Köyümüz hiç olmadı köy muhabbetini hiç bilmiyoeum ama bahçeli bi evde yeterdi şöyle kapının önüne yayılmalık mis gibi ağaç kokuları felan. Heryer yeşil olacak meyve ağaçlarıda iyi olurduÇocuk evde bi sey yemezde misafirlikte ballanir ya syni o hesap olmuş
Bende yazciyim meyve sebze bi ömür yaşarım. Tam köy insaniyim beni köye atsalar
evet evet kesınlıkle oyle,Herkesin farklı oluyo kimi erken basliyo kimi geç kimi hafif kimi ağır. Hepimize farklı etki ediyo. Rabbım bebislere sağlık versin dayaniriz beee
Köy konusu çok ilginç ya seviyosun ya nefret ediyosun.Köyümüz hiç olmadı köy muhabbetini hiç bilmiyoeum ama bahçeli bi evde yeterdi şöyle kapının önüne yayılmalık mis gibi ağaç kokuları felan. Heryer yeşil olacak meyve ağaçlarıda iyi olurdu
Özelikle bi şeyler yediginde gelen o tatlı uykuevet evet kesınlıkle oyle,
ben ıkı gun once yumoş kokusundan cok mıdem bulanıd,yumurta vs hala bulandırıyor..
uykuyu hıc sorms, suan masamda uyucam nerdeyse
ay aynen sağlıkla gelsınlerde dayanıyoruz
Ben transfer öncesi meyve konusundada uyarı Aldım maalesef. Polikistik olduğum için zaten hamurişi ve şekerli şeylerle aramı mesafeli tutmam gerekiyor. Bi sürü tatlı yapıyordum ama yemeden durabiliyordum eşim yiyordu. Ama meyve konusunda sınırım yoktu pek. Meyveninde ölçüsünü kaçırmamam gerekiyormuş. Hamilelikte şeker sıkıntısı olabilirmiş. Kendimi gün içinde 1 porsiyonla sınırlamaya çalışıyorumkahve ben cok severımmmm, ama suan bayadır ıcmedım, kafeınsız alıcam gunde bır tane içerim..
abur cubur dipsiz bir kuyu yaaa..
benim yemediği için bende çok almıyordum eve, şuan asla yedirmiyor zaten
en güzeli meyveler ve doğal yapılan şeyler ya..
evet birde kilo kısmı var tabii
ayy evet, aksam olsa uyusam dıye beklıyorumÖzelikle bi şeyler yediginde gelen o tatlı uyku
Etsiz çigköfte yasak değilDeme onu deme deme sussseriyorum ama yiyemiyorum. Bakteri uremeye çok musaitmis. Mercimek köftesi düşünüyorum ama yapamadım bi türlü söyle bol limonlu ekşili uffffff
anladım canım, ıste herseyde ölçülü olmak lazım aslında bende gunde 1 porsıyon yıyorum 3 gibi ara ögün olarakBen transfer öncesi meyve konusundada uyarı Aldım maalesef. Polikistik olduğum için zaten hamurişi ve şekerli şeylerle aramı mesafeli tutmam gerekiyor. Bi sürü tatlı yapıyordum ama yemeden durabiliyordum eşim yiyordu. Ama meyve konusunda sınırım yoktu pek. Meyveninde ölçüsünü kaçırmamam gerekiyormuş. Hamilelikte şeker sıkıntısı olabilirmiş. Kendimi gün içinde 1 porsiyonla sınırlamaya çalışıyorum
Aaaa meyvelerde mi sıkıntı yaratiyomus ay ben nerelere gideeeem. Tedavi sürecinde bana hiç kısıtlama yapmadılar. Bizim doktor çok relax takiliyo enteresan şekilde. Hatta dün dogalligindan emin olduğun herseyi yiyebilirsin dediBen transfer öncesi meyve konusundada uyarı Aldım maalesef. Polikistik olduğum için zaten hamurişi ve şekerli şeylerle aramı mesafeli tutmam gerekiyor. Bi sürü tatlı yapıyordum ama yemeden durabiliyordum eşim yiyordu. Ama meyve konusunda sınırım yoktu pek. Meyveninde ölçüsünü kaçırmamam gerekiyormuş. Hamilelikte şeker sıkıntısı olabilirmiş. Kendimi gün içinde 1 porsiyonla sınırlamaya çalışıyorum
Köyün nerde olduğuna bağlı deseneKöy konusu çok ilginç ya seviyosun ya nefret ediyosun.Ben doğma büyüme ege kasabası gibi bi yerde yaşadım evlenene kadar. Hem deniz hem yeşillik toprak. Evlendim şehre geldim. Ama hep deniz hep yeşillik ariyo içim. Cok zor yaşamak özellikle kışları ama ben genede çok seviyorum.
