Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok geçmiş olsun H Hasretimm123Genel olarak iyiyiz canım sadece şu an bir arkadaşımızın suyu azaldı hastanede yatış verdi doktoru inşallah o da dualarımızla iyi olacak H Hasretimm123
Bnmde arkada 17 de hissetmeye başladım demekki farkediyormus ilk kez duydumAnladım canım sende böyle deyince içim rahatladı![]()
Aa ne güzell inşallah sağlıcakla kucağımıza alalımMaşallahne tesadüf benim ki de Atlas olacak inşallah
![]()
Valla magnezyumu agzimla istedim öyle verdi özele gidiyorum birde anlamadım gece uykuda bacak kasılması yaşıyorum diye istedim toplanma için verildiğini bilmiodum düzenli içeyim ins okdr ilaç içiyorum ki skldm sağlıkla gelsinlerde insEvet kasılma imiş doktorum dedi magnezyum ve progestan fitil başladı şükür azaldı ama hala devam ediyor benim birde sizden önce başladı erken haftada geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla alalım
bende alamadım sözde indirim ama hala fiyatlar uçuk
Karakterine nerden bakacazBen isim koyarken anlamına ve o ismi taşıyanların karakterine yoğunlaşmıştımanlamdan ziyade karakter
Mesela kadınlarkulübünde de çok öyle başlık oluyor. İdil isminde çocuk vs![]()
Aman dikkat edin canınız sıkacak şeylere izin vermeyin inanın dünyalık hicbisey evlattan daha önemli değil2 gundur esimle sıkıntılıyız tansiyonum birden 17 9 oldu kizlar cok kotuyum
Bende penye sabahlikli bakiyorumda lohusasiparisi sayfasindakiler uygunuma geldi ordan alicam hrlde penye ama güzel hastane sıcak oluyor ztn ama normallerde vardır galiba bakın istersenizKızlar kendime pijama almak istiyorum ama biraz kalın olsun istiyorum. Hamile tarzı olmasın normal modellerden önden düğmeli . Sonrada rahat rahat giyerim
Bir de keşke çevremizdekiler sanki biz hamile değil de kendileri hamileymiş gibi davranmasalarKeşke hamilelik döneminde stres yapan yerlerimiz kapatılsaçok geçmiş olsun inşallah sağlığınız da eşinizle aranız da bi an evvel yoluna girer
![]()
Evet özellikle kv’ler ve eşlerBir de keşke çevremizdekiler sanki biz hamile değil de kendileri hamileymiş gibi davranmasalar![]()
Beurer Çok Fonksiyonlu Kulak Ve Alından Ateş Ölçer Ft 65 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu modelini mi diyorsun canım Philips kulaktan ölçenlere baktım ben de kafam iyice karıştı. Her Ateş ölçümünde tek kullanımlık aparat takmak gerekiyormuş sanırım o yüzden ondan vazgeçtim bunlarda umarım öyle bir şey yoktur. Temassız ölçenlerde güzel ama yanlış ölçüm de yapıyormuş sanırım bilemedim ya benTavsiyem beurer marka alman. Bizzat hastanede kullanıp şahit oldum hastane ölçümleriyle hemen hemen aynı çıkıyor. Bende beurer alacağım indirim kovalıyorum
Kanzı aldım kurdum ve geri topladık kaldırdık beğendik biz kullanışlı olması anne yanı seçeneği ve sonrasında yer kaplamaması için park yatak tercih ettim fikir olabilir size de kanzKızlar park yatak alayım diyorum indirimlerden en pahalısı yoyko görünüyor kullanan var mı bunları veya etrafında kullanılan birileri o daha mı kaliteli acaba bilemedim ben![]()
Lütfen sıkma canını normal bir tartışma da olsa biz duygulardan ötürü fazla önemseyebiliyoruz . Ama sen daha önemlisinBir anda uzuntuyle oldu titredim butun gece bas agrisi da beni mahvetti. Su an 11 12 13 arasinda gidip geliyor
Akıntınız su gibi mi olmuştu serklaj olalı 1 gün oldu su gibi akıntım oluyor daMerhaba bir şey soracağım 20 gün önce serklaj oldum. Ama sürekli akıntım var. Sizde de aynı durum var mı?
Karakterine nerden bakacaz![]()
Progestan kaynaklıdır Ama çok geliyorsa doktora görününAkıntınız su gibi mi olmuştu serklaj olalı 1 gün oldu su gibi akıntım oluyor da