2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar köpek dişleri çıkan varmı? Ya bu kaç gün de patlıyor, yoksa ben huni takacam

Bebeği zırt pırt meme açan var mı arkadaşlar? Memme diye diye üstümü açıyor kucagima alip emzireym desem emmiyor. Ayakta dikilip meme emmeye calisiyor

Bebeği zırt pırt meme açan var mı arkadaşlar? Memme diye diye üstümü açıyor kucagima alip emzireym desem emmiyor. Ayakta dikilip meme emmeye calisiyor
Benim kız meme etrafında 360 derece dönecek yapabilse, şekilden şekile giriyor emerken. Emmek istediği zaman da kucağıma gelip yakamı bağrımı açıyor meammaee diye bir sesle

Yok ya aç olduğunu düşünmüyorum ben artık gece bazen uyandıpında emzirmiyorum bile benimki emziğini bulamayınca çok ağlıyor veriyoruz hemen geri uyuyor ama bizimle yatıyor ortamzda o yüzden de çok uyanıyor olanilir rahat edemiyo ama yatağında hiç uymuyor boşuna aldım beşiği

Kuzu kiyma ekmek ici sogan sarimsak kimyon nane canim

Benimde öyle boşuna duruyor 1 senedir kaldırınca yatağı daha çok yer kaplayacak ondan kaldırmıyorum

Slmlar giremedim epeydir nasılsınız naptınız artık 1yasini doldurduk biz 1 Şubat bebeği emekliyir ama yürüme yok sadece koltuğa tutunup kalkıyor tutunarak istediği yere gidiyor tembel ya

6tane dış var ama sürekli kaşınıyor elini ısırıyor aksi deli gibi bagiriyir istediği olmayinca herkes baba herkese baba diyir gege başka lafı yok şu saat oldu uyumadi

Slmlar giremedim epeydir nasılsınız naptınız artık 1yasini doldurduk biz 1 Şubat bebeği emekliyir ama yürüme yok sadece koltuğa tutunup kalkıyor tutunarak istediği yere gidiyor tembel ya
Aa aynı gün doğurmuşuz benimkide aynı asla yürümüyor ellerini bırakırsak direk oturuyor bir kaç kere yürüttük aslında 2 3 adım atıyor hiç yürümek istemiyor

Aa aynı gün doğurmuşuz benimkide aynı asla yürümüyor ellerini bırakırsak direk oturuyor bir kaç kere yürüttük aslında 2 3 adım atıyor hiç yürümek istemiyor
Benimki de yürümek istemiyor korkuyor hemen oturuyor ama güzel desteksiz ayakta duruyor tutunarak her yere gidiyor da yürümek istemiyor

arkadaşlar benim bebe 1 yaşında ama hala bir kelimeyi tam anlamıyla söylemiyor. Amaçlı olarak anne baba demiyor. Gel yerine geh geh diyor ama onu da çağırmak için değil bir nesneyi istediğinde yapıyor. Hav hav diyor uzun zamandır. O kadar. Hala iletişim kurmak için ıh ıh şeklinde ilerliyoruz. 1 yaş için bu normal mi. Amaçlı olarak en az 2-3 kelime söylemeli miydi? Sizde dil gelişimi nasıl?

Benim kızım da nesne ve insanları çağırmak istediğinde gel diyor.Anne baba anneanne dayı var gel var hadi var.su ve mama istemeyi hala kelime ile bilmiyor.Acıkırsa memmem diyor.tabi bu olan anne enni anneanne anninni şeklinde.bence gayet normal bu durum endişe etmeyin derim keşif dönemindeler suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…