2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bir kere değil kaç kez söyledi annem kadar anaç olmayabilirim ama elimden gelen tüm ilgi alakayı gösteriyorum sen de öylesin birbirimizin tüm süreç ve zorluklarına şahidiz burda

Nasıl oldunuz canım bu arada hala hastanede misiniz bebeğin nasıl oldu

Aynı durum bizde de var.. hatta misafirliğe gidince annemde bizimle olunca kızım aşırı bı sekilde miız miz oluyo..

Bir kere değil kaç kez söyledi annem kadar anaç olmayabilirim ama elimden gelen tüm ilgi alakayı gösteriyorum sen de öylesin birbirimizin tüm süreç ve zorluklarına şahidiz burda
Kesinlikle öyle bebeğin annene düşkün belki de daha az gördüğü içindir, sürekli senle muhattap oluyor sonuçta az gördüğü kıymete biniyor

Evet canım hala hastanedeyiz bugünde kalın dedi doktor, bebeğim biraz daha iyi çok şükür
Ama bana bulaştı bende az önce 5li test verdim
Ah canım geçmiş olsun bebekler çok hızlı atlatıyor merak etme bizimki malesef daha uzun sürüyor inşallah en yakın zamanda geçer herkes çok hasta hastaneler tıklım tıklım bizim de bebek daha iyi ama biz dökülüyoruz hepimiz hasta olduk.Rabbim biran önce rutine kavuştursun sağlıkla yine inşallah sizi de canım

Bende böyle hissediyorum tükenmiş gibi..kimse de ne hissettigimi anlamiyor gibi geliyor. Kizim da bu aralar çok huysuz uykusuzluktan iyice kafam manyak oldu ..

Teşekkür ederim canım inşallah sizde iyi olursunuz gerçekten herkes dökülüyor, birde bebeğim bana yapıştı bu süreçte asla bırakmıyo beni, tuvalete bile zor gidiyorum birde hastalık üzerimde ağırlaşırsa ne yapacam diye düşünüyorum benden başka kimse de durmaz zaten eşimde öyle aham şaham destek olan biri değil

Şöyle düşün küçükken uyumak istemediğimizde veya yemek yemek istemediğimizde babaannemizin veya ananemizin eteğine sığınırdık çünkü bilirdik dediğimizi yapcaklar bizi kurtaracak Birde şöyle düşün ananeyi daha az görüyor bu yüzden özlüyor olabilir. Baba işten gelince çocuklar babanın etrafında pervane oluyor çünkü az gördüğü için özlüyor. Kesinlikle bu iki sebepten biridir. 1 gün senden ayrı kalsın bak gör nasıl kötü olur şuan daha anne kuzusu senden başkasına düşkün olamaz merak etme.

Sizin yine anneniz benim kv öyle çocuk onu görünce beni unutuyor o da beni kızdırmak için ben annenim senin sanki bu nasıl sevmek diyor. Her şeyiyle ilgileniyorum elime telefon bile almıyorum onunla ilgilenmek için böyle olunca çok üzülüyorum ya sanki ilgisizim de çocuk sevildiğine gidiyor gibi

Çok haklısın benim oğlum 1 2 ay tam bir babacıydı, geçen ay kuaföre gittim saçıma boya felan yaptım 5 saat görmedi beni aşırı düşkün oldu bi anda bana, asla beni bırakmadı birazda korktu sanırım giderim diye çünkü ilk defa 5 saat durdu bensiz, şimdi de hastalık felan iyice yapışık durumdayız

Yanlış anlama ama tam sinir krizine girmelik insanın annesi olsa neyse kaynanaya yapınca daha çok koyuyor

Evet insan kendini eksik hissediyor ama sanırım nazlanacak birini seçiyorlar kendilerine karşıdaki insanın da böyle konuşması irite edici ama gerçekten…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…