2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kizlar ya bebegim resmen iki ogun yiyor sabah bi kahvalti sonra bi mama yatmadan uyaninca corba falan derken aksam yemegine severek yerdi tavugu agzindan cikariyor yogurtla pilavi 2 3 kasik anca yiyor delircem bende de yemek takintisi var. Emmeyi biraktiktan sona oldu. Hicbir yere gidemiyorum bu yuzden surekli evdeyiz cok bunaldim. Disarda yeme duzeni bozulur diye

demek benim yaşadıklarımın sebebi de azı dişi. İştahsızlık yaptı mı sizin bebeğinizde de. Ağrıları için biiey kullanıyor musınuz

demek benim yaşadıklarımın sebebi de azı dişi. İştahsızlık yaptı mı sizin bebeğinizde de. Ağrıları için biiey kullanıyor musınuz
Evet iştahsızlık da var.
Tetagil ve bir jel kullanıyorum ben. Yurt dışında yaşıyorum o jel Türkiyede var mıdır bilmiyorum.
Bir de akşam yemeğinde eline taze soğan veriyorum kemirsin diye. Anneannem bize öyle yaptığını söyledi :)

Geçen ay başında benim oğlumun da 1 buçuk derece kadar ateşi yükseldi onun öncesinde bir kere kustu ve 1 iki gün boyunca halsiz bir şekilde kafasını kaldıramadı iştahı falan da gitti ama öksürük burun akıntısı falan olmadı ne oldu öyle niye öyle oldu bilmiyorum kendiliğinden geçti sonradan, çok geçmiş olsun

Ateşte çocuğa göre değişiyor kimi 38 de havale geçiriyor kimi 42 ye direniyor çocuğun hal durum önemli daha çok bakalım bizimkinin altından ne çıkacak

Aynı bizim durum gibi olmuş ben 39.5 görüyorum işte ateş düşürücü veriyorum 38e iniyor etkisi geçiyor tekrar yükseliyor

Aynı bizim durum gibi olmuş ben 39.5 görüyorum işte ateş düşürücü veriyorum 38e iniyor etkisi geçiyor tekrar yükseliyor
2 3 gün sürdü sonra kesildi şükür canım takip et ateşini korkma Bn diş muhabbeti diye düşündüm 25 gün falan oluyo şimdi iki azı dişi birden geliyo

2 3 gün sürdü sonra kesildi şükür canım takip et ateşini korkma Bn diş muhabbeti diye düşündüm 25 gün falan oluyo şimdi iki azı dişi birden geliyo
Bende ondan şüphe ediyorum ya üstümü falan çiğniyor ne kadar canı yanıyorsa. Doktor bakalım ne diyecek

Arkadaşlar şu kırmızı orman meyvelerinden oluşan bir sıvı var ya. İştah artırıyor demiştiniz. Onu nasıl kullanıyoruz. Sipariş ettim de her gün mü veriyorsunuz miktarı nedir?

Bilmiyorum ki öksürme burun akıntısı falan yok sadece ateşi var bugün doktora gideceğiz
Benimkinde ateş de yok ama halsizlik var. Burun akıntısı var. Katı gıdayı yemiyor. Zorla bir kaç kaşık. Kilosuna yarın baktıracağız ama umutlu değilim. Göbüşü bile gitti. 1 yaş gibi değil de daha küçük gösteriyor sanki.

Arkadaşlar şu kırmızı orman meyvelerinden oluşan bir sıvı var ya. İştah artırıyor demiştiniz. Onu nasıl kullanıyoruz. Sipariş ettim de her gün mü veriyorsunuz miktarı nedir?
Ben 1 ay boyunca her gün bi tatlı kaşığı verdim. Hastalık dönemleri yine her gün normal zamanlar bağışıklık için haftada 2 3 kere Hemen süzülüyorlar zaten. Oğlum toparlanmıştı 2 günde yüzü gözü çöktü sağlıkları gelsinde inşallah toplarlar

Kızlar merhaba nasılsınız Alıp memnun kaldığınız montessori öğrenme kulesi varsa link verebilir misiniz? Mutfakda biraz olsun rahat etmek istiyorum artik.

Henüz o aşamalara gelemedim ben oda bile yapmadım zaten sadece 1 sepet oyuncağı var
Ahahs aynı durumdayız odası yok oturma odasının bir bölümüne oyuncakları koydum file çamaşır sepetleri oluyor ya ama artık gözüme kötü gelmeye başladı küçük bir dolap alayımdedim şu sepetlilerdrn oda yapmadığım için yer yok şuan ama küçük bişeyi belki bir yere sığdırırım. Korkum şu çekmecelere çok asılıyor alsam mı almasam mı ondan kararsız kaldım aslında

Ben kaçırdım kızlar takviye ne kullanıyorsunuz ben de almak istiyorum bir süredir ne alacağımı bilemedim neler kullanıyorsunuz bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…