2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Ya biz sürekli kulak enfeksiyonu oluyoruz iyi bir doktor bulmam lazım bu neden oluyor ki böyle sürekli yıkamadkm bile kafasını
Canım çok geçmiş olsun, ilaçlar şifa olsun inşallah. Bence yıkmakla alakalı değil sizinki kronikleşiyor. Yani en ufak bir hastalık oradan patlak veriyor. Görümcemin ve arkadaşımın kızından biliyorum. Onlarda her hastalıkta kulak enfeksiyonu da varmış. Görümcemin kızına kulağa tüp taktılar, şimdi liseye gidiyor. Arkadaşımın kızına da doktor önermişti ama onlar tercih etmediler. 4. Sınıfa gidiyor şimdi.

Benim kızımda alerjik astım vardı. En ufak bir soğuk algınlığında tıkanıyordu. Günlerce hava makinesiyle yaşardık. 6 yaşında düzeldi.

Bişey tetikliyor ama anlamadkm önceden kulağına su kaçıyor olanilir dikkat edin gittiğim doktorlarda şuan su kaçma ihtimali de yok kafasını her banyoda yıkamıyorum kulağına su gider korkusuna. Bizede böyle devam ederse tüp takılır demişti zaten iyi bir doktor bulup tekrar götüreceğim Bayadır olmuyordu enfeksiyon en son 3 ay içinde 3 mere kulak enfeksiyonu olmuştu doktorda şaşırmıştı 3 kere olmaz dedi. Bir kaç gün ömce çok şükğr hasta olmıyor Bayadır dedim hemen oldu. Hayır şükür ediyorum maşallah diyorum ama çok nazarım değiyor sanki

İnşAllah gerek kalmaz canım evet ya anne baba olarak çok nazarımız değiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…