Benimki hiç yukarı çıkmadan geri iniyor heraldeHaydaa e daha yeni yukarı cikiyodu
Ben de aşırı çamaşır değişiyorum ama bu iki gündür büyük halka gibi görüyorum ben galiba ped alcam eczanede varsa yaO akıntı olayını ben de çözemedim bazen sümüksü görüyorum tamam bu akıntı diyorum ama bir de damla seklinde görüyorum gün içinde zaten 4 kere falan iç çamaşır değiştiriyorum ve mecbur hergün makina çalıştırıyorum
Ben de 3 gün önce doktorda idim suyun normal dedi ama o zaman böyle sıvı değildi daha farklıydı. Bence de su değil ya boşuna evham yapıyorum. Yani inşBenimde akıntılarım çoğaldı bazen su gibi bazen sümüksü buraya yazmıştım hatta
Dün hem idrar testi hemde vajinadan örnek alınmasını istedim ikiside temiz çıktı
Demekki normal
Casadora Baby Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol Ben buradan aldım canım . Lastikli çarşaf ve yastık kılıfı da aldım güzel geldiKızlar müslin örtü almak istiyorum akıp da yumuşak güzel çıkanlar tavsiye verebilir mi
Ya niye korkuyorsunuz ben bu gebeligimde hiç hissetmedim daha ama oğlum karnımda çok hıçkırirdi bana çok tatlı gelirdi doğunca da öyle oldu çok hıçkıran bir bebekti. Hickirinca midesi genişliyor büyüyor derler bizim buralardaKızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyormusunuz?
Ben ilk üç gün önce hissettim çok korktum hatta eşime dedim oda elini göbegime koydu oda bian hastaneye gidelim dedi çok korktu çünkü uzun bir süre geçmedi dün 2 kere oldu dk tuttum 8-10 dk sürdü
Şimdi yine başkadı 12 dk oldu ve hala hıçkırıyor ve bu beni aşırı korkutuyor ve doğrusu çok rahatsız ediyor
Benimki de sanki yeni yeni cikiyo gibi arada göbek deliginin orda hissediyorum demek yakında gene inecekBenimki hiç yukarı çıkmadan geri iniyor heraldeöyle dedi valla hatta aynı tepkiyi verdim bende
Ben ufacık şeye evham yaptıgım için korkuyorum galibaYa niye korkuyorsunuz ben bu gebeligimde hiç hissetmedim daha ama oğlum karnımda çok hıçkırirdi bana çok tatlı gelirdi doğunca da öyle oldu çok hıçkıran bir bebekti. Hickirinca midesi genişliyor büyüyor derler bizim buralarda
Baksana artık bebişi dönenler bile varBenimki de sanki yeni yeni cikiyo gibi arada göbek deliginin orda hissediyorum demek yakında gene inecekpüüü
biraz farklılar :)Ya öyle mi burada turna yemişi deyince bunu veriyorlar ve diğer adının yaban mersini olduğunu söylüyor baharatcilar
Dönme konusunda benimki fıldır fıldır. Yani hissediyorum ben sağa sola gidiyo yada ordan oraya dönüyor.Baksana artık bebişi dönenler bile var
Pazartesi günü bebek daha dönmemiş dedi bende sasırdım dönmesimi gerekiyordu erken değil mi diye
Merhaba kaç kilo almistiniz ve bebek ne kadar önde gidiyordu acaba?Mecbur dayanmak zorundayım bebişim yemeklerden daha kıymetli ve diyet sanki bana kendimi daha iyi hissettiriyor
Bende hiç bir belirti yoktu kilo alımım ve bebişin önde gitmesi dışında
Umarım sizin sonucunuz temiz çıkar
Benimkide dönüyor ama doktor doğum pozisyonunu almamıs anlamında dedi galibaDönme konusunda benimki fıldır fıldır. Yani hissediyorum ben sağa sola gidiyo yada ordan oraya dönüyor.
10 kilo almıştım, bebiş 10gün öndeMerhaba kaç kilo almistiniz ve bebek ne kadar önde gidiyordu acaba?
Ben Çilek Mobilyadan beşik alirken ordan bir set begendim. Trendyol Babywest diye bir magazadan da bir takim aldim. Pazen kumaş alacagim İntaşlardan bir takim da o kumaşla diktiririm anneme diye düşündüm.Kızlar beşik için nevresim falan alan oldumu hiç?
Ped, peçete koymak vs enfeksiyon riskini artırıyormuş o sebeple takmıyorum ben bir tek misafirliğe giderken veya dışarı bi cafeye falan giderken takıyorum.Ben de aşırı çamaşır değişiyorum ama bu iki gündür büyük halka gibi görüyorum ben galiba ped alcam eczanede varsa ya
olabilir ben bugün tam 25+0 ımleSourire bizden bi kaç hafta önde acaba o yüzden mi henüz hissetmedik ki. Bende bilmiyorum. Daha benim bebito 1 kilonun altında. Heralde bunu hissetmek için biraz daha buyumeleri gerekli
Yok ben de ped takmam da hani amniyon sıvısı mı normal sıvı mı diye test pedleri var ya onu diyorumPed, peçete koymak vs enfeksiyon riskini artırıyormuş o sebeple takmıyorum ben bir tek misafirliğe giderken veya dışarı bi cafeye falan giderken takıyorum.
ben bugün 2. dozu vuruldum ama öyle bi gelişme yok şimdilik ama ilkinde vurulduğum akşam grip olmuştum 1 hafta da geçtiHanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu muusuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki
Aaa bukadar erkenmi daha 3 ay varBen dünden sordum bundan sonra daha çok hissedersin çünkü bebek aşagı inmeye başlıycak dedi
Benimde ilki güzel geçmişti. Bunda biraz zorladiben bugün 2. dozu vuruldum ama öyle bi gelişme yok şimdilik ama ilkinde vurulduğum akşam grip olmuştum 1 hafta da geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?