2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bunu anlamam için önce uzaklaşmamız lazım sanırım şimdiye kadar max ayrılığımız 2 saat falan oldu herhalde oda babası oyun parkına götürdü ama vicdan yapacak bir şey yok bence

Haftanın 5 günün sabah 7 de bırakıp 4 te alıyorum.. hiçte vicdan azabı yaşamıyorum.. kızı bıraktıktan sonra arabaya geçiyorum müzik son ses bangır bangır

Kaloriferler calissa da yetmiyor banyoyu önden elektrikli ısıtıcıyla ısıtıp müzikli şarkılı oyuncakli gidiyoruz banyoya o sekilde seviniyor bile. Önceden benimki de agliyordu

Çıkması gereken aylarda da önce azılar yazıyor gibi geldi bana ya da ben anlamadım demek istediğinizi . Yani köpek 16-22 azı dişler 13-19 ay arası yazıyor ama.

Çıkması gereken aylarda da önce azılar yazıyor gibi geldi bana ya da ben anlamadım demek istediğinizi . Yani köpek 16-22 azı dişler 13-19 ay arası yazıyor ama.
Evet ben çıkması gereken aylarda azıların önce olduğuna dikkat etmemişim. Ben zannediyordum ki önden başlayıp sırayla yan yana çıkacaklar

Hani su kovaları oluyor ya büyük 20 litre falan evde varsa birde ona koysan bebekler böyle dar yerde durmayı seviyor benim oğlumu koymuştuk su kovasına çok sevdi

Bunu anlamam için önce uzaklaşmamız lazım sanırım şimdiye kadar max ayrılığımız 2 saat falan oldu herhalde oda babası oyun parkına götürdü ama vicdan yapacak bir şey yok bence
Benim ki 3. sanırım, bi kere 5 aylıktı bide geçen ay kuaföre gittim bide şimdi böyle uzun olanlar onun dışında genelde g.tle don gibiyiz

Haftanın 5 günün sabah 7 de bırakıp 4 te alıyorum.. hiçte vicdan azabı yaşamıyorum.. kızı bıraktıktan sonra arabaya geçiyorum müzik son ses bangır bangır
Ya ben Ekim ayında iş teklifi aldım sırf oğlum üzülür ağlar durmaz diye reddettim yoksa çalışmak çocuk bakmaktan kolay olurdu galiba ve bence nefes alacak bir yer

Önce köpek sonra ilk azılar var.
Yani bariz şekilde arada boşluk var köpeğin yerinde diş atlamış çıkarken
Hayır önce azılar çıkıyor arada boşluk oluyor o boşluk köpek dişlerin boslugu 1.5 yaşa gelince de o boşluklara köpek dişi çıkacak.

Tamam işte görseldeki sıraya göre çıkıyor. 1.azı için 13-19 ay diyor köpek dişi için de 16-22 ay diyor

Bebek tek uykuya dustu gunduz sadece 2 saat uyuyor son 10 gundur gece de 3 kere kalkiyo en az coo bunaldim mama da icmiyor agliyo oyle cok bunaldimm

O vicdan azabı bende de oluyor ama napalım yani mecbur bırakıyoruz ayrıca kendi isteğimizle keyfi bir sebepten de güvendiğimiz birine bırakabiliriz biz de insanız. Anne mutluysa bebekte mutludur.

Murphyy bu arada taşınma nasıl geçti
Of çok fena geçti aşırı aşırı yoruldum kızımı bi kaynanama bıraktım bi eltime bıraktım mahfoldum %60 işler bitti yarın tamamen biter şimdi anca yatağa girdim yatmadan bi buraya bakayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…