- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Sizi kötü etkilemek istemiyorm lütfen kendinize dikkat edin diye diyorumNe diyosuuuunbenimde enfeksiyonum var ve bebek aşırı aşırı hareketli gece asla uyuyamıyorum. Gündüz yatamıyorum.
İnşallah canm benim 34 e kadar kalırsa sezeryanla alacaklar yani 10 hafta beklemesi lazımÇok geçmiş olsunçok üzüldüm bir an önce geçer inşallah. H Hasretimm123
Bendede vajinal enfeksiyon var fitik kullandım yine kullanicam 28 haftada
Bide son 3 gündür kızlar bebek aşırı haraketli en cok aksamlar boyle cok cabuk haraketler ediyor titriyor gibi
Crp 2 milyon küsğr olmuşEnfeksiyon değerleriniz neydi ki ya H Hasretimm123
Yok canım doğru olanı yapiyosun dikkat edelim bizde.Sizi kötü etkilemek istemiyorm lütfen kendinize dikkat edin diye diyorum
Benimki geçmedi işte 2 hafta sonra filan karşılaşsaydık bu durumla belki şansımız daha fazla olurduAynı aynı bende öyleyim şimdi anksiyetem yine tuttu gel de şubata kadar bekle of ofben de erken doğmuşum korkum da var ama suan yaşam sınırını geçtiğimiz için bir miktar içim daha rahat
Bi önceki akşma karnım cok şişti resmen bacagımı kapatamadım eşim dediki noldu sana ne biçim şiştin 9 aylık oldun dedi ödem oldum yani zaten gece 4 gibi suyum patladıYok canım doğru olanı yapiyosun dikkat edelim bizde.
Enf kaçtı senin bide belirti oldu mu sadece şu mu geldi
Crp mi vardı idrar enf var mıydı.Crp 2 milyon küsğr olmuş
Onu tam nasıl anladın su mu aktı pijama mı ıslandı nasıl ayırt ederizBi önceki akşma karnım cok şişti resmen bacagımı kapatamadım eşim dediki noldu sana ne biçim şiştin 9 aylık oldun dedi ödem oldum yani zaten gece 4 gibi suyum patladı
Bu denli enf ates de yapardı.Bi önceki akşma karnım cok şişti resmen bacagımı kapatamadım eşim dediki noldu sana ne biçim şiştin 9 aylık oldun dedi ödem oldum yani zaten gece 4 gibi suyum patladı
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin uzun müddet sağlıklı kalır ve vaktinde alırsın kucağınaBi önceki akşma karnım cok şişti resmen bacagımı kapatamadım eşim dediki noldu sana ne biçim şiştin 9 aylık oldun dedi ödem oldum yani zaten gece 4 gibi suyum patladı
Bebek hıçkırıyor olabilirKızlar alt karın da 3 saniyede bir kalp atışı gibi birşey atıyor sizdede böyle oluyor öu bebeğin kalbimi orda acaba?
Bacaklarımdan asagı aktı resmn uyuyordum bi an o akıntı uyandım ayaga kaltım lavaboya 2 adım yüqrüqdqüqm bileklerimdeydiOnu tam nasıl anladın su mu aktı pijama mı ıslandı nasıl ayırt ederiz
Ben yanlışta anlamış olabilrmCrp mi vardı idrar enf var mıydı.
Ya bide 2 milyon çok çok ama çok fazla yanlış söylem etmek istemiyorum ama 2 milyon demek ve şuan yasamaniz mucize. Acaba ölçüm mu yanlış oldu. Bu değer aşırı fazla
Sağol canım günde bir tane kullanıyorum kırmızı et falanda yemiyorum yetmiyor heralde. Tek kana bakıldı idrar a baksa belki onda da enfeksiyon çıkar da onu da herkes oluyor heralde. Sonucum nasıl çıkacak bakalımÇok geçmiş olsun kan değerin baya düşmüş seninde 9.5 olmuş. Kan ilacı kullanıyor musun? Birde CRP yüksek çıkmış. 10-40 arasında çıkarsa kovid veya solunum yolu enfeksiyonu olabilirmiş ama en sağlıklısı covid sonucunu beklemek tabiki
2-3 gün önce göbek deliğimin oraları bu şekilde atıyordu şimdi alt karın kısmı atıyorBebek hıçkırıyor olabilir
Bebek hıçkırıyor canım tıbben bebeğin kalp atışını biz hissedemeyizKızlar alt karın da 3 saniyede bir kalp atışı gibi birşey atıyor sizdede böyle oluyor öu bebeğin kalbimi orda acaba?
E nabızınızda görünür değer allah korusun ben annemi enfeksiyondan kaybettim değeri o civarlardaydı kendisi böbrek hastasıydı amaBen yanlışta anlamış olabilrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?