Fark etmedin mi ondan önce çok yüksek kiCrp 2 milyon küsğr olmuş
Muhtemelen canım. O geceden beri yaşadığın sokla yanlış duymuş olabilirsin.Ben yanlışta anlamış olabilrm
Bende babamı. Diyalize giriyodu böbrekler çalışmadığı için. Mevlam annenize rahmet eylesinE nabızınızda görünür değer allah korusun ben annemi enfeksiyondan kaybettim değeri o civarlardaydı kendisi böbrek hastasıydı ama
Canım bi e nabızdan baksana kendin içinBen yanlışta anlamış olabilrm
Bir sıkıntın yoksa bakmıyorlar herhalde bende kulak burun boğaza gitmesem bakılmazdıKızlar bu Crp değerine ne zaman bakılıyor? Yani sağlık ocağına ayda 1 kan vermeye gidiyorum ama hiç bende crp falan bakılmadı zaten çok eksik bakıyorlar ne d vit, ne b12, tsh vs hiç yok mesela idrarda hiç istemediler çok üstün körü mü bakılıyor?
Kendi doktorum da hiç kan istemedi
Saglik ocağının istem listesi baya kısıtlı. Crp rahatsızlık şikayet durumunda bakılıyor. Şuana kadar gerek görülmemiş demek ki endişe yapmayın şükredinKızlar bu Crp değerine ne zaman bakılıyor? Yani sağlık ocağına ayda 1 kan vermeye gidiyorum ama hiç bende crp falan bakılmadı zaten çok eksik bakıyorlar ne d vit, ne b12, tsh vs hiç yok mesela idrarda hiç istemediler çok üstün körü mü bakılıyor?
Kendi doktorum da hiç kan istemedi
Bebeklerin hıçkırıklarını artık hissedebiliriz canım farklı yerlerde hissedebilirsin bebek hep pozisyon değiştiriyor2-3 gün önce göbek deliğimin oraları bu şekilde atıyordu şimdi alt karın kısmı atıyor
Çok hıçkırıyor ozaman bunlarBebeklerin hıçkırıklarını artık hissedebiliriz canım farklı yerlerde hissedebilirsin bebek hep pozisyon değiştiriyor
Evet benimde annem diyalizr giriyordu 8 seneye yakın girdi birden enfeksiyon çıktı kanında ölmeden birgün önce sepsis enfeksiyonu olduğunu öğrendim halbuki bir aydır cep yüksekti ama son 2 gün 142 bini görüp çok yükseklere çıkmıştıBende babamı. Diyalize giriyodu böbrekler çalışmadığı için. Mevlam annenize rahmet eylesin
Evet sabah açılmıyodu bende de. Akşama kadar arada bir denedim akşam üstü açıldı siteKızlar sitede bir sıkıntı mı var sabah aşka giremiyordum şimdi de sürekli hata verip duruyor
Kızlarr baksanıza bi yöntem çıktı karşıma çok garip çevremdeki herkeste ve bende tuttu sizde de uyacak mı tutmayan olacak mı çok merak ettim
benim de dün yürürken kemiklerim ağrıdı hep. İlk hamilelikte son aylarda yaşamıştım çatı ağrısı demişti dr bunda erken oldu vücut hazırlığa başlıyor korkma canım.Kızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor
Canım benim yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum inş kalabileceği kadar uzun kalır. Doktorlar ne diyor peki? Neden oluyormuş yada 6 hafta daha tutabilecek kadar suyu kalmış mıKızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Ben de birbirimize gönderip kıyaslayalım dicektim yarın kalkınca atayım ben de sana benimkiniCanım karbonhidrat alıyorum zaten ekstra almak istemedim ben sen liste almadıysan atabilirim sana
Bugün bende de başladı bu. Yürürken çok ağrıyor çatı genişleme ağrısı bu mu acabaKızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?