- 4 Ağustos 2022
- 6.675
- 2.995
- 123
Sizin ki de influenza mı olmuştuKaynamış soğumuş su ile yapıyoruz mamayı.Kaynamıs suya da yapabilirsin biberonla Çeşme altında sogutabilirsin canım.Hasta olduklarında ağızlarına bir şey katmıyorlar bizim gibi düşün bizim de canımız hasta olunca istemez.Benim bebeğimin de günlerdir iştahı yok ne zaman hasta olsa öyle oluyor
Aynen tam 3 e katlamış ama bilmiyorum bütün çocuklardan zayıf gerçektenBence kilo işi de biraz genetik endişe etme doğum kilosunu üçe katlamadı bekleniyor bir yaşında diyor doktorlar ayrıca üçe de katlamış
Hastalık ilk belirti verdiğinden itibaren 1-2 hafta sürüyor ama siz ilaç kullanacaksınız daha hızlı toparlar Allah’ın izniyleTedaviden sonra mı 10 gün canım? Tedaviye dün başladık ama 5 gündür hastaydık
Ilıktan sıcak yapıyoruz canımSizin ki de influenza mı olmuştu
Şuan kaynamış su bulamam hastane de denicem bebek suyu var onla yapabilir miyim hayat bebek suyu
İnfluenza dedi doktor ama çok şükür iyi Suan Ara sıra öksürüğü kaldı burnu akıyorSizin ki de influenza mı olmuştu
Şuan kaynamış su bulamam hastane de denicem bebek suyu var onla yapabilir miyim hayat bebek suyu
Sma compozit digerlerini sevmediM meraklibirkisi canım sen sonradan mamaya başlamıştın değil mi şuan hem emziriyorsun hem mama mı veriyorsun? Galiba bende mamaya başlıcam çünkü hiç bişey yemiyor zaten az yiyordu bu hastalıktan dolayı daha beter oldu ağzına sürmüyor tek lokma, kilosu da az iyice verecek bu gidişle
Birde kızlar hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Kaynamış ılımış su ile yapıyorum bebek suyu hiç kullanmadım zorda kalınca her şey olur tabide geçmiş olsun üstten yazdıysan görmedim ben yazını ne oldu kuzuya ya geçmiş olsunBizde şuan hastanede hala yatıştayız ağzına hiç bişey koymuyor hepsini tükürüyor çok az emiyor belki mama yer diye mama deneyeceğim hiçte hazırlamayı bilmiyorum bebek suyu ile hazırlayabilir miyim
Ben bir yılda şunu tecrübe edindim annelik iç güdüsü diye bişey var içten içe ya acaba bişey mi var diye şüphen varsa en az 3 5 doktora göster bazen doktorlar anneleri pimpirikli görüp umursamıyolar bazende çocuğun geçmişini incelemeden bugünkü hali ile değerlendiriyorlar iyi doktorda denk gelmekte kolay değilBenim ki de çok hareketli birde kilosu düşük doğdu 2500 gram doğdu şuan 7500 bu hastalık sürecinde onu da vermiştir, birde doktor bu çocuğun gelişimi çok geri bakmamız lazım dedi beni iyice korkuttu, daha önce doktorumuz bakmıştı herşey normal genetik olabilir yada hareketli diye demişti şuan doktorumuz izinde diye başkasına geldim buda anlık bu çocuk niye bu kadar geriden geliyor diyince korktum
Ama 3 katı muhabbetine göre bakacak olursak güzel kilo almış ya benimki kilolu doğdu ama 3 katına çıkamadı mesela he birde sende zayıftın diye hatırlıyorum bazı şeyler genetik ne yaparsan yap olmayacak biz zorluyoruz bişeyleri ama sanki kiloya göre bakınca gelişiminde ne sorun olavak ki bütün bebekler gibi her şeti yapıyor oda yemek yememeside normal bu dönemde dişren dolayı iştahsızlık olurBenim ki de çok hareketli birde kilosu düşük doğdu 2500 gram doğdu şuan 7500 bu hastalık sürecinde onu da vermiştir, birde doktor bu çocuğun gelişimi çok geri bakmamız lazım dedi beni iyice korkuttu, daha önce doktorumuz bakmıştı herşey normal genetik olabilir yada hareketli diye demişti şuan doktorumuz izinde diye başkasına geldim buda anlık bu çocuk niye bu kadar geriden geliyor diyince korktum
Benim kızım da sadece miyav diyo.. kızım miyav miyav getir diyorum gidip oyuncak kedisini alıp getiriyokızlar ya burası karışmış güncellemeyle herhalde.
