2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bu Crp değerine ne zaman bakılıyor? Yani sağlık ocağına ayda 1 kan vermeye gidiyorum ama hiç bende crp falan bakılmadı zaten çok eksik bakıyorlar ne d vit, ne b12, tsh vs hiç yok mesela idrarda hiç istemediler çok üstün körü mü bakılıyor?
Kendi doktorum da hiç kan istemedi

Bir sıkıntın yoksa bakmıyorlar herhalde bende kulak burun boğaza gitmesem bakılmazdı

Saglik ocağının istem listesi baya kısıtlı. Crp rahatsızlık şikayet durumunda bakılıyor. Şuana kadar gerek görülmemiş demek ki endişe yapmayın şükredin

Bende babamı. Diyalize giriyodu böbrekler çalışmadığı için. Mevlam annenize rahmet eylesin
Evet benimde annem diyalizr giriyordu 8 seneye yakın girdi birden enfeksiyon çıktı kanında ölmeden birgün önce sepsis enfeksiyonu olduğunu öğrendim halbuki bir aydır cep yüksekti ama son 2 gün 142 bini görüp çok yükseklere çıkmıştısepsis şok geçirdi maalesef çok korkarım bu enfeksiyon türünden normal bir kişide bile olablirmiş

Ben uçuk çok çıkaran biriyim ağızda uçuk, aft varsa bile yüksek çıkıyor geçen benim 3 çıktı değerim ağzımda yaralar vardı
Hamilelik öncesi de crp ye aşinayım yıllardır.. o yüzden biraz yüksekse bile bir bakın ağzınızda vs yara var mı dudakta uçuk var mı boğaz da şişlik var mı diye direkt alt bölge bebişle ilgili enfeksiyon olmayabilir

Kızlarr baksanıza bi yöntem çıktı karşıma çok garip çevremdeki herkeste ve bende tuttu sizde de uyacak mı tutmayan olacak mı çok merak ettim

Kızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor
benim de dün yürürken kemiklerim ağrıdı hep. İlk hamilelikte son aylarda yaşamıştım çatı ağrısı demişti dr bunda erken oldu vücut hazırlığa başlıyor korkma canım.

Kızlar benm dün gece 4 gibi suyum geldi bebeğin hiç suyu kalmadı oğlum şu an hala yaşıuor acılnam kanamam yok çiger geliştirci vuruldu dua edin en azından 30 haftaya kadar kalsın
Canım benim yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum inş kalabileceği kadar uzun kalır. Doktorlar ne diyor peki? Neden oluyormuş yada 6 hafta daha tutabilecek kadar suyu kalmış mı

Kızlar vajina ağrısı yaşayan oldu mu? Bugün sürekli vajinamda ağrı var resmen kemiklerim ağrıyor neden olabilir? Batma, kasık ağrısı vs yok sadece vajinanın kemikleri ağrıyor
Bugün bende de başladı bu. Yürürken çok ağrıyor çatı genişleme ağrısı bu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…