2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kizlar yardimm nolur biz su icemiyorum philips avent bogazina kacti akitiyo onu degistirdim monckin aldim onu da napiyor ne ediyor cekerken her yere sicratiyor brn anlamadim. Ama hupletiyor yani suyu iciyor yarisini da disari cikartiyor nasil yapiyorsa bilmem anlatsbildim mi

Normalde doktorlar en az 1 saat önce yemeyi bırakın diyorlar bende öyle 2 saat falan geçiyordu sonra uyku çok bastırdığı için yemekten kalkıp yatağa girmeye başladı daha rahat uyudu gibi
Valla hic belli olmuyor. O günkü Uyku duzenine gore degisiyor.

Ben de asla kati veremiyorum ya hafif puturlu ya da bulamac seviyor ya alistiramiyorum maalesef. Ama et tavuk kofte onlari bayila bayila yer

Ben de asla kati veremiyorum ya hafif puturlu ya da bulamac seviyor ya alistiramiyorum maalesef. Ama et tavuk kofte onlari bayila bayila yer
Et kıyma olarak 2kere çekilmiş halı bile yiyemiyor çorba içine katıp blender geciyorum oyle yer. Tavuk yumursak olduğu için genede bıçakla kesiyorum küçültüyorum öyle seviyor. Tavuk çorbası da yaptım koca kase bitirdi icinde ekmek içi katıyorum. Köfte hiç denemedim nasıl yapıyorsun tarifi alabilirmiyim.

O saatte yatıyor ama saatte bir bazen 2 saatte bir kalkıyor. Sabah 7 buçuk gibi uyanıyor ve akşam o saate kadar sadece yarım saat uyuyor çok yorgun oluyor akşama.
Biraz daha geç yatsa belki daha uzun uyuyabilir benimkide öyleydi bir tık uzadı ilk uykusu gece yine uyanıyor ama en azından ilk uykusunu eskiye göre çok iyi artık bende bayanerken yatırıyordum şimdi uykusu gelince yatırıyorum

Benimki de 3580 dogmustu 12.200 cikti ebe ne yediriyosun dedi aslinda mama da gunde uc kere iciyor. Nazar degdi aşidan sonra resmen aksam yemegi yemez oldu
Maşallah güzel kilosu arada yer arada yemez benimkide reddiyor zorla yediriypruk ama mesela eline dürüm felan versem nasıl yer kendi yemeklerini yemiyor benimki

Kıyma benimk hiç sevmiyor böyle senin gibi yapıyorum bende çorbada yada yoğurtla karıştırıp veriyorum ama ağzına gelirs yine tükürüyor bir de kuzu kıyma çok kötü kokuyor ya ne zamana kadar yiyecekler dana versek olmuyor mu

İnanın hiç bisey yapmadik.buyudukce hatta ayaga kalkmayi ogrenip denge kurmaya baslayinca gecebilir demisti bazi doktorlar o gunlere kalmadan gecti.eger cocugunuz yurumeye baslamadiysa henuz korkmayin derim.ne asamada suan sizinki?
Sürünerek emekliyor usg çektik biz kitle yok ama kısalık var biri 10 biri 8

Canim 3 kere cekilmis yağsız dana eti verebilirsin.arada veriyorum.

Maşallah güzel kilosu arada yer arada yemez benimkide reddiyor zorla yediriypruk ama mesela eline dürüm felan versem nasıl yer kendi yemeklerini yemiyor benimki
Kız dün ben dürüm verdim eline parmağını soktu içine elinde oynadı durdu kendi hiç yiyemiyor ya öğrenemedi bunu parçalıyor hep yemekleri

Artık dana verebiliriz canım, bende kuzu kıyma kokusuna dayanamıyorum fena

Kızlar bebeğimin üst dişleri ayrıl çıktı normal mi dudak bağı operasyonu geçirmişti dişler çok sonra çıktı

Kızlar bebeğimin üst dişleri ayrıl çıktı normal mi dudak bağı operasyonu geçirmişti dişler çok sonra çıktı
Benimki de bu şekilde ama normal bence. Bir sorun görmedim. Küçükler diye ayrıl duruyor gibi geldi.

Eklentiler

• D7E4D5A3-43A1-4FC8-AA53-A40CF05A9958.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
Bizim sıkıntımız gündüz uykusu olmaması onu yapsa her şey daha iyi olacak ama maalesef doğdu doğalı böyle

Bizim sıkıntımız gündüz uykusu olmaması onu yapsa her şey daha iyi olacak ama maalesef doğdu doğalı böyle
Evet gerçekten öyle benimkide gündüz hiç uyumuyordu şimdi gündüz uyuyor ama gece hala sık uyanıyor oda zamanla düzelecek inşallah. Ben gündüz uykularını yanında yatarak uzattım. İşlerimi o uyanıkken yapıyorum o ıyunca yanında uzanıyorum ben yanındaysam uzun uyuyor yatağına koyarsam en fazla 40 dk uyuyor

Genelde bende yanında uzanıyorum emerek uyuduğu için uyanır gibi olunca emziriyorum hemen bazen işe yarıyor 1 saate uzatıyorum kucağımda bazen işe yaramıyor öyle böyle derken zaman geçiyor işte. Gece uyanması açlık değildir inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…