Bir kere değil kaç kez söyledi annem kadar anaç olmayabilirim ama elimden gelen tüm ilgi alakayı gösteriyorum sen de öylesin birbirimizin tüm süreç ve zorluklarına şahidiz burdaBi keresinde bebeğim çok küçüktü 3 4 aylık felandı yani annem bana dedi ki galiba beni annesi biliyor dedi çok üzülmüştüm o ara seni anlıyorum. Galiba bebeğinin annene nazı geçiyor öyle derler ya
Nasıl oldunuz canım bu arada hala hastanede misiniz bebeğin nasıl olduBi keresinde bebeğim çok küçüktü 3 4 aylık felandı yani annem bana dedi ki galiba beni annesi biliyor dedi çok üzülmüştüm o ara seni anlıyorum. Galiba bebeğinin annene nazı geçiyor öyle derler ya
Hayir ama mesela bu hafta 2 kez tek uyku yapti. Aksama dogru cok zorlandi o günler. Tek uykuya dustugu geceler 1 saat fazladan uyuduKızlar gündüz uykusunda tek uykuya düştünüz mü?
Aynı durum bizde de var.. hatta misafirliğe gidince annemde bizimle olunca kızım aşırı bı sekilde miız miz oluyo..Kızlar size bir şey danışmak istiyorum.Benim bebeğim annemi gördüğünde çok mızıldıyor sürekli sahte bir şekilde ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor ama bunu sadece ona yapıyor eve gelince normale dönüyor.telefonda bile görüntülü konuşurken ağlamaya başlıyor.Kızımı bu yüzden anneme çok bırakmak istemiyorum çünkü huyu suyu onun yanında bambaşka oluyor kadını da yoruyor.Annem de ne laf edeceğini bazen bilmiyor şakasına senin annen ben miyim diyor ama ben bu durumdan oldukça rahatsızım çünkü böyle söylemesi bana kendimi eksik hissettiriyor ben kızımın gelişimi için gerçekten çok çaba harcıyorum gün içinde ama kızımın ona olan bu davranışı bana kendimi kötü hissettiriyor.Anneannesinş gördü mü değil gelişme sürekli yalandan ağlama halinde.yanlarında ben de oluyorum ama onu gördüğünde bana gelmiyor sürekli ona her istediğini yaptırmaya çalışıyor.annemin kurdugu cümle de bana kendimi eksik hissettiriyor
Kesinlikle öyleBir kere değil kaç kez söyledi annem kadar anaç olmayabilirim ama elimden gelen tüm ilgi alakayı gösteriyorum sen de öylesin birbirimizin tüm süreç ve zorluklarına şahidiz burda
Evet canım hala hastanedeyiz bugünde kalın dedi doktor, bebeğim biraz daha iyi çok şükürNasıl oldunuz canım bu arada hala hastanede misiniz bebeğin nasıl oldu
Ah canım geçmiş olsun bebekler çok hızlı atlatıyor merak etme bizimki malesef daha uzun sürüyor inşallah en yakın zamanda geçer herkes çok hasta hastaneler tıklım tıklım bizim de bebek daha iyi ama biz dökülüyoruz hepimiz hasta olduk.Rabbim biran önce rutine kavuştursun sağlıkla yine inşallah sizi de canımEvet canım hala hastanedeyiz bugünde kalın dedi doktor, bebeğim biraz daha iyi çok şükür
Ama bana bulaştı bende az önce 5li test verdim
Sizin bebis de anneanneye düşkün müAynı durum bizde de var.. hatta misafirliğe gidince annemde bizimle olunca kızım aşırı bı sekilde miız miz oluyo..
