- 12 Haziran 2023
- 83
- 123
- 23
- 27
Tesekkur ederim Allah'ım isteyen herkese inş nasip eder beta 3500 iken gittim keseyi gördü 4.5 haftalık 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi inşallahSağlıcakla kucağına almak nasip olsun canım. Ne zaman doktora gittin
Bende de aynıbende aynı durumdayım midem bulanıyor peki yiyemiyorum ama yinede tartıda artış var
Ben yapmiyorm. Ben istesem esim yapmaz. KorkuyorKızlar afedersiniz ama bu cinsel ilişki işini ne yapıyorsunuz ben yapmıyorum ama nereye kadar da böyle devam bilmiyorum
Benim sat 22 mayıs bende gittim doktora da şuan 5+5im o sebeple sordum doktora ne zaman gittiniz diye :)Tesekkur ederim Allah'ım isteyen herkese inş nasip eder beta 3500 iken gittim keseyi gördü 4.5 haftalık 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi inşallah
Benim ilk gittiğim doktor yapabilirsiniz asla sıkıntı yok dedi bizde yaptık 3 kez sonra doktoru beğenmediğimizden başka doktora gittik ben 3 ay istemem yapmanızı dedi bizde yapmama kararı aldık çok şükür bir şey olmadıBen yapmiyorm. Ben istesem esim yapmaz. Korkuyorilk gebeligimde de oyle oldu. Ama skntili bir surum tabi
Valla bizde korkuyoruz. Hele cumartesi günü yaşadığım kanamadan beri hareket etmeye bile korkuyorum kalmışki ilişkiye gireceğimBen yapmiyorm. Ben istesem esim yapmaz. Korkuyorilk gebeligimde de oyle oldu. Ama skntili bir surum tabi
Kaç yıl sonra bunları yazmak mucize gibi kuzum birlikte yürümek bu yoldaseliinnn bende sana yazacaktımmm, sukurler olsun Allahımmmm...
Benim de aynı eşim korkuyorBen yapmiyorm. Ben istesem esim yapmaz. Korkuyorilk gebeligimde de oyle oldu. Ama skntili bir surum tabi
Ama lohusaligimda stresliydi ne zamn bitecek lohusaligin die o sabrli nazik adamdan eser kalmadiBenim de aynı eşim korkuyor
Senden kotu durumda olanlar var daha betami bilmiyorm. Beklle bir gun dahaAy kızlar bugün gidemiyorum doktora ya küçük yer diye hep randevu oluyordu full doluymuş yarın öğleden sonraya randevu aldım anca 7+1 ken gitmiş olcaz :/
Ben Mehmet kaloya gittim iyiydi ama 17 temmuzda tuğba atasarala gitcem daha memnunlarmışBenim doktorum Van’da değil vana yeni geleceğiz orda doktor bulamadım henüz tavsiyeniz var mı :)
dimi kesinliklee öyle sükürler olsun Allahıma,Kaç yıl sonra bunları yazmak mucize gibi kuzum birlikte yürümek bu yolda
Oyyy sende hoşgeldin, özledikB Buffalosos canımmmmm topiğin ve gebeliğin hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim. Canım arkadaşım T TASUU da burda birbirinize iyi bakın öpüyorum :*
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspxSenden kotu durumda olanlar var daha betami bilmiyorm. Beklle bir gun dahaCnm saglkocagi sonuclarm hala cikmadi dun sabah 10 da yapmistm 5+1 oldm daha kan degerimi bilmiyorm
Ben şimdi çıktım kontrolden. 6+4 haftalık görünüyoruz. Kese geçen haftaya göre büyümüş. Ama birşey göremedik kesede. Haftaya tekrar kontrolüm var. Doktorum haftaya artık kesede birşeyler görmemiz lazım dedi. Göremezsek sağlıksız gebelik diyeceğiz dedi. Mide bulantılarımdan bahsettim iyi birŞey dedi. Bakalım inşallah sağlıklı gebeliktirGünaydın kızlar doktora gidecek olanlardan güzel haberler bekliyorum hadiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?