- 4 Ocak 2025
- 655
- 458
- 18
- 29
demek benim yaşadıklarımın sebebi de azı dişi. İştahsızlık yaptı mı sizin bebeğinizde de. Ağrıları için biiey kullanıyor musınuzBenim kızımın bir azı dişi çıktı.
İkincisi de yolda.
Ben ön üstler çok fenaydı derken azı mahvetti bizi. Gün boyu huzursuzluk ve devamlı ağlama, ateş yaptı ikisi de. Bir an önce patlasa da rahatlasak diyorum.
Bu arada annemle konuştuğumda ablamın bebekliğinde her diş çıkarışında bronşit olduğunu söyledi. Kızım teyzesine çekmiş galiba
Evet iştahsızlık da var.demek benim yaşadıklarımın sebebi de azı dişi. İştahsızlık yaptı mı sizin bebeğinizde de. Ağrıları için biiey kullanıyor musınuz
Ateşte çocuğa göre değişiyor kimi 38 de havale geçiriyor kimi 42 ye direniyor çocuğun hal durum önemli daha çok bakalım bizimkinin altından ne çıkacakMax 38 gördük biz de ama ben 38e pek ateş demiyorum açıkçası. Risk olarak görmüyorum yani vücudu belli ki savaşıyor. Devam etmedi ateşi bu arada bir kere gördük bu sefer. Öncekinde de sanırım 38.5 gibi olmuştu.
Bilmiyorum ki öksürme burun akıntısı falan yok sadece ateşi var bugün doktora gideceğizçok geçmiş olsun ya ne oldu ki birden öyle
Bilmiyorum ki öksürme burun akıntısı falan yok sadece ateşi var bugün doktora gideceğizçok geçmiş olsun ya ne oldu ki birden öyle
Aynı bizim durum gibi olmuş ben 39.5 görüyorum işte ateş düşürücü veriyorum 38e iniyor etkisi geçiyor tekrar yükseliyorGeçen ay başında benim oğlumun da 1 buçuk derece kadar ateşi yükseldi onun öncesinde bir kere kustu ve 1 iki gün boyunca halsiz bir şekilde kafasını kaldıramadı iştahı falan da gitti ama öksürük burun akıntısı falan olmadı ne oldu öyle niye öyle oldu bilmiyorum kendiliğinden geçti sonradan, çok geçmiş olsun
2 3 gün sürdü sonra kesildi şükür canım takip et ateşini korkma Bn diş muhabbeti diye düşündüm 25 gün falan oluyo şimdi iki azı dişi birden geliyoAynı bizim durum gibi olmuş ben 39.5 görüyorum işte ateş düşürücü veriyorum 38e iniyor etkisi geçiyor tekrar yükseliyor
Bende ondan şüphe ediyorum ya üstümü falan çiğniyor ne kadar canı yanıyorsa. Doktor bakalım ne diyecek2 3 gün sürdü sonra kesildi şükür canım takip et ateşini korkma Bn diş muhabbeti diye düşündüm 25 gün falan oluyo şimdi iki azı dişi birden geliyo
Benimkinde ateş de yok ama halsizlik var. Burun akıntısı var. Katı gıdayı yemiyor. Zorla bir kaç kaşık. Kilosuna yarın baktıracağız ama umutlu değilim. Göbüşü bile gitti. 1 yaş gibi değil de daha küçük gösteriyor sanki.Bilmiyorum ki öksürme burun akıntısı falan yok sadece ateşi var bugün doktora gideceğiz
Ben 1 ay boyunca her gün bi tatlı kaşığı verdim. Hastalık dönemleri yine her gün normal zamanlar bağışıklık için haftada 2 3 kereArkadaşlar şu kırmızı orman meyvelerinden oluşan bir sıvı var ya. İştah artırıyor demiştiniz. Onu nasıl kullanıyoruz. Sipariş ettim de her gün mü veriyorsunuz miktarı nedir?
Hemen süzülüyorlar zaten. Oğlum toparlanmıştı 2 günde yüzü gözü çöktü sağlıkları gelsinde inşallah toplarlarBenimkinde ateş de yok ama halsizlik var. Burun akıntısı var. Katı gıdayı yemiyor. Zorla bir kaç kaşık. Kilosuna yarın baktıracağız ama umutlu değilim. Göbüşü bile gitti. 1 yaş gibi değil de daha küçük gösteriyor sanki.
Yavrum ya inşallah hemen iyileşirBilmiyorum ki öksürme burun akıntısı falan yok sadece ateşi var bugün doktora gideceğiz
Henüz o aşamalara gelemedim benKızlar oyuncak dolabı olarak ne kullanıyorsunuz link atar mısınız
Ahahs aynı durumdayız odası yokHenüz o aşamalara gelemedim benoda bile yapmadım zaten sadece 1 sepet oyuncağı var
Ben kaçırdım kızlar takviye ne kullanıyorsunuz ben de almak istiyorum bir süredir ne alacağımı bilemedim neler kullanıyorsunuz bebişlereBen 1 ay boyunca her gün bi tatlı kaşığı verdim. Hastalık dönemleri yine her gün normal zamanlar bağışıklık için haftada 2 3 kere
Hemen süzülüyorlar zaten. Oğlum toparlanmıştı 2 günde yüzü gözü çöktü sağlıkları gelsinde inşallah toplarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?