2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlarrrr size hep diyorum yer yatağı alın rahata kavuşun sonra bana dua edersiniz Gerçekten büyük rahatlık Burda birine daha önermiştim link vermiştim baya zaman oldu aldı mı memnun kaldı mı acaba
Kendi yatağımda rahatım aslında da eşime sürekli yatak aç topla derdi oluyor

Biz oğlumla beraber yatmadığımız halde eşimi gönderdik çünkü aşırı horluyor oğlum gece kalkınca onun sesinden geri uyuyamıyor, bende git dedim ne yapim
Aynı bizimde öyle uyuyacağım doğru düzgün bir uyku değil bari o rahat versin

Murphy ben olabilirim önerdiğin kişi ama ben almadım normal yatak aldım çocuğun büyük yatağında eşim yatıyo bizim yatakta da biz, duvara sıfır bizimki de şimdilik idare ediyrouz ama yürümeye başlayınca onun yatağa geçiririm çünkü korkuluk yok şu anda uykum çok hafif ona güveniyorum, bizimki de horluyo uyandırdığında da ben uyumuyordum ki diyo bide neyse çocuk kendi odasına tek geçene kadar ayrıyız adamla napalım?

Kızlar reklam olmasın ama bişey sorcam bu earlylearny eğitim setleri var ay ay ondan kullanan var mı İngilizce alıp denemek istiyorum ama 1000 tl pahalı biraz?

Bende sürekli uyandırıyordum en son uyandırma dedi gitti ama iyi oldu bende yoruldum sesinden felaket oldu benimki de kilo alınca oldu önce böyle değildi

Duvara sıfırlayınca duvara kafa atmıyorlar mı ya Kızım garanti her gece defalarca kafa atardı

Ben herhaldr oglumu odamizdann ayiramam yaaa bizimle yatmadi hic ama alistirmadim uyudukca mutlaka besigine yatirdim hep arada uyaninca yastigima aldim pis pis yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…