Bende böyle hissediyorum tükenmiş gibi..kimse de ne hissettigimi anlamiyor gibi geliyor. Kizim da bu aralar çok huysuz uykusuzluktan iyice kafam manyak oldu ..Herkesin her şeyi gözüme çok batar oldu psikiyatriye gidicem kendimi iyi hissetmiyorum ben herkes alınır kırılır diye ince düşündükçe kimsenin bu kadar ince olmadığını farkediyorum çok yoruldum herseyden sadece içimi dökmek istedim
Teşekkür ederim canım inşallah sizde iyi olursunuzAh canım geçmiş olsun bebekler çok hızlı atlatıyor merak etme bizimki malesef daha uzun sürüyor inşallah en yakın zamanda geçer herkes çok hasta hastaneler tıklım tıklım bizim de bebek daha iyi ama biz dökülüyoruz hepimiz hasta olduk.Rabbim biran önce rutine kavuştursun sağlıkla yine inşallah sizi de canım
Şöyle düşün küçükken uyumak istemediğimizde veya yemek yemek istemediğimizde babaannemizin veya ananemizin eteğine sığınırdık çünkü bilirdik dediğimizi yapcaklar bizi kurtaracakKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Benim bebeğim annemi gördüğünde çok mızıldıyor sürekli sahte bir şekilde ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor ama bunu sadece ona yapıyor eve gelince normale dönüyor.telefonda bile görüntülü konuşurken ağlamaya başlıyor.Kızımı bu yüzden anneme çok bırakmak istemiyorum çünkü huyu suyu onun yanında bambaşka oluyor kadını da yoruyor.Annem de ne laf edeceğini bazen bilmiyor şakasına senin annen ben miyim diyor ama ben bu durumdan oldukça rahatsızım çünkü böyle söylemesi bana kendimi eksik hissettiriyor ben kızımın gelişimi için gerçekten çok çaba harcıyorum gün içinde ama kızımın ona olan bu davranışı bana kendimi kötü hissettiriyor.Anneannesinş gördü mü değil gelişme sürekli yalandan ağlama halinde.yanlarında ben de oluyorum ama onu gördüğünde bana gelmiyor sürekli ona her istediğini yaptırmaya çalışıyor.annemin kurdugu cümle de bana kendimi eksik hissettiriyor
Sizin yine anneniz benim kv öyle çocuk onu görünce beni unutuyor o da beni kızdırmak için ben annenim senin sanki bu nasıl sevmek diyor. Her şeyiyle ilgileniyorum elime telefon bile almıyorum onunla ilgilenmek için böyle olunca çok üzülüyorum ya sanki ilgisizim de çocuk sevildiğine gidiyor gibiKızlar size bir şey danışmak istiyorum.Benim bebeğim annemi gördüğünde çok mızıldıyor sürekli sahte bir şekilde ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor ama bunu sadece ona yapıyor eve gelince normale dönüyor.telefonda bile görüntülü konuşurken ağlamaya başlıyor.Kızımı bu yüzden anneme çok bırakmak istemiyorum çünkü huyu suyu onun yanında bambaşka oluyor kadını da yoruyor.Annem de ne laf edeceğini bazen bilmiyor şakasına senin annen ben miyim diyor ama ben bu durumdan oldukça rahatsızım çünkü böyle söylemesi bana kendimi eksik hissettiriyor ben kızımın gelişimi için gerçekten çok çaba harcıyorum gün içinde ama kızımın ona olan bu davranışı bana kendimi kötü hissettiriyor.Anneannesinş gördü mü değil gelişme sürekli yalandan ağlama halinde.yanlarında ben de oluyorum ama onu gördüğünde bana gelmiyor sürekli ona her istediğini yaptırmaya çalışıyor.annemin kurdugu cümle de bana kendimi eksik hissettiriyor
Çok haklısın benim oğlum 1 2 ay tam bir babacıydı, geçen ay kuaföre gittim saçıma boya felan yaptım 5 saat görmedi beni aşırı düşkün oldu bi anda bana, asla beni bırakmadı birazda korktu sanırım giderim diye çünkü ilk defa 5 saat durdu bensiz, şimdi de hastalık felan iyice yapışık durumdayızŞöyle düşün küçükken uyumak istemediğimizde veya yemek yemek istemediğimizde babaannemizin veya ananemizin eteğine sığınırdık çünkü bilirdik dediğimizi yapcaklar bizi kurtaracakBirde şöyle düşün ananeyi daha az görüyor bu yüzden özlüyor olabilir. Baba işten gelince çocuklar babanın etrafında pervane oluyor çünkü az gördüğü için özlüyor. Kesinlikle bu iki sebepten biridir. 1 gün senden ayrı kalsın bak gör nasıl kötü olur şuan daha anne kuzusu senden başkasına düşkün olamaz merak etme.
Yanlış anlama ama tam sinir krizine girmelikSizin yine anneniz benim kv öyle çocuk onu görünce beni unutuyor o da beni kızdırmak için ben annenim senin sanki bu nasıl sevmek diyor. Her şeyiyle ilgileniyorum elime telefon bile almıyorum onunla ilgilenmek için böyle olunca çok üzülüyorum ya sanki ilgisizim de çocuk sevildiğine gidiyor gibi
Yani ne hissediyorum anlayın bi de aramız pek İyi degil valla deliriyorumYanlış anlama ama tam sinir krizine girmelikinsanın annesi olsa neyse kaynanaya yapınca daha çok koyuyor
Allah yardımcın olsun diyorumYani ne hissediyorum anlayın bi de aramız pek İyi degil valla deliriyorum
Allah sabir versinYani ne hissediyorum anlayın bi de aramız pek İyi degil valla deliriyorum
Demi kabarır bide omuzlarıAllah sabir versinbunu nasil kullanir simdii
Aslında benim oğlum anneme de böyle ama gözüme batmıyor tabi hatta işime geliyor ben dinleniyorumAllah sabir versinbunu nasil kullanir simdii
Evet insan kendini eksik hissediyor ama sanırım nazlanacak birini seçiyorlar kendilerine karşıdaki insanın da böyle konuşması irite edici ama gerçekten…Sizin yine anneniz benim kv öyle çocuk onu görünce beni unutuyor o da beni kızdırmak için ben annenim senin sanki bu nasıl sevmek diyor. Her şeyiyle ilgileniyorum elime telefon bile almıyorum onunla ilgilenmek için böyle olunca çok üzülüyorum ya sanki ilgisizim de çocuk sevildiğine gidiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?