Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinKızlar doktor bebeğimi 2 gün hastaneye yatırmak istedi rsv pozitif çıktığı için, ilk reddetmiştik sonra kabul edip yatırdık şimdi hastanedeyizdua edin bize bende çok kötüyüm oğlumdan bana da bulaştı
Nice mutlu sağlıklı yıllara canımmBizimde artık yaşımız varBugün doğum günü partimiz var. Zaman çok hızlı geçti sanki
Sagol canımNice mutlu sağlıklı yıllara canımm
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahKızlar doktor bebeğimi 2 gün hastaneye yatırmak istedi rsv pozitif çıktığı için, ilk reddetmiştik sonra kabul edip yatırdık şimdi hastanedeyizdua edin bize bende çok kötüyüm oğlumdan bana da bulaştı
Köpekler nasil yapar deyince veya yolda köpek görünce hav diyor. Bir de ara ara gak gak diyor ben kuşlari gösterince. Evde kedi var ama hic miyav falan dedigi yok haliyle bebegim de öğrenemedikızlar ya burası karışmış güncellemeyle herhalde.
bebeği hayvan seslerini taklit eden var mı örneğin kediyi gösterip kediler ne der gibi sorduğumuzda cevap veren bebişleriniz var mı 12 aylık bir bebek gördüm bir sürü hayvanın sesini taklit ediyor.Tabi ki her bebeğin gelişimi farklıdır ancak kendimi ilgisiz gibi hissettim bir an oysaki bir sürü hayvan sesini gün içerisinde ona söylüyorum ama henüz öyle bir taklit yok sadece öksürük sesi, kahkaha sesi gibi şeyleri tekrar ediyor ve belirli başlı kullandığı kelimeler var
Ya çok geçmiş olsunKızlar doktor bebeğimi 2 gün hastaneye yatırmak istedi rsv pozitif çıktığı için, ilk reddetmiştik sonra kabul edip yatırdık şimdi hastanedeyizdua edin bize bende çok kötüyüm oğlumdan bana da bulaştı
Ortalama 1 hafta 10 gün sürer canımMurphyy canım rsv virüsü kanda kaç günde negatif oluyor kaç günde geçer yani
Aptamil prosyneo kullanıyorum canımM meraklibirkisi canım sen sonradan mamaya başlamıştın değil mi şuan hem emziriyorsun hem mama mı veriyorsun? Galiba bende mamaya başlıcam çünkü hiç bişey yemiyor zaten az yiyordu bu hastalıktan dolayı daha beter oldu ağzına sürmüyor tek lokma, kilosu da az iyice verecek bu gidişle
Birde kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?
sma kullanıyorum aslında pekk içmek istemiyor ama bir şekilde içiriyorum genelde günde bir kere de olsa veriyorum en fazla 150 veriyorum bilmiyorum az mı fazlasını içebilir mi deneye deneye yapıyorum bende çok mama sevmediği m 150 üstüne çıkmaya cesaret edemiyorum. Akşamları yemek yedikten 1 saat sonra mama veriyorum sonra emzirip uyutuyourk uykusuna pek etkisi olmadı bizde inşallah senin etki eder ama gece emme olayı bitmeden uykular düzelmeyecek. Kilo konusunda benimkide yavaş gidiyor ama çok hareketli durmuyor yerinde galiba öyle eritiyor çokta terliyor. 3700 doğdu 9600 şuan zıbın ve bez vardı üzerinde 9500dür yaniM meraklibirkisi canım sen sonradan mamaya başlamıştın değil mi şuan hem emziriyorsun hem mama mı veriyorsun? Galiba bende mamaya başlıcam çünkü hiç bişey yemiyor zaten az yiyordu bu hastalıktan dolayı daha beter oldu ağzına sürmüyor tek lokma, kilosu da az iyice verecek bu gidişle
Birde kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Açıkçası ben bu kedi bu köpek diye pek göstermedim belki bir kaö kere onda da umursamadı böyle şeylerde istikliraelı olmak lazım ama her bebekte farklı ilgi alanları farklı. Benim oğlumda mesela bağıra bağıra üf nee diyor sürekli bunu da hangi bebek der bilmiyorum sürekli evde üflüyorum galiba iş yaparkenkızlar ya burası karışmış güncellemeyle herhalde.
