- 28 Aralık 2024
- 123
- 64
- 13
- 42
Darısı size zamanında yemek yer uyku düzeni duzelir insallah.oglum premature olduğu için 72 gün kuveste yattı orda alistirmis uyuyarak iciyor bana gösterdi şaşırdım.oglum makarna pankek veremiyorum 4tane disi var ama cignemede yutuyor boğacak diye korkuyorim veremiyorumMaşallah ya . Yemek yiyen ve uyuyan bebek. Rüya gibi bişey benim için . Bizimki ne düzgün uyur ne düzgün yemek yer. Maşallah maşallah.
Doktor dedigin doğrudur iğne korkusundan uyanır. Oğlumda öyleydi 2gunu unutur.Hastane de iğne felan vurdular mı korkuyordum benim oğlum 2 gün hastane de yattı uykusundan hep sıçrayarak uyandı hep korktu belki doktor hastane iğne korkusundan sıçrıyor olabilir
Menenjiti aşısı toplam 6 doz yaptiriyorum. 3 ve 5aylik vuruldu.15aylikken vurdurcam 2tane ignesu varKızlar biz 26sında 13 aylık olucaz ama henuz bir yaş asilarimizi olamadik.surekli hasta oldugumuzdan dolayi ebe duzelmeden yapmayalim demisti.bu hafta kesmetse olucaz ama size birsey danismak istiyorum.normalde biz 13. Ay menenjit asisina baslamayi dusunuyorduk bu durumda biraz sure uzucak gibi.sizde durumlar nedir menenjit yaptirmayan varmi aranizda?
7 gibi yiyor 7 buçukta yatağa götürüyorumKaçta yediriyorsun akşam yemeğini
Bizimkide zor iciyordu ama aglata aglata zar zor tıkadık ağzına cunku ateslenmesinden iyidir.tabiki her cocuk farkli.allah yardimciniz olsun umarimen kisa zamanda iyilesir.Eşimin inflenza testi negatif çıkmıştı . Kızıma test yapmadıkları için bilmiyorum . . İlacı çok zor veriyorum . Kaşıkta istemiyor . Şırıngayla zar sor veriyorduk . Dolveni veremedim şimdi ağzını kapatıyor. Boğazı ağrıyor galiba sesi de kısıldı . Sürekli ağlıyor . Gözleri suratı kızardı . Bi an önce geçseydi.Teşekkür ederim size de cevabınız için
Biz elimizi yıkayıp elimizle temizliyorduk, büyüyünce de çalkalatıyorduk ağzınıAğız ve dişleri nasıl temizliyoruz biz ilk kez kullanıyoruz hala doktor hiç bahsetmedi çünkü
Sonuç ne olduuMerhaba benim oğlum da 5,5 aylık tortikolis var fizik tedaviye götürdük doktor evde yapmamız için hareketler öğretti yapmaya çalışıyorum 1 ay sonra tekrar gelin dedi bakalım
Ne yaptınız ?Kızlar biz bugün 6. Ayımızı doldurduk ve son bir kac haftadir kafamizi dik tutmaya baslayinca tek tarafta egrilik fark ettim.surekli kafasini bir tarafa yatirip bakiyor yada sol tarafa daha egimli.doktor kontrolumuz vardi bugun oncesinde bende epey arastirmistim tortikolis denilen bir durummus.fizik doktoruna gozukmemezi istedi.evde tedavi icin biraz gec kalinmis dedi.