bebeği hayvan seslerini taklit eden var mı örneğin kediyi gösterip kediler ne der gibi sorduğumuzda cevap veren bebişleriniz var mı 12 aylık bir bebek gördüm bir sürü hayvanın sesini taklit ediyor.Tabi ki her bebeğin gelişimi farklıdır ancak kendimi ilgisiz gibi hissettim bir an oysaki bir sürü hayvan sesini gün içerisinde ona söylüyorum ama henüz öyle bir taklit yok sadece öksürük sesi, kahkaha sesi gibi şeyleri tekrar ediyor ve belirli başlı kullandığı kelimeler var
Dün gece uyumadığı için sabah 9da uyandı tek uyku yaptı . Ama 7.30-8.00de uyandığı günler genelde iki uyku yapıyoruzKızlar gündüz uykusunda tek uykuya düştünüz mü?
Evet bebeğim kendi tercihi ile düştü malesef tek uyku kendisine yetiyor gece de uyumak bilmiyor yine hasta olduktan sonraKızlar gündüz uykusunda tek uykuya düştünüz mü?
Benim kızım erken uyuduğu için çok erken uyanıyor. 20.00de uyuyup 6.00da uyanıyor şu an. Tek uykuya geçmek mümkün değil bizim için ama akşamüstü uykusuna çok direniyor. Deneyeceğim ben de bakalım.Dün gece uyumadığı için sabah 9da uyandı tek uyku yaptı . Ama 7.30-8.00de uyandığı günler genelde iki uyku yapıyoruz
Oy kuzum ya. Bizimki de geçecek galiba akşamüstü çok kısa ve çok zor uyuyor.Evet bebeğim kendi tercihi ile düştü malesef tek uyku kendisine yetiyor gece de uyumak bilmiyor yine hasta olduktan sonra
Hala hastanedeyiz bugünde kalacaz galiba, kızlar bu bildirimler neden gitti yaKaynamış ılımış su ile yapıyorum bebek suyu hiç kullanmadım zorda kalınca her şey olur tabide geçmiş olsun üstten yazdıysan görmedim ben yazını ne oldu kuzuya ya geçmiş olsun
Canım daha önce bu kilo yüzünden bakılmıştı herşeyine ama yine baktırıcam bu doktor beni biraz korkuttu, çok tepki verdi bu çocuğun gelişimi neden bu kadar geri felan diyeAma 3 katı muhabbetine göre bakacak olursak güzel kilo almış ya benimki kilolu doğdu ama 3 katına çıkamadı mesela he birde sende zayıftın diye hatırlıyorum bazı şeyler genetik ne yaparsan yap olmayacak biz zorluyoruz bişeyleri ama sanki kiloya göre bakınca gelişiminde ne sorun olavak ki bütün bebekler gibi her şeti yapıyor oda yemek yememeside normal bu dönemde dişren dolayı iştahsızlık olur
Bi keresinde bebeğim çok küçüktü 3 4 aylık felandı yani annem bana dedi ki galiba beni annesi biliyor dedi çok üzülmüştüm o ara seni anlıyorum. Galiba bebeğinin annene nazı geçiyor öyle derler yaKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Benim bebeğim annemi gördüğünde çok mızıldıyor sürekli sahte bir şekilde ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor ama bunu sadece ona yapıyor eve gelince normale dönüyor.telefonda bile görüntülü konuşurken ağlamaya başlıyor.Kızımı bu yüzden anneme çok bırakmak istemiyorum çünkü huyu suyu onun yanında bambaşka oluyor kadını da yoruyor.Annem de ne laf edeceğini bazen bilmiyor şakasına senin annen ben miyim diyor ama ben bu durumdan oldukça rahatsızım çünkü böyle söylemesi bana kendimi eksik hissettiriyor ben kızımın gelişimi için gerçekten çok çaba harcıyorum gün içinde ama kızımın ona olan bu davranışı bana kendimi kötü hissettiriyor.Anneannesinş gördü mü değil gelişme sürekli yalandan ağlama halinde.yanlarında ben de oluyorum ama onu gördüğünde bana gelmiyor sürekli ona her istediğini yaptırmaya çalışıyor.annemin kurdugu cümle de bana kendimi eksik hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?