2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ne diyosuuuun benimde enfeksiyonum var ve bebek aşırı aşırı hareketli gece asla uyuyamıyorum. Gündüz yatamıyorum.
Aynı aynı bende öyleyim şimdi anksiyetem yine tuttu gel de şubata kadar bekle of of ben de erken doğmuşum korkum da var ama suan yaşam sınırını geçtiğimiz için bir miktar içim daha rahat

Ben çarşafı lastikli düşünüyorum hazır alırım gibime geliyor güzel bulursan

Aynı aynı bende öyleyim şimdi anksiyetem yine tuttu gel de şubata kadar bekle of of ben de erken doğmuşum korkum da var ama suan yaşam sınırını geçtiğimiz için bir miktar içim daha rahat
Evet yaşam sınırını geçti ama anne karnı gibi olmuyo ki
Bende evham yaptım ya. İyice korkmaya başladım.

Kızlar bende bugün doktora gittim gece yine yemek borusu yanması, yutkunma güçlüğü ağız içimde yaralar, tat kaybı oldu. Kovid olabilirim test verdim , kanımda da enfeksiyon çıktı atayım anlayanlar bir baksa covit test sonucuna göre ilaç falan yazacak heralde yarın

Eklentiler

• IMG_20231106_191453.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20231106_191435.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 66
Çok geçmiş olsun kan değerin baya düşmüş seninde 9.5 olmuş. Kan ilacı kullanıyor musun? Birde CRP yüksek çıkmış. 10-40 arasında çıkarsa kovid veya solunum yolu enfeksiyonu olabilirmiş ama en sağlıklısı covid sonucunu beklemek tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…