- 4 Ağustos 2022
- 6.677
- 2.995
- 123
Biz 8 de kaldık bakalım ne zaman hangisi çıkacakKızlar köpek dişleri çıkan varmı? Ya bu kaç gün de patlıyor, yoksa ben huni takacam
Benim kızBebeği zırt pırt meme açan var mı arkadaşlar? Memme diye diye üstümü açıyor kucagima alip emzireym desem emmiyor. Ayakta dikilip meme emmeye calisiyor
Dışarıdayken de bağırıyor arada memmee diyeBenim kızmeme etrafında 360 derece dönecek yapabilse, şekilden şekile giriyor emerken. Emmek istediği zaman da kucağıma gelip yakamı bağrımı açıyor meammaee diye bir sesle
Köpek dişi şu yanların yanında olan değil mi ben mi yanlış biliyorumBiz 8 de kaldık bakalım ne zaman hangisi çıkacak
Yok ya aç olduğunu düşünmüyorum ben artık gece bazen uyandıpında emzirmiyorum bile benimki emziğini bulamayınca çok ağlıyor veriyoruz hemen geri uyuyor ama bizimle yatıyor ortamzda o yüzden de çok uyanıyor olanilir rahat edemiyo ama yatağında hiç uymuyor boşuna aldım beşiğiGenelde bende yanında uzanıyorum emerek uyuduğu için uyanır gibi olunca emziriyorum hemen bazen işe yarıyor 1 saate uzatıyorum kucağımda bazen işe yaramıyor öyle böyle derken zaman geçiyor işte. Gece uyanması açlık değildir inşallah ya
Kuzu kiyma ekmek ici sogan sarimsak kimyon nane canimEt kıyma olarak 2kere çekilmiş halı bile yiyemiyor çorba içine katıp blender geciyorum oyle yer. Tavuk yumursak olduğu için genede bıçakla kesiyorum küçültüyorum öyle seviyor. Tavuk çorbası da yaptım koca kase bitirdi icinde ekmek içi katıyorum. Köfte hiç denemedim nasıl yapıyorsun tarifi alabilirmiyim.
Öndeki 4 dişin yanındakilerKöpek dişi şu yanların yanında olan değil mi ben mi yanlış biliyorum
Benimde öyle boşuna duruyor 1 senedir kaldırınca yatağı daha çok yer kaplayacak ondan kaldırmıyorumYok ya aç olduğunu düşünmüyorum ben artık gece bazen uyandıpında emzirmiyorum bile benimki emziğini bulamayınca çok ağlıyor veriyoruz hemen geri uyuyor ama bizimle yatıyor ortamzda o yüzden de çok uyanıyor olanilir rahat edemiyo ama yatağında hiç uymuyor boşuna aldım beşiği
Evet bizim onlar gelecek sanırım ve çok zor gece hiç uyumuyorÖndeki 4 dişin yanındakiler
Benimkide yemiyor bişi zorla ama kilosu iyi 12.5Maşallah güzel kilosu arada yer arada yemez benimkide reddiyor zorla yediriypruk ama mesela eline dürüm felan versem nasıl yer kendi yemeklerini yemiyor benimki
Aa aynı gün doğurmuşuz benimkide aynı asla yürümüyor ellerini bırakırsak direk oturuyor bir kaç kere yürüttük aslında 2 3 adım atıyor hiç yürümek istemiyorSlmlar giremedim epeydir nasılsınız naptınız artık 1yasini doldurduk biz 1 Şubat bebeği emekliyir ama yürüme yok sadece koltuğa tutunup kalkıyor tutunarak istediği yere gidiyor tembel ya
Benimki de yürümek istemiyor korkuyor hemen oturuyor ama güzel desteksiz ayakta duruyor tutunarak her yere gidiyor da yürümek istemiyorAa aynı gün doğurmuşuz benimkide aynı asla yürümüyor ellerini bırakırsak direk oturuyor bir kaç kere yürüttük aslında 2 3 adım atıyor hiç yürümek istemiyor
Aynen benimkideBenimki de yürümek istemiyor korkuyor hemen oturuyor ama güzel desteksiz ayakta duruyor tutunarak her yere gidiyor da yürümek istemiyor
Bakmaya çalışıyım bende tam anlayamıyorum ama azılar beyaz şiş gibiEvet bizim onlar gelecek sanırım ve çok zor gece hiç uyumuyor
Benim kızım da nesne ve insanları çağırmak istediğinde gel diyor.Anne baba anneanne dayı var gel var hadi var.su ve mama istemeyi hala kelime ile bilmiyor.Acıkırsa memmem diyor.tabi bu olan anne enni anneanne anninni şeklinde.bence gayet normal bu durum endişe etmeyin derim keşif dönemindeler suanarkadaşlar benim bebe 1 yaşında ama hala bir kelimeyi tam anlamıyla söylemiyor. Amaçlı olarak anne baba demiyor. Gel yerine geh geh diyor ama onu da çağırmak için değil bir nesneyi istediğinde yapıyor. Hav hav diyor uzun zamandır. O kadar. Hala iletişim kurmak için ıh ıh şeklinde ilerliyoruz. 1 yaş için bu normal mi. Amaçlı olarak en az 2-3 kelime söylemeli miydi? Sizde dil gelişimi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?