2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok güzeller. Kime yaptırmıştın canım daha önce yazdın ama almamışım adını.. Bi de ücreti ne kadardı? Biz de henüz isme karar veremedik, üç seçeneğe indirdik şimdilik, Neşe, İdil ya da Çağla düşünüyoruz. ☺️ Karar verelim ben de yaptırsam diye düşündüm çok hoşlar.
İdil ismi çok güzel bence 🌸

Hanımlar geçenlerde böbrek ağrısı yaşayanlar olmuştu sanirim. Sebebi neydi ve ne yaptınız doktor bi sey soylemismiydi

Çift isimli biriyim herzaman tek ismden yanayım ne erkeğe ne kıza çift isim hiç yakıştırmıyorum ben ama kimi eşler anne baba isimlerini koydukları için annede yanına kendi istediği ismi ekleyince çift isim oluyor mecburen benim 2. İsmimi kullanan bile yok ilk ismimden tanıyor herkes sadece bankaları aradığımda hangi ismnizle hitap edelim dye soruyorlar okadar 🤣ben rahatsızım iki isimli olmaktan
Ya evet bi de şey derler şimdi iki isimli olanların evde 2. İsmi okulda 1. İsmi kullanılıyor ya onlarda iki isim karakteri de kendini gösterebiliyormuş falan 🤷‍♀️ benim zaten kızım olacak tek isim o yüzden böyle derdim yok 😀😀

Ben de tek isim isterdim de hangisini koysam diğerinde gözüm kalacak gibi.. 🙃
Ben isim koyarken anlamına ve o ismi taşıyanların karakterine yoğunlaşmıştım 😀 anlamdan ziyade karakter
Mesela kadınlarkulübünde de çok öyle başlık oluyor. İdil isminde çocuk vs 😀😀

Dun gece oldu zaten, 24 saatlik idrara bakilacak protein kacagi var mi diye cok korktum
Canım salı günü rutin kontrolde ben de ödem var demiştim, baktılar hafif bir protein kaçağı var idrarda dediler sonra 24 saatlik idrar biriktirme de yaptılar bir hafta sonra nefrolojiye ve gastroenteroloji ye gidip sonra yeniden kadın doğuma gideceğim takip ediyorlar. Hiç korkma canım gebelikte bu haftalarda özellikle oluyormuş protein kaçağı, ama riskli diye çok önemsiyorlar farkedilmesi önemli, büyük bir sorun yoktur unarım sende de. 🤗🥰

Bir anda uzuntuyle oldu titredim butun gece bas agrisi da beni mahvetti. Su an 11 12 13 arasinda gidip geliyor
Keşke hamilelik döneminde stres yapan yerlerimiz kapatılsa 😔 çok geçmiş olsun inşallah sağlığınız da eşinizle aranız da bi an evvel yoluna girer 🤲🏻

Kızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki
Bnmde gündüz az akşam daha hareketli doktorum sürekli yokla saatbasi dedi bende durtuyorum ozellikle zaman zaman tabi derinden gelio ama dediğim gibi akşam yoğun oynuyor içeride genelde biz ayakta iken uyuyorlarmis ztn

Back
X