2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Beurer Çok Fonksiyonlu Kulak Ve Alından Ateş Ölçer Ft 65 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu modelini mi diyorsun canım Philips kulaktan ölçenlere baktım ben de kafam iyice karıştı. Her Ateş ölçümünde tek kullanımlık aparat takmak gerekiyormuş sanırım o yüzden ondan vazgeçtim bunlarda umarım öyle bir şey yoktur. Temassız ölçenlerde güzel ama yanlış ölçüm de yapıyormuş sanırım bilemedim ya ben
Evet canım Hepsiburada’da biraz daha uygundu az önce sipariş verdim. Bu modelde tek kullanımlık aparat takılmasına gerek yok. Bebeklik dönemi en güvenli ölçüm kulaktan olduğu için aldım ben

Kızlar park yatak alayım diyorum indirimlerden en pahalısı yoyko görünüyor kullanan var mı bunları veya etrafında kullanılan birileri o daha mı kaliteli acaba bilemedim ben :110:
Canım bunların çok kaliteli olmasına gerek yok hepsinde mantık aynı. Ben aldığım park yatağın markasını bile hatırlamıyorum pek bilindik birşey değildi galiba. Fazla para ödemeye gerek yok. Önemli olan içine koyduğun yatak o iyi olsun da park yatak önemli değil.

Canım bunların çok kaliteli olmasına gerek yok hepsinde mantık aynı. Ben aldığım park yatağın markasını bile hatırlamıyorum pek bilindik birşey değildi galiba. Fazla para ödemeye gerek yok. Önemli olan içine koyduğun yatak o iyi olsun da park yatak önemli değil.
Hım tamam o zaman uygun bişey alayım teşekkürler 😘

Bende park yatak aldım da içine koyduğumuz yatağı nasıl olmalı bi bilgin var mı canım. İlk defa park yatak aldım ben. İçine nasıl bi yatak alıcam bilmiyorum. E bebek ve civile falan baktım da. Sünger ve pamuk olarak 2 çeşit var. Hangisi daha iyi olur acaba?

Peki bu dönence şart mı kullanılıyor mu

Bende park yatak aldım da içine koyduğumuz yatağı nasıl olmalı bi bilgin var mı canım. İlk defa park yatak aldım ben. İçine nasıl bi yatak alıcam bilmiyorum. E bebek ve civile falan baktım da. Sünger ve pamuk olarak 2 çeşit var. Hangisi daha iyi olur acaba?
Bebek yatağının ne sert ne de yumuşak olmaması gerekiyormuş. Park yatağı satın aldığım yerden Kraft’ın yatağını önerdiler onu aldım ben.

Peki bu dönence şart mı kullanılıyor mu
Dönence dediğin dönen müzikli oyuncaktan bahsediyorsun galiba. Benim aldığım park yatakta o oyuncaktan yoktu bende almadım açıkçası gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum

Bebek yatağının ne sert ne de yumuşak olmaması gerekiyormuş. Park yatağı satın aldığım yerden Kraft’ın yatağını önerdiler onu aldım ben.
Park yatağıda kraft almıştım ben. Yatağada ona bakayım o zaman. Üzerinde pamuk mu sünger mi ne yazıyor bakabilir misin rica etsem 🙈

Kızlar park yatak alayım diyorum indirimlerden en pahalısı yoyko görünüyor kullanan var mı bunları veya etrafında kullanılan birileri o daha mı kaliteli acaba bilemedim ben :110:
Biz de elele madre aldık açtık kurduk kaldırdık yani yeterli göründü gayet kalite noktasında sıkıntı yok bence

Elele madre aldık biz de kanz ile kıyaslayınca özellikleri daha iyi geldi. HepsiBurada'da ürünleri karşılaştırma imkanı var, siz de arada kaldığınız ürünleri kıyaslayabilirsiniz 😊

Peki uyku seti aldınız mı yorgan kullanılmıyor ya uyku tuluum kullanıldığı için gerek var mı
Evet uyku seti aldım ama sadece çarşafı kullanacağım. Ben uyku tulumu almayı düşünmüyorum yenidoğana uygun uyku tulumu bulamadım zaten, ayrıca evin içi çok sıcak olacak o yüzden gerek duymadım.

Back
X