- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Ben de polar sabahlık bakıyorumKızlar kendime pijama almak istiyorum ama biraz kalın olsun istiyorum. Hamile tarzı olmasın normal modellerden önden düğmeli . Sonrada rahat rahat giyerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de polar sabahlık bakıyorumKızlar kendime pijama almak istiyorum ama biraz kalın olsun istiyorum. Hamile tarzı olmasın normal modellerden önden düğmeli . Sonrada rahat rahat giyerim
Evet canım Hepsiburada’da biraz daha uygundu az önce sipariş verdim. Bu modelde tek kullanımlık aparat takılmasına gerek yok. Bebeklik dönemi en güvenli ölçüm kulaktan olduğu için aldım benBeurer Çok Fonksiyonlu Kulak Ve Alından Ateş Ölçer Ft 65 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu modelini mi diyorsun canım Philips kulaktan ölçenlere baktım ben de kafam iyice karıştı. Her Ateş ölçümünde tek kullanımlık aparat takmak gerekiyormuş sanırım o yüzden ondan vazgeçtim bunlarda umarım öyle bir şey yoktur. Temassız ölçenlerde güzel ama yanlış ölçüm de yapıyormuş sanırım bilemedim ya ben
Canım bunların çok kaliteli olmasına gerek yok hepsinde mantık aynı. Ben aldığım park yatağın markasını bile hatırlamıyorum pek bilindik birşey değildi galiba. Fazla para ödemeye gerek yok. Önemli olan içine koyduğun yatak o iyi olsun da park yatak önemli değil.Kızlar park yatak alayım diyorum indirimlerden en pahalısı yoyko görünüyor kullanan var mı bunları veya etrafında kullanılan birileri o daha mı kaliteli acaba bilemedim ben![]()
Hım tamam o zaman uygun bişey alayım teşekkürlerCanım bunların çok kaliteli olmasına gerek yok hepsinde mantık aynı. Ben aldığım park yatağın markasını bile hatırlamıyorum pek bilindik birşey değildi galiba. Fazla para ödemeye gerek yok. Önemli olan içine koyduğun yatak o iyi olsun da park yatak önemli değil.
Bende park yatak aldım da içine koyduğumuz yatağı nasıl olmalı bi bilgin var mı canım. İlk defa park yatak aldım ben. İçine nasıl bi yatak alıcam bilmiyorum. E bebek ve civile falan baktım da. Sünger ve pamuk olarak 2 çeşit var. Hangisi daha iyi olur acaba?Canım bunların çok kaliteli olmasına gerek yok hepsinde mantık aynı. Ben aldığım park yatağın markasını bile hatırlamıyorum pek bilindik birşey değildi galiba. Fazla para ödemeye gerek yok. Önemli olan içine koyduğun yatak o iyi olsun da park yatak önemli değil.
Peki bu dönence şart mı kullanılıyor muCanım bunların çok kaliteli olmasına gerek yok hepsinde mantık aynı. Ben aldığım park yatağın markasını bile hatırlamıyorum pek bilindik birşey değildi galiba. Fazla para ödemeye gerek yok. Önemli olan içine koyduğun yatak o iyi olsun da park yatak önemli değil.
Bebek yatağının ne sert ne de yumuşak olmaması gerekiyormuş. Park yatağı satın aldığım yerden Kraft’ın yatağını önerdiler onu aldım ben.Bende park yatak aldım da içine koyduğumuz yatağı nasıl olmalı bi bilgin var mı canım. İlk defa park yatak aldım ben. İçine nasıl bi yatak alıcam bilmiyorum. E bebek ve civile falan baktım da. Sünger ve pamuk olarak 2 çeşit var. Hangisi daha iyi olur acaba?
Dönence dediğin dönen müzikli oyuncaktan bahsediyorsun galiba. Benim aldığım park yatakta o oyuncaktan yoktu bende almadım açıkçası gerekli birşey olduğunu düşünmüyorumPeki bu dönence şart mı kullanılıyor mu
Park yatağıda kraft almıştım ben. Yatağada ona bakayım o zaman. Üzerinde pamuk mu sünger mi ne yazıyor bakabilir misin rica etsemBebek yatağının ne sert ne de yumuşak olmaması gerekiyormuş. Park yatağı satın aldığım yerden Kraft’ın yatağını önerdiler onu aldım ben.
Hepsi burada’ya baktım canım bendeki bu Kraft Comfort link bıraktım.Park yatağıda kraft almıştım ben. Yatağada ona bakayım o zaman. Üzerinde pamuk mu sünger mi ne yazıyor bakabilir misin rica etsem![]()
Çok teşekkür ederimHepsi burada’ya baktım canım bendeki bu Kraft Comfort link bıraktım.
Kraft Comfort Sünger Oyun Parkı Yatağı 70*110 cm
Polar bende öksürük yapıyor astım bronşitim var . Penye sweat tarzıBen de polar sabahlık bakıyorum
Biz de elele madre aldık açtık kurduk kaldırdık yani yeterli göründü gayet kalite noktasında sıkıntı yok benceKızlar park yatak alayım diyorum indirimlerden en pahalısı yoyko görünüyor kullanan var mı bunları veya etrafında kullanılan birileri o daha mı kaliteli acaba bilemedim ben![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederim![]()
Peki uyku seti aldınız mı yorgan kullanılmıyor ya uyku tuluum kullanıldığı için gerek var mıHepsi burada’ya baktım canım bendeki bu Kraft Comfort link bıraktım.
Kraft Comfort Sünger Oyun Parkı Yatağı 70*110 cm
Bende madre alacağım iyi geldi gözüme yatakta hediye ediyor kendi sitesinde umarım güzeldir yatakBiz de elele madre aldık açtık kurduk kaldırdık yani yeterli göründü gayet kalite noktasında sıkıntı yok bence
Güle güle kullanınValla biz beşiği cibinliği ve nevresimlerş yatağı yorganı yastığı falan inidimde çok gzel fiyata aldık bebek arabasınıda öyle pusetiylr birlkte baya kârlı çıktık
Elele madre aldık biz de kanz ile kıyaslayınca özellikleri daha iyi geldi. HepsiBurada'da ürünleri karşılaştırma imkanı var, siz de arada kaldığınız ürünleri kıyaslayabilirsinizKızlar park yatak alayım diyorum indirimlerden en pahalısı yoyko görünüyor kullanan var mı bunları veya etrafında kullanılan birileri o daha mı kaliteli acaba bilemedim ben![]()
Evet uyku seti aldım ama sadece çarşafı kullanacağım. Ben uyku tulumu almayı düşünmüyorum yenidoğana uygun uyku tulumu bulamadım zaten, ayrıca evin içi çok sıcak olacak o yüzden gerek duymadım.Peki uyku seti aldınız mı yorgan kullanılmıyor ya uyku tuluum kullanıldığı için gerek var mı