2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de aşırı çamaşır değişiyorum ama bu iki gündür büyük halka gibi görüyorum ben galiba ped alcam eczanede varsa ya

Benimde akıntılarım çoğaldı bazen su gibi bazen sümüksü buraya yazmıştım hatta
Dün hem idrar testi hemde vajinadan örnek alınmasını istedim ikiside temiz çıktı
Demekki normal
Ben de 3 gün önce doktorda idim suyun normal dedi ama o zaman böyle sıvı değildi daha farklıydı. Bence de su değil ya boşuna evham yapıyorum. Yani inş

Ya niye korkuyorsunuz ben bu gebeligimde hiç hissetmedim daha ama oğlum karnımda çok hıçkırirdi bana çok tatlı gelirdi doğunca da öyle oldu çok hıçkıran bir bebekti. Hickirinca midesi genişliyor büyüyor derler bizim buralarda

Ben ufacık şeye evham yaptıgım için korkuyorum galiba
Tamam çok tatlı ama max 2-3 dk sürse süper olucak 10-12 dk çok uzun benim için

Benimki de sanki yeni yeni cikiyo gibi arada göbek deliginin orda hissediyorum demek yakında gene inecek püüü
Baksana artık bebişi dönenler bile var
Pazartesi günü bebek daha dönmemiş dedi bende sasırdım dönmesimi gerekiyordu erken değil mi diye

Baksana artık bebişi dönenler bile var
Pazartesi günü bebek daha dönmemiş dedi bende sasırdım dönmesimi gerekiyordu erken değil mi diye
Dönme konusunda benimki fıldır fıldır. Yani hissediyorum ben sağa sola gidiyo yada ordan oraya dönüyor.

Merhaba kaç kilo almistiniz ve bebek ne kadar önde gidiyordu acaba?

Ben de aşırı çamaşır değişiyorum ama bu iki gündür büyük halka gibi görüyorum ben galiba ped alcam eczanede varsa ya
Ped, peçete koymak vs enfeksiyon riskini artırıyormuş o sebeple takmıyorum ben bir tek misafirliğe giderken veya dışarı bi cafeye falan giderken takıyorum.

Ped, peçete koymak vs enfeksiyon riskini artırıyormuş o sebeple takmıyorum ben bir tek misafirliğe giderken veya dışarı bi cafeye falan giderken takıyorum.
Yok ben de ped takmam da hani amniyon sıvısı mı normal sıvı mı diye test pedleri var ya onu diyorum

Hanımlar 2. Doz tetanoz sonrasi vucut kirginligi soguk alginligi gibi seyler yasayan oldu mu usuttum mu yoksa dun 2. Dozu oldmustum asi kaynakli mi halsizligim var cozemedim. Bedenim 2 kat ağırlaştı sanki
ben bugün 2. dozu vuruldum ama öyle bi gelişme yok şimdilik ama ilkinde vurulduğum akşam grip olmuştum 1 hafta da geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…