2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Merhaba kizlar kizimin yuzunde kirmizi isilik gibi birseyler olustu dunden bu yana iyice artti sizce alerjimi baska birsey olabilir mi

Selam kızlar kızımın burnu yeniden akıyor bu hastalık geçmeyecek mi durup durup yeniden tekrarlıyor ya

Merhaba kizlar kizimin yuzunde kirmizi isilik gibi birseyler olustu dunden bu yana iyice artti sizce alerjimi baska birsey olabilir mi
Bizimde bel ve sırt komple isilik gibi oldu ama bizimki sanırım bi yiyecekten oldu daha çözemedim bi daha olursa doktora götüreceğim, sende ne yedirdin acaba alerji mi oldu bişeye yada losyon felan mı sürdün yüzüne o da bazen yapıyor cildi çok hassas olunca

Babası evde olduğu günler akşama kadar çığlık kıyamet ağlama sinir krizleri babasına yapışıyor zaten akşama kadar kucağında taşımasını istiyor alıp oyalasam 5 dk sonra yine gitmeye çalışıyor gerçekten her zamankinden 10 kat daha fazla yoruluyorum evde olduğunda

Neden acaba full o mu ilgilensin istiyor

Kızlar bebeğim son bir kaç gündür uyku saatinde kıyameti koparıyor yatak odasına götürüyorum parmağı ile kapıyı gösteriyor çıkmak istiyor çıkarmayınca kıyameti koparıyor yani öyle böyle değil ciddi ciddi kriz kendini arkaya atıyor boğula boğula ağlıyor tamam zor uyurdu ama böylesi ilk defa oluyor ve baya uykusuz olduğu halde bunu yapıyor şuan en son 2 de kalktı bakın saat 10 olmuş kriz çıkarıyor resmen böyle bir sinir yok, ne yapacağımı şaşırdım

Benimkide ortalama öğlen saat 1 1 buçuk gibi kalkmış oluyor ama ben onu 7 7.30 gibi yatağa sokuyorum gece uykusu için. O saatlerde de öyle kriz çıkarıyor mu

Benimkide ortalama öğlen saat 1 1 buçuk gibi kalkmış oluyor ama ben onu 7 7.30 gibi yatağa sokuyorum gece uykusu için. O saatlerde de öyle kriz çıkarıyor mu
Bu kadar değil normalde 2 de uyanınca akşam 8 gibi uyutmaya çalışıyorum ağlıyor direniyor ama bu kadar yapmıyor dünden beri uyku arası aşırı açıldı dün 11 saat uyanık kaldı bugünde tam 9 saat olacak uyanık sanırım uyku saati geçince daha çok direniyor ve krize giriyor, dün eşim yüzünden çocuğun uyku saati karıştı bugünde annem gile geldik onlarla oynamak istiyor uyumak istemiyor

Uyku araları çok açık olunca da böyle yapıyorlar. Yapıyorsundur belki ama yine de söyleyim Nas felak ayetel kürsi oku fısılda o da duysun çok iyi geliyor ben her gece okuyorum baya sakinliyor o şekilde uykuya dalıyor.

Evet canım her akşam bende okumaya çalışıyorum ama duyacağı şekilde okumadım hiç içimden okuyorum genelde

O zaman bebiş biraz haklı bırakmak istemez evinizde normal vakitte düzelir inşallah tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…