2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    295
Kızlar bir şey soracağım. Özellikle geceleri bebeği emzirmek için uyandığımda uykulu uykulu bebeği beşiğinden kaldırırken falan kollarım çok zorlanıyordu. Artık taşımaktan falan kolum koptı. Sanırım beşikten kaldırırken ters bir hareket yaptım. Sol kolum omuz ve bilek kısmına bir şey oldu sanırım. İnanılmaz acıyor. Sizlerde de böyle sakatlanmalar oldu mu? Neler yaptınız?
 
Kızlar oğlum 4 aylık oldu. 17 gün önce tartmıştım dün yine baktım aynı kilo :KK43: nasıl böyle olur ya çok kafama taktım ara ara hala meme reddi yaşıyoruz aç mı kalıyor acaba anlamıyorum. Memeyi bazen tutmuyor ne yaparsam yapayım almıyor. Mama da istemiyor biberonda istemiyor. Hiç kilo almaması beni çok üzdü.
Kaç kilo şu an bebeğiniz
 
S ocagi kontrollerinde ebeye sorun kafa yapısı iyi mi önerisi varmi diye. en sağlıklı gözlemi onlar yapar. Sorun vardır diye demiyorum içiniz rahat olur. Çevreden de yorum yapanlar cikiyo ister istemez kafamıza takıyoruz.
Bez konusunda da gece uykusu zamanında altını kremleyin iyice sabaha kadar tutar onu. HavaLr ısınmaya başladı dikkat etmek lazım.
Aynen saplık ocağı kontrolünü bekliyorum 1 hafta sonra 4. Ay aşılarımız var gidince sorucam. Kaynanam ilk demişti kafama takıldı o günden beri söz konusu çocuk olunca insan her şeyi kafasına takıyormuş ya
 
X