İkea - Trofast kullanıyorum.Kızlar oyuncak dolabı olarak ne kullanıyorsunuz link atar mısınız
Kızlar oyuncak dolabı olarak ne kullanıyorsunuz link atar mısınız
Bnmki bundan ama saha kurmadık sepetleriyle oynuyoruzBen bunlardan almayı düşünüyorum hatta bunun ikilisinden ama fiyatı biraz fazla geldi bana bime gelir mi kiPratico Oyuncak Dolabı Çok Amaçlı 7 Sepetli Beyaz Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Pratico 7 Sepetli Dolap Oyuncak Dolabı Çok Amaçlı Mutfak Banyo Kiler Dolabı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok mantıklı bizim o kadar çok uok ama arada bende öyle yapıyorum gerçekren daha çok ilgisini çekiyor uzun süredir logoları kaldırmıştım çıkarınca çok hoşuna gitti oyalandı baya dolap olunca bişeyleri kategorize etmek daha kolay olur benim sepette olduğu için kendi döküyor hepsini ama oynamıyor. Bende yazdığın şekilde bişey istiyorum ama üsti açık oluyor ya o çekmecelerin çeker de üstüne dökülür diye korkuyorum birazİkea - Trofast kullanıyorum.
Bir de kitapları için yine İkea - Flisat.
Yalnız çok fazla kitap almışım, o nedenle bir kısmı şifonyerin bir çekmecesinde. Peluş oyuncaklarını da İkea - skogsdova ya benzeyen bir şeyin içine tıkıştırdım.
Ben önceden de söylemiştim galiba. Her hafta pazartesi rotasyon yapıyorum kitap ve oyuncaklarla. Kafası karışmamış ve her şeyle aynı anda oynamamış oluyor. Kitaplar için, birkaç sesli, birkaç hareketli, birkaç hikaye kitabı seçiyorum. Oyuncaklar için de birkaç peluş, bir müzik aleti oyuncağı, bir tahta oyuncak, birkaç da plastik olacak şekilde bir kutu yapıyorum.
Fark ettim ki tüm oyuncakları bir arada olunca hiçbiri ile oynamıyor ondan ona geziyor. O nedenle böyle bi çözüm buldum
Ay galiba böyke şeyler aktüele düşüyorBen bunlardan almayı düşünüyorum hatta bunun ikilisinden ama fiyatı biraz fazla geldi bana bime gelir mi kiPratico Oyuncak Dolabı Çok Amaçlı 7 Sepetli Beyaz Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Pratico 7 Sepetli Dolap Oyuncak Dolabı Çok Amaçlı Mutfak Banyo Kiler Dolabı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay çeker mi ki ya bu ihtimali hiç düşünmemiştimAy galiba böyke şeyler aktüele düşüyorama ben hiç istemiyordum gereksiz geliyordu şuan bende aynı bunlara bakıyorum banada pahalı geldi favorilere ekledim bekliyorum düşerse diye ama işte çekerse üstüne dökülür bunlardan da ona korkuyorum benimki hiç durmuyor
Bizimki çekiyor ve çok hoşuna gidiyor :)Çok mantıklı bizim o kadar çok uok ama arada bende öyle yapıyorum gerçekren daha çok ilgisini çekiyor uzun süredir logoları kaldırmıştım çıkarınca çok hoşuna gitti oyalandı baya dolap olunca bişeyleri kategorize etmek daha kolay olur benim sepette olduğu için kendi döküyor hepsini ama oynamıyor. Bende yazdığın şekilde bişey istiyorum ama üsti açık oluyor ya o çekmecelerin çeker de üstüne dökülür diye korkuyorum biraz
Gittik boğazına ve kulağına baktı pek bir şey yok direnç ateş domuz gribi belirtisi salgın var dedi. Antibiyotik verdi ama test bile yapmadı antibiyotik konusunda şüpheliyim kullansam mı kullanmasam mı şuan bilmiyorumFeryasu geçmiş olsun canım gittiniz mi doktora
Çekiyor benimki birkaç kez düşürdüAy çeker mi ki ya bu ihtimali hiç düşünmemiştim
Ben ravla mor meyve karışımı kullanıyorumBen kaçırdım kızlar takviye ne kullanıyorsunuz ben de almak istiyorum bir süredir ne alacağımı bilemedim neler kullanıyorsunuz bebişlere
Domuz gribi belirtisine antibiyotik mi yazdı gerçekten. İşe yaramaz ki. Çocuk doktoru mu bunu yazan?G
Gittik boğazına ve kulağına baktı pek bir şey yok direnç ateş domuz gribi belirtisi salgın var dedi. Antibiyotik verdi ama test bile yapmadı antibiyotik konusunda şüpheliyim kullansam mı kullanmasam mı şuan bilmiyorum
Ay yani pek doyurucu bilgi vermemiş keşke influenza testi yapsaymış ona göre belki antiviral bi ilaç verirdi ya . Düştü mü peki ateşiG
Gittik boğazına ve kulağına baktı pek bir şey yok direnç ateş domuz gribi belirtisi salgın var dedi. Antibiyotik verdi ama test bile yapmadı antibiyotik konusunda şüpheliyim kullansam mı kullanmasam mı şuan bilmiyorum
Benimki her yere asılıyor ondan düşündüm dedim içinde oyuncak varken asılırsa onla beraber yere düşer üstüne otuncaklar devrilir mi diye her ihtimali düşünüyorumAy çeker mi ki ya bu ihtimali hiç düşünmemiştim
Uok dolap için demiyorum da çekmeceler çıkabiliyor ya onları çıkarıyor muBizimki çekiyor ve çok hoşuna gidiyor :)
O kadar uzun değil benim kullandığım model.
Bırakayım aşağıya.
Evet hepsini çıkarıyor. İçindekileri de tek tek çıkartıp tekrar diziyorUok dolap için demiyorum da çekmeceler çıkabiliyor ya onları çıkarıyor mu
Evet çocuk doktoru. Bende çok şüpheliyim ama bir yandan da 2 gündür devamlı ama gerçek anlamda durmadan ağlayan kucaktan inmeyen ve ateşi düşmeyen bir çocuk ne yapacağımı şaşırdımDomuz gribi belirtisine antibiyotik mi yazdı gerçekten. İşe yaramaz ki. Çocuk doktoru mu bunu yazan?
Dünden beri ateş düşürücü veriyorum 39'dan 38'e falan düşüyor etkisi geçmeye başlayınca geri çıkıyor. Bugün sabah 6'da verdim en son bir daha vermedim calpol. Şimdi uyutacağım ilerleyen saatlerde tekrar vereceğim. Ateşi hiç düşmediAy yani pek doyurucu bilgi vermemiş keşke influenza testi yapsaymış ona göre belki antiviral bi ilaç verirdi ya . Düştü mü peki ateşi
Ana olmakBenimki her yere asılıyor ondan düşündüm dedim içinde oyuncak varken asılırsa onla beraber yere düşer üstüne otuncaklar devrilir mi diye her ihtimali düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?