2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Sizin ki de influenza mı olmuştu
Şuan kaynamış su bulamam hastane de denicem bebek suyu var onla yapabilir miyim hayat bebek suyu

Bence kilo işi de biraz genetik endişe etme doğum kilosunu üçe katlamadı bekleniyor bir yaşında diyor doktorlar ayrıca üçe de katlamış
Aynen tam 3 e katlamış ama bilmiyorum bütün çocuklardan zayıf gerçekten bakınca çok zayıf durmuyor minyon boyu da minyon olunca aşırı zayıf durmuyor ama ne bilim

Tedaviden sonra mı 10 gün canım? Tedaviye dün başladık ama 5 gündür hastaydık
Hastalık ilk belirti verdiğinden itibaren 1-2 hafta sürüyor ama siz ilaç kullanacaksınız daha hızlı toparlar Allah’ın izniyle

Sma compozit digerlerini sevmedi

Bizde şuan hastanede hala yatıştayız ağzına hiç bişey koymuyor hepsini tükürüyor çok az emiyor belki mama yer diye mama deneyeceğim hiçte hazırlamayı bilmiyorum bebek suyu ile hazırlayabilir miyim
Kaynamış ılımış su ile yapıyorum bebek suyu hiç kullanmadım zorda kalınca her şey olur tabide geçmiş olsun üstten yazdıysan görmedim ben yazını ne oldu kuzuya ya geçmiş olsun

Ben bir yılda şunu tecrübe edindim annelik iç güdüsü diye bişey var içten içe ya acaba bişey mi var diye şüphen varsa en az 3 5 doktora göster bazen doktorlar anneleri pimpirikli görüp umursamıyolar bazende çocuğun geçmişini incelemeden bugünkü hali ile değerlendiriyorlar iyi doktorda denk gelmekte kolay değil

Ama 3 katı muhabbetine göre bakacak olursak güzel kilo almış ya benimki kilolu doğdu ama 3 katına çıkamadı mesela he birde sende zayıftın diye hatırlıyorum bazı şeyler genetik ne yaparsan yap olmayacak biz zorluyoruz bişeyleri ama sanki kiloya göre bakınca gelişiminde ne sorun olavak ki bütün bebekler gibi her şeti yapıyor oda yemek yememeside normal bu dönemde dişren dolayı iştahsızlık olur

Benim kızım da sadece miyav diyo.. kızım miyav miyav getir diyorum gidip oyuncak kedisini alıp getiriyo

Dün gece uyumadığı için sabah 9da uyandı tek uyku yaptı . Ama 7.30-8.00de uyandığı günler genelde iki uyku yapıyoruz
Benim kızım erken uyuduğu için çok erken uyanıyor. 20.00de uyuyup 6.00da uyanıyor şu an. Tek uykuya geçmek mümkün değil bizim için ama akşamüstü uykusuna çok direniyor. Deneyeceğim ben de bakalım.
Evet bebeğim kendi tercihi ile düştü malesef tek uyku kendisine yetiyor gece de uyumak bilmiyor yine hasta olduktan sonra
Oy kuzum ya. Bizimki de geçecek galiba akşamüstü çok kısa ve çok zor uyuyor.

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.Benim bebeğim annemi gördüğünde çok mızıldıyor sürekli sahte bir şekilde ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor ama bunu sadece ona yapıyor eve gelince normale dönüyor.telefonda bile görüntülü konuşurken ağlamaya başlıyor.Kızımı bu yüzden anneme çok bırakmak istemiyorum çünkü huyu suyu onun yanında bambaşka oluyor kadını da yoruyor.Annem de ne laf edeceğini bazen bilmiyor şakasına senin annen ben miyim diyor ama ben bu durumdan oldukça rahatsızım çünkü böyle söylemesi bana kendimi eksik hissettiriyor ben kızımın gelişimi için gerçekten çok çaba harcıyorum gün içinde ama kızımın ona olan bu davranışı bana kendimi kötü hissettiriyor.Anneannesinş gördü mü değil gelişme sürekli yalandan ağlama halinde.yanlarında ben de oluyorum ama onu gördüğünde bana gelmiyor sürekli ona her istediğini yaptırmaya çalışıyor.annemin kurdugu cümle de bana kendimi eksik hissettiriyor

Herkesin her şeyi gözüme çok batar oldu psikiyatriye gidicem kendimi iyi hissetmiyorum ben herkes alınır kırılır diye ince düşündükçe kimsenin bu kadar ince olmadığını farkediyorum çok yoruldum herseyden sadece içimi dökmek istedim

Kaynamış ılımış su ile yapıyorum bebek suyu hiç kullanmadım zorda kalınca her şey olur tabide geçmiş olsun üstten yazdıysan görmedim ben yazını ne oldu kuzuya ya geçmiş olsun
Hala hastanedeyiz bugünde kalacaz galiba, kızlar bu bildirimler neden gitti ya

Canım daha önce bu kilo yüzünden bakılmıştı herşeyine ama yine baktırıcam bu doktor beni biraz korkuttu, çok tepki verdi bu çocuğun gelişimi neden bu kadar geri felan diye

Bi keresinde bebeğim çok küçüktü 3 4 aylık felandı yani annem bana dedi ki galiba beni annesi biliyor dedi çok üzülmüştüm o ara seni anlıyorum. Galiba bebeğinin annene nazı geçiyor öyle derler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…