi dedi canım.Ne dedi doktor değerlerine canım
Bana çok gelmedi çeşitli almışsında iyi yapmışsın güzel günlerde kullanınAdı ne diye geciyo bilmiyorum ama nohut battaniyenin 2 katı gibi. Pofuduk.
Aslinda bu kadar battaniye almayacaktim ama uygun fiyat felan olunca bulunsun dedim.
bana mağazada oturma alanı küçük kilolu bir çocuk paltosuyla sığmaz dediler biz o yüzden onu tercih etmedikMağazada satışı yok maalesefonlarda da yok ürün zaten ondan gittim ama bizde de yok dediler
Aa bilmiyordum ama çok saçma ya stokları nasıl olmaz demekki satış yapıyorlar sonra yurtdışından getiriyorlar. Yorumlarda birisi 5günde elime ulaştı yazınca şaşırdım şimdiMağazada satışı yok maalesefonlarda da yok ürün zaten ondan gittim ama bizde de yok dediler
Teşekkür ederimBana çok gelmedi çeşitli almışsında iyi yapmışsın güzel günlerde kullanın
Alacak çok şeyim var ki ilk bebekten de bir şeyler kaldığı haldeCanım hepimiz öyleyiz aynı ay içinde her ihtiyaç almak mümkün değil ki ben özellikle bu ayı bekliyordum bir sürü şey aldım kıyafetlerini daha öncesinde aldım mesela mecbur aylara bölüyoruz. Ben henüz kaşık tabak işine girmedim hiç sadece suluk aldım
Diğerlerinden farkı her yerini daha net göreceksin hem büyüdüğü için hemde farklı bir yöntem ile bakıldığı için. En güzel yanı da inşallah poz verirse güzel yüzünü net göreceksin
İnş iyi olur canım Allah büyük yaKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Ben bi takım park yatak için almıştım. Bide kumaş alıp dikim yaptircam. 2 3 adet çarşaf bi tane de yorgan kılıfı yaptircam. İlk zamanlar zaten yorgan kullanılmıyor çarşaf değiştiririm diye düşündüm. O yüzden takım halde alma dikme yapmiycamKızlar beşik için nevresim falan alan oldumu hiç?
Kızlar beşik için nevresim falan alan oldumu hiç?
Amin inşallah
Amin inşallah kuzumGeçmiş olsun canım inşallah güzel bir zamana kadar bekler, rahatlıkla huzurla gelir bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?