bebeği hayvan seslerini taklit eden var mı örneğin kediyi gösterip kediler ne der gibi sorduğumuzda cevap veren bebişleriniz var mı 12 aylık bir bebek gördüm bir sürü hayvanın sesini taklit ediyor.Tabi ki her bebeğin gelişimi farklıdır ancak kendimi ilgisiz gibi hissettim bir an oysaki bir sürü hayvan sesini gün içerisinde ona söylüyorum ama henüz öyle bir taklit yok sadece öksürük sesi, kahkaha sesi gibi şeyleri tekrar ediyor ve belirli başlı kullandığı kelimeler var
Tedaviden sonra mı 10 gün canım? Tedaviye dün başladık ama 5 gündür hastaydıkOrtalama 1 hafta 10 gün sürer canım
Bizde şuan hastanede hala yatıştayız ağzına hiç bişey koymuyor hepsini tükürüyor çok az emiyor belki mama yer diye mama deneyeceğim hiçte hazırlamayı bilmiyorum bebek suyu ile hazırlayabilir miyimsma kullanıyorum aslında pekk içmek istemiyor ama bir şekilde içiriyorum genelde günde bir kere de olsa veriyorum en fazla 150 veriyorum bilmiyorum az mı fazlasını içebilir mi deneye deneye yapıyorum bende çok mama sevmediği m 150 üstüne çıkmaya cesaret edemiyorum. Akşamları yemek yedikten 1 saat sonra mama veriyorum sonra emzirip uyutuyourk uykusuna pek etkisi olmadı bizde inşallah senin etki eder ama gece emme olayı bitmeden uykular düzelmeyecek. Kilo konusunda benimkide yavaş gidiyor ama çok hareketli durmuyor yerinde galiba öyle eritiyor çokta terliyor. 3700 doğdu 9600 şuan zıbın ve bez vardı üzerinde 9500dür yani
Benim ki de çok hareketli birde kilosu düşük doğdu 2500 gram doğdu şuan 7500 bu hastalık sürecinde onu da vermiştir, birde doktor bu çocuğun gelişimi çok geri bakmamız lazım dedi beni iyice korkuttu, daha önce doktorumuz bakmıştı herşey normal genetik olabilir yada hareketli diye demişti şuan doktorumuz izinde diye başkasına geldim buda anlık bu çocuk niye bu kadar geriden geliyor diyince korktumsma kullanıyorum aslında pekk içmek istemiyor ama bir şekilde içiriyorum genelde günde bir kere de olsa veriyorum en fazla 150 veriyorum bilmiyorum az mı fazlasını içebilir mi deneye deneye yapıyorum bende çok mama sevmediği m 150 üstüne çıkmaya cesaret edemiyorum. Akşamları yemek yedikten 1 saat sonra mama veriyorum sonra emzirip uyutuyourk uykusuna pek etkisi olmadı bizde inşallah senin etki eder ama gece emme olayı bitmeden uykular düzelmeyecek. Kilo konusunda benimkide yavaş gidiyor ama çok hareketli durmuyor yerinde galiba öyle eritiyor çokta terliyor. 3700 doğdu 9600 şuan zıbın ve bez vardı üzerinde 9500dür yani
Her bebeğin yapısı farklıdır canım sen de çok fittin bence sana çekmiştir endişe etmeBenim ki de çok hareketli birde kilosu düşük doğru 2500 gram doğdu şuan 7500 bu hastalık sürecinde onu da vermiştir, birde doktor bu çocuğun gelişimi çok geri bakmamız lazım dedi beni iyice korkuttu, daha önce doktorumuz bakmıştı herşey normal genetik olabilir yada hareketli diye demişti şuan doktorumuz izinde diye başkasına geldim buda anlık bu çocuk niye bu kadar geriden geliyor diyince korktum
Çok sağol canım amin inşallahHer bebeğin yapısı farklıdır canım sen de çok fittin bence sana çekmiştir endişe etmerabbim sağlığınıza en yakın zamanda kavuşturur inşallah acil şifalar bebeğin ve sana
Kaynamış soğumuş su ile yapıyoruz mamayı.Kaynamıs suya da yapabilirsin biberonla Çeşme altında sogutabilirsin canım.Hasta olduklarında ağızlarına bir şey katmıyorlar bizim gibi düşün bizim de canımız hasta olunca istemez.Benim bebeğimin de günlerdir iştahı yok ne zaman hasta olsa öyle oluyorBizde şuan hastanede hala yatıştayız ağzına hiç bişey koymuyor hepsini tükürüyor çok az emiyor belki mama yer diye mama deneyeceğim hiçte hazırlamayı bilmiyorum bebek suyu ile hazırlayabilir miyim
Bence kilo işi de biraz genetik endişe etme doğum kilosunu üçe katlamadı bekleniyor bir yaşında diyor doktorlar ayrıca üçe de katlamışÇok sağol canım amin inşallahevet ben hep çok zayıftım sonra biraz aldım onu da şimdi vermişim 46 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?