2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Maşallah ya . Yemek yiyen ve uyuyan bebek. Rüya gibi bişey benim için . Bizimki ne düzgün uyur ne düzgün yemek yer. Maşallah maşallah.
Darısı size zamanında yemek yer uyku düzeni duzelir insallah.oglum premature olduğu için 72 gün kuveste yattı orda alistirmis uyuyarak iciyor bana gösterdi şaşırdım.oglum makarna pankek veremiyorum 4tane disi var ama cignemede yutuyor boğacak diye korkuyorim veremiyorum hafif blender geçiriyorum. Pirinç pilav çok sevinerek yer ,bulgur pilavı hiç sevmiyor ağzında cikariyor.

Menenjiti aşısı toplam 6 doz yaptiriyorum. 3 ve 5aylik vuruldu.15aylikken vurdurcam 2tane ignesu var

Bizimkide zor iciyordu ama aglata aglata zar zor tıkadık ağzına cunku ateslenmesinden iyidir.tabiki her cocuk farkli.allah yardimciniz olsun umarimen kisa zamanda iyilesir.

Ne yaptınız ?

Hastane de iğne felan vurdular mı korkuyordum benim oğlum 2 gün hastane de yattı uykusundan hep sıçrayarak uyandı hep korktu belki doktor hastane iğne korkusundan sıçrıyor olabilir
İğne değil ama fitil koyduklarında çok korktu . Yerinde durmadı . Çok ağladı kendini ordan oraya atıyordu çok kastığı için fitili zor uyguladılar. Yaa çok kötü ufacık şeyler . Hastane fobisi bebeklerde olmasa bile bende çocuğumu hastaneye götürme fobisi oluştu

İnşallah ya. Uyku ve yemekten çeken herkesin düzelsin. Ben mart annesiyim sizin doğumu hatırlıyorum . Maşallah nasıl güzel büyümüş bebeğiniz bizim de 3 diş var 4. Patlamak üzere . Benimki de genelde çiğnemeden löp diye yutmaya çalışıyor . Damağıyla eziyor bazen . Ben yine de veriyorum makarna pankek. Zaten doğru dürüst yemiyor onları bile

Bizimkide zor iciyordu ama aglata aglata zar zor tıkadık ağzına cunku ateslenmesinden iyidir.tabiki her cocuk farkli.allah yardimciniz olsun umarimen kisa zamanda iyilesir.
Biz de tıkamaya çalıştık kustu malesef. Ateşi 37,5 civarlarında şu an . İnşallah çıkmaz . Çok sağolun . İnşallah . Size de çok geçmiş olsun

Kesinlikle öyle bizde 2 gün hastane de yattık inanın nasıl oyalacağımı şaşırdım ve sürekli serumlu kolunu çekip duruyordu, sonra gece uyurken bir kaç gün sıçrayıp durdu hep korktu şimdi doktoru görse korkuyor, hep iyi olsunlar da gitmesinler doktora

Uyuyor mu o saatte ya ben Bayadır erken yatırmayı bıraktım zaten uyumazda en erken 9 da yatıyor bazen tek uyku yaparsa 8 buçuk gibi uyuyor
O saatte yatıyor ama saatte bir bazen 2 saatte bir kalkıyor. Sabah 7 buçuk gibi uyanıyor ve akşam o saate kadar sadece yarım saat uyuyor çok yorgun oluyor akşama.

Gözünüz aydın darısı başımıza neler yaptınız
İnanın hiç bisey yapmadik.buyudukce hatta ayaga kalkmayi ogrenip denge kurmaya baslayinca gecebilir demisti bazi doktorlar o gunlere kalmadan gecti.eger cocugunuz yurumeye baslamadiysa henuz korkmayin derim.ne asamada suan sizinki?

Hemen hemen aynı ilerliyoruz benimkide 3710 doğdu 9700dü zıbın bez de vardı öyle 9700 yani ne yapalım olduğu kadar artık ya
Benimki de 3580 dogmustu 12.200 cikti ebe ne yediriyosun dedi aslinda mama da gunde uc kere iciyor. Nazar degdi aşidan sonra resmen aksam yemegi yemez oldu

Ay kız aynısı bende de oldu nasıl şimşek çarptı beynim de oturdum ağladım resmen fena kanadı
Benimki de yatakta yatmayi cok sever yastik bulsun hemen gider gelir kafayi koyar yatar doner. O sirada gözüme kac tekme yedim ben saymadim buruna parmak sokmak bizde de oldu 2 3 kere

Eklentiler

• 1000157170.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…