Ben de tam bu sebeple aldım. Ufak tefek yemeğe yardım etmeye de başlasın diyorum. Karıştırma işlerini ona veriyorum ama kucakta iki büklüm çok zor oluyor.Galiba ben de alacağım. Mutfakta tezgahın üstğnü acayip merak ediyor. Bari yanımda durur bişey yaparken. Yoksa sürekli bacağımda kucağıma alayım da tezgahı göstereyim diye ısrar ediyor.
Ben de alıcam ama onun da zorluğu olacak gibi. Kucağıma alıp gösterdiğimde her şeyi istiyor . Vermeyince ağlıyor . . Öğrenme kulesiyle de zor olacak ama bi deniycemGaliba ben de alacağım. Mutfakta tezgahın üstğnü acayip merak ediyor. Bari yanımda durur bişey yaparken. Yoksa sürekli bacağımda kucağıma alayım da tezgahı göstereyim diye ısrar ediyor.
Bende almayı düşünüyorum nerden aldınizBen de tam bu sebeple aldım. Ufak tefek yemeğe yardım etmeye de başlasın diyorum. Karıştırma işlerini ona veriyorum ama kucakta iki büklüm çok zor oluyor.
Türkiye'de var mı bilmiyorum ama Tissi marka.Bende almayı düşünüyorum nerden aldıniz
Evet evet aynen benim oğluma koldan yapmışlardı hem kızarık hem şişti. Zamanla geçiyor, bizde de sadece son dozda olmuştu.Yok canım bu son dozları mı böyle oldu yoksa diğerleri de mi öyleydi bilemiyorum ama bizimde Bexsora aşısında baya sertlik vardı ve 10 gün falan sürmüştü ve başka bir arkadaşta yazmıştı hatta onlar kola yapmış ilk defa ondan mı diye sorgulamıştı.
Kolanya ile silebilirsiniz.
Bir bakayım var mi diye tesekkurlerTürkiye'de var mı bilmiyorum ama Tissi marka.
Ayaklarındaki destekler çok önemliymiş devrilmemesi için. Ekledim fotoğrafını
Bn de bı hocadan ders alarak öğrenmiştim kocalar ogretemiyomus hocadan sonra onu anladimHiç mi deneyimin yoktu bide otomatik mi vitesli mi ? Benimde ehliyetim var yıllar oldu ama en son sınavda sürdüm işteişe başlamadan öğrenmek istiyorum bizim araba vitesli onu pratik yapmam lazım
Ben o zaman hiç kocamdan öğrenmeye kalkmayımBn de bı hocadan ders alarak öğrenmiştim kocalar ogretemiyomus hocadan sonra onu anladim
Bi kere denedik işte kocam sakin aslında ama çok gereksiz detay bilgi veriyor vitesin değişme mantığını falan anlatıyor bende ona diyorum bana balık tutmayı öğretme balık ver öyle bir daha denemedikBn de bı hocadan ders alarak öğrenmiştim kocalar ogretemiyomus hocadan sonra onu anladim
Eşin yoksa Boğa burcu muBi kere denedik işte kocam sakin aslında ama çok gereksiz detay bilgi veriyor vitesin değişme mantığını falan anlatıyor bende ona diyorum bana balık tutmayı öğretme balık ver öyle bir daha denemedik
Yavaş yavaş kendini hazırlıyordur ama bence daha çok erken tam anlamıyla bizi anlıyor ve kendini anlatıyor olması gerektiğini düşünüyorumKızlar bebeği uzun süre tuvaletini tutan var mı, erkek bebek. 2-3 gündür gece çişini yapmıyor. Daha önce de arada böyle tuttuğu oldu ama ara ara. Bilinçli mi yapmıyor bilmiyorum. Sabah yaptığında birden yapınca da taşmaya başladı, hani idrarda azalma mı var desem o da değil gibi. Acaba tutunca sancı yapıyor mudur? Ne yapmak lazım, annem ve çevremdeki bazı insanlar tuvalete alıştır diyor. Ama çok küçük ve şu an çok hazırlıksızım ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorumNormalde kakasını da sabah saatlerinde kahvaltıdan sonra yapar, dışarıda olduğumuzda onu da yapmıyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Yok akrepEşin yoksa Boğa burcu muBirebir aynısı çünkü. Bir şey anlatırken o sinirleri alınmış sakinliği ve tüm sabrı ile atomun parçalanmasından başlayarak asıl konuya gelene kadar beni boğarrr
Yani idrar miktarı az değilse bence sorun olmaz . Belki tuvalet eğitiminde rahat bile edersiniz .Kızlar bebeği uzun süre tuvaletini tutan var mı, erkek bebek. 2-3 gündür gece çişini yapmıyor. Daha önce de arada böyle tuttuğu oldu ama ara ara. Bilinçli mi yapmıyor bilmiyorum. Sabah yaptığında birden yapınca da taşmaya başladı, hani idrarda azalma mı var desem o da değil gibi. Acaba tutunca sancı yapıyor mudur? Ne yapmak lazım, annem ve çevremdeki bazı insanlar tuvalete alıştır diyor. Ama çok küçük ve şu an çok hazırlıksızım ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorumNormalde kakasını da sabah saatlerinde kahvaltıdan sonra yapar, dışarıda olduğumuzda onu da yapmıyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Yani idrar miktarı az değilse bence sorun olmaz . Belki tuvalet eğitiminde rahat bile edersiniz .Gece besleme ya da su içiriyor musunuz?
