- 7 Şubat 2022
- 3.476
- 2.330
- 83
- 28
İnşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen Allah razı olsun ellerinden geleni yapıyorlarOyy kuzum çok üzüldüm. Bende bol bol dua edicem sizin için. İnşallah oğluşun annesine tutunacak. Tıp artık çok ilerledi doktorlarımız gereken herşeyi yapacaklardır
Çikolata ekmek yedim hareketlendi sıpaSuyu azalttin mi bu aralar. Bence asi kaynaklı değildir. Bu hafta benimde karnım hep tas gibiydi ama enfeksiyon vardi. Yani aşıdan olmaz zannetmiyorum
Yaaa keseyi yırtabiliyorlar mıKızlar enfeksiyonu önemseyin benimki enfeksiyondan kaynaklanmış bide bebğim cok hareketli keseyi yırtmış
Aaa ilk defa duyuyorum bebeğin keseyi yirtabildiğiniKızlar enfeksiyonu önemseyin benimki enfeksiyondan kaynaklanmış bide bebğim cok hareketli keseyi yırtmış
Yanımdaki kadınında aynı olmuş 29 uncu haftada yırtmış 32 de şu an bebek hala iyi cok şükürAaa ilk defa duyuyorum bebeğin keseyi yirtabildiğini
Doktor öyle dedi valla yırtmış dedi enfeksiyonda kaynaklı tabiYaaa keseyi yırtabiliyorlar mıben çok korkuyorum hep saçmalama diyorlar yırtmaz diyorlardı
Ne diyosuuuunKızlar enfeksiyonu önemseyin benimki enfeksiyondan kaynaklanmış bide bebğim cok hareketli keseyi yırtmış
Aynı aynı bende öyleyim şimdi anksiyetem yine tuttu gel de şubata kadar bekle of ofNe diyosuuuunbenimde enfeksiyonum var ve bebek aşırı aşırı hareketli gece asla uyuyamıyorum. Gündüz yatamıyorum.
Ben çarşafı lastikli düşünüyorum hazır alırım gibime geliyor güzel bulursanBen bi takım park yatak için almıştım. Bide kumaş alıp dikim yaptircam. 2 3 adet çarşaf bi tane de yorgan kılıfı yaptircam. İlk zamanlar zaten yorgan kullanılmıyor çarşaf değiştiririm diye düşündüm. O yüzden takım halde alma dikme yapmiycam
Evet canım netten baktım enfeksiyon mikroptan bahsediyor benimkide çok hareketli acayip sıkıntı olmadan süreçlerimiz biter inşallahKızlar enfeksiyonu önemseyin benimki enfeksiyondan kaynaklanmış bide bebğim cok hareketli keseyi yırtmış
Evet yaşam sınırını geçti ama anne karnı gibi olmuyo kiAynı aynı bende öyleyim şimdi anksiyetem yine tuttu gel de şubata kadar bekle of ofben de erken doğmuşum korkum da var ama suan yaşam sınırını geçtiğimiz için bir miktar içim daha rahat
Aynen bende öyle yaptiricam lastikli.Ben çarşafı lastikli düşünüyorum hazır alırım gibime geliyor güzel bulursan
Sağlıklı günlerde kullanılsın inşallah canım
Çok geçmiş olsun kan değerin baya düşmüş seninde 9.5 olmuş. Kan ilacı kullanıyor musun? Birde CRP yüksek çıkmış. 10-40 arasında çıkarsa kovid veya solunum yolu enfeksiyonu olabilirmiş ama en sağlıklısı covid sonucunu beklemek tabikiKızlar bende bugün doktora gittim gece yine yemek borusu yanması, yutkunma güçlüğü ağız içimde yaralar, tat kaybı oldu. Kovid olabilirim test verdim , kanımda da enfeksiyon çıktı atayım anlayanlar bir baksa covit test sonucuna göre ilaç falan yazacak heralde yarın
Merhaba bende boyle tip beşikler arıyorum evet biriside atmışdı öncesinde teşekkür ederimF FiruzeSalahova canım bu beşiği sen mi sormuştun instagramda denk geldim Türk bir üretici sanırım bu muydu dediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?