Eneeee ben nerdeyse 3 öğün yiyorumanladım canım, ıste herseyde ölçülü olmak lazım aslında bende gunde 1 porsıyon yıyorum 3 gibi ara ögün olarak
Deme öyle hic hic deme. Bende denize bakıp seni görmeden nasıl geçer günler derdim. Ahh hayat yaşatıyor 2013 te uni ye diye geldim. Geliş o geliş ayagimizi çekemedik şehirden.Köyün nerde olduğuna bağlı deseneege tabi güzeldir. Deniz olmayan bi yerde yaşamadım daha önce. Şuan yaşadığım şehirde de şanslı bi semtteyim desene hem deniz var hem orman . Eşimin köyüne gitmiştim geçen yıl ilk defa. Dedim deniz olmayan köy mü olur yani bilmiyorum deniz şart bence insan su görmeden nasıl yapar dicemde işte coğrafya kaderin
Planlı programlı olmak beni strese sokuyyyanladım canım, ıste herseyde ölçülü olmak lazım aslında bende gunde 1 porsıyon yıyorum 3 gibi ara ögün olarak
Canım kilonda ve ya ayrı bi sağlık durumun yoksa relax ol. Ama yine de herşeyin azı karar çoğu zarar demişler.Aaaa meyvelerde mi sıkıntı yaratiyomus ay ben nerelere gideeeem. Tedavi sürecinde bana hiç kısıtlama yapmadılar. Bizim doktor çok relax takiliyo enteresan şekilde. Hatta dün dogalligindan emin olduğun herseyi yiyebilirsin dedimeyveye de kota koyayım bari
ama sen normalde de bısey yıyemıyormuşsun ya, napcan karnını doyurmak ıcın bırazda mecburEneeee ben nerdeyse 3 öğün yiyorum
Bugun mercimek köftesi yiyemezsem çiğ köfte yerim artık. Bi kaç gündür istiyodum ama böyle konustukca daha bi içim gitti. Bide aklımda bebis kiz mi olucak nârâlari atiyo ufaktanEtsiz çigköfte yasak değil
Yani dışarda satılan çigköftelerin geneli etsiz zaten yiyebilirsiniz yani
Aynen büyük konuşmamak lazım. Yaşaman gerekince nasılda yaşıyorsun değil miDeme öyle hic hic deme. Bende denize bakıp seni görmeden nasıl geçer günler derdim. Ahh hayat yaşatıyor 2013 te uni ye diye geldim. Geliş o geliş ayagimizi çekemedik şehirden.
ahahaha ay afiyet olsun canımmmm,Merhaba kızlar mercimek köftesi muhabbeti beni bir hoş yaptı hemen kayınvalidemi arıyorum hemeennn alemsiniz vallahii
Bugün randevum vardı kanamam olmuştu 2 hafta önce progestan fitil kullandım 1kutu bitti doktora yazdım beni çok rahatsız etti devam etmesem olur mu diye olur dedi sağolsun. Bugünde baktı kanama alanı yoktu şüküür çok mutluyum. Bebiş büyümüş 3 hafta sonraya ikili test için gel dedi
ahahah bugün herkes mercimek köfte yiyeceeekkkkBugun mercimek köftesi yiyemezsem çiğ köfte yerim artık. Bi kaç gündür istiyodum ama böyle konustukca daha bi içim gitti. Bide aklımda bebis kiz mi olucak nârâlari atiyo ufaktan
Allah aşkına üstümüze mercimek köftesi atsın tüm güncü kadınlarMerhaba kızlar mercimek köftesi muhabbeti beni bir hoş yaptı hemen kayınvalidemi arıyorum hemeennn alemsiniz vallahii
Bugün randevum vardı kanamam olmuştu 2 hafta önce progestan fitil kullandım 1kutu bitti doktora yazdım beni çok rahatsız etti devam etmesem olur mu diye olur dedi sağolsun. Bugünde baktı kanama alanı yoktu şüküür çok mutluyum. Bebiş büyümüş 3 hafta sonraya ikili test için gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?