Yavaş yavaş kendini hazırlıyordur ama bence daha çok erken tam anlamıyla bizi anlıyor ve kendini anlatıyor olması gerektiğini düşünüyorum
Biz henüz oyun grubuna başlamadık fakat bir yakınım gitmeye başladı . 12 aylıkken gitmeye başlamıştı ilk 1 ay herhangi bir aktiviteye katılmadığı kimseyle oynamadığı sürekli oyun alanından dışarı çıktığını söylemişti sonrasında daha iyi alışmışGünaydın.
Ben kızımı oyun gruplarına götürüyorum . 3 kere gittik. Ordaki parkuru yapmak istemiyor . Pek katılım göstermek istemiyor. Kenarda peluşlar var onlara takılıyor kalıyor. Diğer bebeklerle de pek muhattap olmuyor . Evde cazgır bi çocuk . Ama oyun grubunda sakin uslu takılıyor . Gruptaki diğer çocuklar iletişim kurmaya çalışıyor kızıma biri toka verdi. Birisi elindeki oyuncağı çekti aldı . Benimki çok çekingen kaldı ya moralim bozuldu bu duruma biraz.
Belki bir geçiş dönemidir bu da benimkinin az yaptığı oldu ama hiç yapmadığı olmadı. Evet çiş yapmayınca tuvalet eğitimi için iyi bişey ama bilemedim erken sanki. Görmcemin çocuğu 16 aylıkken bezden kesilmiş gece yapmıyormuş 2 ay sonra tekrar yapmaya başlamış tabi kısa sürmüş tekrar alıştırmış olabilir yani belkide gerçekten gece bezden kesebileceksin her bebek aynı değil ki inşallah öyledir biraz olumlu bakalımKızlar bebeği uzun süre tuvaletini tutan var mı, erkek bebek. 2-3 gündür gece çişini yapmıyor. Daha önce de arada böyle tuttuğu oldu ama ara ara. Bilinçli mi yapmıyor bilmiyorum. Sabah yaptığında birden yapınca da taşmaya başladı, hani idrarda azalma mı var desem o da değil gibi. Acaba tutunca sancı yapıyor mudur? Ne yapmak lazım, annem ve çevremdeki bazı insanlar tuvalete alıştır diyor. Ama çok küçük ve şu an çok hazırlıksızım ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorumNormalde kakasını da sabah saatlerinde kahvaltıdan sonra yapar, dışarıda olduğumuzda onu da yapmıyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum
Sürekli evde yalnızsa ondan mı acaba çekiniyor alışmaya çalışıyordur belkiGünaydın.
Ben kızımı oyun gruplarına götürüyorum . 3 kere gittik. Ordaki parkuru yapmak istemiyor . Pek katılım göstermek istemiyor. Kenarda peluşlar var onlara takılıyor kalıyor. Diğer bebeklerle de pek muhattap olmuyor . Evde cazgır bi çocuk . Ama oyun grubunda sakin uslu takılıyor . Gruptaki diğer çocuklar iletişim kurmaya çalışıyor kızıma biri toka verdi. Birisi elindeki oyuncağı çekti aldı . Benimki çok çekingen kaldı ya moralim bozuldu bu duruma biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?