- 19 Mayıs 2024
- 2.937
- 1.811
- 53
Benimki önceden çizgili filmle ağlasada yediriyordym şimdi izlemiyor yemeği görünce sadece ağlıyor ne zaman hasta olsa çocukların huyu iyice kötü oluyor yaBenimki bu aralar kendi yemek istiyor özellikle çilek felan olunca illa elime ver diyorve sıkıyor çileği suyunu akıtıyor her yere ben artık mama sandalyesinden başka bi yerde yedirmemeye çalışıyorum o da mama sandalyesinde de durmuyor malesef çizgi film açıyorum öyle yemekleri yediriyorum
Çok geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat anneniz nasılBende annemlerde kocaelideyim ve burda bile epey siddetli hissettik.Oglum uyuyordu ve bende evde yalnizdim ne yapicagimi sasirdim.Rabbim tekrar yasatmasin.Annem istanbulda hst yatiyor yarın cok onemli bir ameliyat olucak ve simdiden onun endisesi sardı bizi ya ameliyatda olsaydı diye.Kısacası artık canlar yanmasın ve bu sekilde sallantilarla kurtulalim bu afetlerden tek dilegim bu.Ve tanımasanızda yarın sizden istegim annem icin ufak bir duamalesef akciger kanserine yakalandık bir ay gibi kısa surede gelisti tümör kotu huylu cikti ve operasyona giricek.rabbim tum hastalara sifa versin
2 ay oldu neredeyse ya bi kurtulsaydı yavrum. Köpeklere de zor diyorlar da inşallah azılar kadar değildirBizim azılar tamamlandı ama çok zorlandı.
Önceden de yazmıştım, günlerce tetagil verip yatırdım akşam uykusuna. Azılar böyleyse köpekleri hiç düşünemiyorum
Benimkinin boğazı falan enfeksiyon olmuş günlerdir neler çekiyormuşKendi kendine yemek yemelerini beklerken tamamen yemekten kesilmeleri şoku
Bizimde hiç daha azı köpek bişey çıkmadı 5 aydır diş çıkarmıyorBiz diş konusunda baya gerideyiz 1 tane azı çıktı 2. Si yeni patlamış
Oy kıyamam geçmiş olsunBenimkinin boğazı falan enfeksiyon olmuş günlerdir neler çekiyormuş
Bizimde sonuncusu kaldi köpek dişleri daha mj zormus
Ben en zorunun köpekler olduğunu duymuştum2 ay oldu neredeyse ya bi kurtulsaydı yavrum. Köpeklere de zor diyorlar da inşallah azılar kadar değildir
Bizimde boğazda ufak kızarıklık vardı antibiyotik kullanıyoruz ondan iyice iştahlaeı gitti işte biraz dertlerini anlatabilseler geçmiş olsun sizedeBenimkinin boğazı falan enfeksiyon olmuş günlerdir neler çekiyormuş
Kaç dşi var şuan toplam benimkinin önler çıktı 4 üst 4 alt bir tane altta arkada çıktı baya uzamış o üstte bir tane patlamıştı bugün ağzı kanadı bir tane daha patladı dişi. Toplam 9 çıkan var 2 yoldaBizimde hiç daha azı köpek bişey çıkmadı 5 aydır diş çıkarmıyor
Soğuk algınlığı ilacı verdi geçmezse antibiyotik veririz dedi inşallah şifa bulsun tüm hasta bebişlerBizimde boğazda ufak kızarıklık vardı antibiyotik kullanıyoruz ondan iyice iştahlaeı gitti işte biraz dertlerini anlatabilseler geçmiş olsun sizede
Çok sukur guzel gecti ameliyatimiz servise alındı ve bu gece ben yaninda kaliyorum.Surecimiz basladi umarim bunuda atlaticaz ve bu hastalik geldigi gibi gidecek...Çok geçmiş olsun nasıl geçti ameliyat anneniz nasıl
Çok geçmiş olsunÇok sukur guzel gecti ameliyatimiz servise alındı ve bu gece ben yaninda kaliyorum.Surecimiz basladi umarim bunuda atlaticaz ve bu hastalik geldigi gibi gidecek...
Biz uzun süredir tek uykudayız.Tamamen tek uykuya geçen var mı şuan ?
Biz, tek uyku yapıyor artık çok çok nadir 2. Uyku yaptığı, çok erken uyandıysa ancak öyle 2. Uyku yaptırıyorumTamamen tek uykuya geçen var mı şuan ?
Biz 3 aydır falan tek uyku yapıyoruz . Ama mesela bugün sabah 6da uyandı o yüzden bugün iki kez uyuyacakTamamen tek uykuya geçen var mı şuan ?
2 kez uyuduğu zamanlarda 2. Uykuyu saat kaçta yapıyorBiz 3 aydır falan tek uyku yapıyoruz . Ama mesela bugün sabah 6da uyandı o yüzden bugün iki kez uyuyacak
Tek uykuyu kaç saat yapıyorBiz 3 aydır falan tek uyku yapıyoruz . Ama mesela bugün sabah 6da uyandı o yüzden bugün iki kez uyuyacak
Ben 2 defa tek uyku yaptırmaya çalıştım. Akşam 19:30 gibi uyuttum o günlerde biraz uyuyup kalktı . 2.yi uykuyu yapmış oldu kendi kendine ben gece uykusuna yatırmıştım halbuki . Sonra uyuması gece yarısını buldu.Tamamen tek uykuya geçen var mı şuan ?
Ne kadar süre oldu böyle dahs mi iyi 2 uykuya göre. Birde uyku saatleriniz nasıl?Biz uzun süredir tek uykudayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?