İkinci salonu çocuk odasına çevirmeyi basarirsan senin bebişinde bir odası olur artıkHe odası varsa çok iyi zaten ya bizimde öyle bir alan olsaydı bu çileyi çekene kadar alırdım ama 1 yıl geçti artık
Kendi yatağımda rahatım aslında da eşime sürekli yatak aç topla derdi oluyorKızlarrrr size hep diyorum yer yatağı alın rahata kavuşun sonra bana dua edersinizGerçekten büyük rahatlık Burda birine daha önermiştim link vermiştim baya zaman oldu aldı mı memnun kaldı mı acaba
Benim oda çarşamba pazarı gibi yatak ters falan garip bir haldeSeninki gibi duvara çekebilsem belki bende rahat ederdim baba koruma görevi görüyor şuan yatakta
Aynı bizimde öyle uyuyacağım doğru düzgün bir uyku değil bari o rahat versinBiz oğlumla beraber yatmadığımız halde eşimi gönderdikçünkü aşırı horluyor oğlum gece kalkınca onun sesinden geri uyuyamıyor, bende git dedim ne yapim
Ay boşver senden çok yorulmuyorKendi yatağımda rahatım aslında da eşime sürekli yatak aç topla derdi oluyor
Sorsan benden beterAy boşver senden çok yorulmuyor
Bende sürekli uyandırıyordum en son uyandırma dedi gittiBenimkide çol horluyor önceden bu yoktu kilo aldı horlama çıktı sadece sağ tarafına yatınca horlamıyor sürekli uyankp onu döndürüyorum zaten bir kaç saat uyuyorum onda da eşim engel oluyor bir kere sinirlendi kendisi gitti
Benimki de benden beter herşey kendi omuzlarında gibi davranıyorSorsan benden beter
Tabi canım orası öyle bende de var aynı modelden anlıyorum seniSorsan benden beter
Duvara sıfırlayınca duvara kafa atmıyorlar mı yaMurphy ben olabilirim önerdiğin kişi ama ben almadım normal yatak aldım çocuğun büyük yatağında eşim yatıyo bizim yatakta da biz, duvara sıfır bizimki de şimdilik idare ediyrouz ama yürümeye başlayınca onun yatağa geçiririm çünkü korkuluk yok şu anda uykum çok hafif ona güveniyorum, bizimki de horluyo uyandırdığında da ben uyumuyordum ki diyo bide neyse çocuk kendi odasına tek geçene kadar ayrıyız adamla napalım?
Aynısı ne uyku ne dinlenme ev işleri çocuk şw git gel hepsini kendi yapıyormuşBenimki de benden beter herşey kendi omuzlarında gibi davranıyor
Ah ahAynısı ne uyku ne dinlenme ev işleri çocuk şw git gel hepsini kendi yapıyormuş
Ay inşallah ya çocuğun eşyaları ortalıkta kaldı sinir basıyor banaİkinci salonu çocuk odasına çevirmeyi basarirsan senin bebişinde bir odası olur artık
Örgülü yastık var uzun ama o kalkıp oturana kadar ben onu kucağıma yatırıyorum hemenDuvara sıfırlayınca duvara kafa atmıyorlar mı yaKızım garanti her gece defalarca kafa atardı
en azından yatak odasınya biri gelirse kapa kapıyı bir tane oda dağınık olsunBenim oda çarşamba pazarı gibi yatak ters falan garip bir halde
Biznzayıflıyoruz onlar kilo alıyorlar benim kv baya takıyor kafasınaBende sürekli uyandırıyordum en son uyandırma dedi gittiama iyi oldu bende yoruldum sesinden felaket oldu benimki de kilo alınca oldu önce böyle değildi
Vallahi ya ben 45 olmuşum onu söylemeyim bileBiznzayıflıyoruz onlar kilo alıyorlar benim kv baya takıyor kafasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?