Bu durumu yasayanlar var mi yardima ihtiyacim var
Uyuyor mu o saatte ya ben Bayadır erken yatırmayı bıraktım zaten uyumazda en erken 9 da yatıyor bazen tek uyku yaparsa 8 buçuk gibi uyuyor7 gibi yiyor 7 buçukta yatağa götürüyorum
İğne değil ama fitil koyduklarında çok korktu . Yerinde durmadı . Çok ağladı kendini ordan oraya atıyordu çok kastığı için fitili zor uyguladılar. Yaa çok kötü ufacık şeyler . Hastane fobisi bebeklerde olmasa bile bende çocuğumu hastaneye götürme fobisi oluştuHastane de iğne felan vurdular mı korkuyordum benim oğlum 2 gün hastane de yattı uykusundan hep sıçrayarak uyandı hep korktu belki doktor hastane iğne korkusundan sıçrıyor olabilir
İnşallah ya. Uyku ve yemekten çeken herkesin düzelsin. Ben mart annesiyim sizin doğumu hatırlıyorum . Maşallah nasıl güzel büyümüş bebeğinizDarısı size zamanında yemek yer uyku düzeni duzelir insallah.oglum premature olduğu için 72 gün kuveste yattı orda alistirmis uyuyarak iciyor bana gösterdi şaşırdım.oglum makarna pankek veremiyorum 4tane disi var ama cignemede yutuyor boğacak diye korkuyorim veremiyorumhafif blender geçiriyorum. Pirinç pilav çok sevinerek yer ,bulgur pilavı hiç sevmiyor ağzında cikariyor.
Biz de tıkamaya çalıştık kustu malesef. Ateşi 37,5 civarlarında şu an . İnşallah çıkmaz . Çok sağolun . İnşallah . Size de çok geçmiş olsunBizimkide zor iciyordu ama aglata aglata zar zor tıkadık ağzına cunku ateslenmesinden iyidir.tabiki her cocuk farkli.allah yardimciniz olsun umarimen kisa zamanda iyilesir.
Kendiliginden gecti sukurNe yaptınız ?
Kesinlikle öyle bizde 2 gün hastane de yattık inanın nasıl oyalacağımı şaşırdım ve sürekli serumlu kolunu çekip duruyordu, sonra gece uyurken bir kaç gün sıçrayıp durdu hep korktu şimdi doktoru görse korkuyor, hep iyi olsunlar da gitmesinler doktoraİğne değil ama fitil koyduklarında çok korktu . Yerinde durmadı . Çok ağladı kendini ordan oraya atıyordu çok kastığı için fitili zor uyguladılar. Yaa çok kötü ufacık şeyler . Hastane fobisi bebeklerde olmasa bile bende çocuğumu hastaneye götürme fobisi oluştu
O saatte yatıyor ama saatte bir bazen 2 saatte bir kalkıyor. Sabah 7 buçuk gibi uyanıyor ve akşam o saate kadar sadece yarım saat uyuyor çok yorgun oluyor akşama.Uyuyor mu o saatte ya ben Bayadır erken yatırmayı bıraktım zaten uyumazda en erken 9 da yatıyor bazen tek uyku yaparsa 8 buçuk gibi uyuyor
Gözünüz aydın darısı başımıza neler yaptınızKendiliginden gecti sukur
İnanın hiç bisey yapmadik.buyudukce hatta ayaga kalkmayi ogrenip denge kurmaya baslayinca gecebilir demisti bazi doktorlar o gunlere kalmadan gecti.eger cocugunuz yurumeye baslamadiysa henuz korkmayin derim.ne asamada suan sizinki?Gözünüz aydın darısı başımıza neler yaptınız
Benimki de 3580 dogmustu 12.200 cikti ebe ne yediriyosun dedi aslinda mama da gunde uc kere iciyor. Nazar degdi aşidan sonra resmen aksam yemegi yemez olduHemen hemen aynı ilerliyoruz benimkide 3710 doğdu 9700dü zıbın bez de vardı öyle 9700 yani ne yapalım olduğu kadar artık ya
Benimki de yatakta yatmayi cok sever yastik bulsun hemen gider gelir kafayi koyar yatar doner. O sirada gözüme kac tekme yedim ben saymadimAy kız aynısı bende de oldunasıl şimşek çarptı beynim de oturdum ağladım resmen fena kanadı
Doktorumuz 1 yasindan sonra suyu kaynatmaya gerek yok dedi bana normal icme suyu veriyorumAynen hala kaynatıyorum şişeye koyuyorum günlük yapıyorum birax daha devam ederim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?