2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Galiba ben de alacağım. Mutfakta tezgahın üstğnü acayip merak ediyor. Bari yanımda durur bişey yaparken. Yoksa sürekli bacağımda kucağıma alayım da tezgahı göstereyim diye ısrar ediyor.
Ben de tam bu sebeple aldım. Ufak tefek yemeğe yardım etmeye de başlasın diyorum. Karıştırma işlerini ona veriyorum ama kucakta iki büklüm çok zor oluyor.

Galiba ben de alacağım. Mutfakta tezgahın üstğnü acayip merak ediyor. Bari yanımda durur bişey yaparken. Yoksa sürekli bacağımda kucağıma alayım da tezgahı göstereyim diye ısrar ediyor.
Ben de alıcam ama onun da zorluğu olacak gibi. Kucağıma alıp gösterdiğimde her şeyi istiyor . Vermeyince ağlıyor . . Öğrenme kulesiyle de zor olacak ama bi deniycem

Evet evet aynen benim oğluma koldan yapmışlardı hem kızarık hem şişti. Zamanla geçiyor, bizde de sadece son dozda olmuştu.

Bn de bı hocadan ders alarak öğrenmiştim kocalar ogretemiyomus hocadan sonra onu anladim
Bi kere denedik işte kocam sakin aslında ama çok gereksiz detay bilgi veriyor vitesin değişme mantığını falan anlatıyor bende ona diyorum bana balık tutmayı öğretme balık ver öyle bir daha denemedik

Kızlar bebeği uzun süre tuvaletini tutan var mı, erkek bebek. 2-3 gündür gece çişini yapmıyor. Daha önce de arada böyle tuttuğu oldu ama ara ara. Bilinçli mi yapmıyor bilmiyorum. Sabah yaptığında birden yapınca da taşmaya başladı, hani idrarda azalma mı var desem o da değil gibi. Acaba tutunca sancı yapıyor mudur? Ne yapmak lazım, annem ve çevremdeki bazı insanlar tuvalete alıştır diyor. Ama çok küçük ve şu an çok hazırlıksızım ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorum Normalde kakasını da sabah saatlerinde kahvaltıdan sonra yapar, dışarıda olduğumuzda onu da yapmıyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum

Bi kere denedik işte kocam sakin aslında ama çok gereksiz detay bilgi veriyor vitesin değişme mantığını falan anlatıyor bende ona diyorum bana balık tutmayı öğretme balık ver öyle bir daha denemedik
Eşin yoksa Boğa burcu mu Birebir aynısı çünkü. Bir şey anlatırken o sinirleri alınmış sakinliği ve tüm sabrı ile atomun parçalanmasından başlayarak asıl konuya gelene kadar beni boğarrr

Yavaş yavaş kendini hazırlıyordur ama bence daha çok erken tam anlamıyla bizi anlıyor ve kendini anlatıyor olması gerektiğini düşünüyorum

Günaydın.
Ben kızımı oyun gruplarına götürüyorum . 3 kere gittik. Ordaki parkuru yapmak istemiyor . Pek katılım göstermek istemiyor. Kenarda peluşlar var onlara takılıyor kalıyor. Diğer bebeklerle de pek muhattap olmuyor . Evde cazgır bi çocuk . Ama oyun grubunda sakin uslu takılıyor . Gruptaki diğer çocuklar iletişim kurmaya çalışıyor kızıma biri toka verdi. Birisi elindeki oyuncağı çekti aldı . Benimki çok çekingen kaldı ya moralim bozuldu bu duruma biraz.

Yani idrar miktarı az değilse bence sorun olmaz . Belki tuvalet eğitiminde rahat bile edersiniz . Gece besleme ya da su içiriyor musunuz?

Yani idrar miktarı az değilse bence sorun olmaz . Belki tuvalet eğitiminde rahat bile edersiniz . Gece besleme ya da su içiriyor musunuz?
Yavaş yavaş kendini hazırlıyordur ama bence daha çok erken tam anlamıyla bizi anlıyor ve kendini anlatıyor olması gerektiğini düşünüyorum
Feryasu bence de çok erken ama yazın sonuna doğru bir denemeyi düşünüyorum gidişatına göre
Peynirdomates gece beslenmesi yok sabah 6 gibi emziriyorum sadece ama kalktığında su içiyor arada. Mesela bu gece su bir kez içti. Yine tutmuştu tuvaletini kaç kez kontrol ettiğimde yapmamıştı, sabah kalktı yine taşmıştı maalesef

Biz henüz oyun grubuna başlamadık fakat bir yakınım gitmeye başladı . 12 aylıkken gitmeye başlamıştı ilk 1 ay herhangi bir aktiviteye katılmadığı kimseyle oynamadığı sürekli oyun alanından dışarı çıktığını söylemişti sonrasında daha iyi alışmış

Belki bir geçiş dönemidir bu da benimkinin az yaptığı oldu ama hiç yapmadığı olmadı. Evet çiş yapmayınca tuvalet eğitimi için iyi bişey ama bilemedim erken sanki. Görmcemin çocuğu 16 aylıkken bezden kesilmiş gece yapmıyormuş 2 ay sonra tekrar yapmaya başlamış tabi kısa sürmüş tekrar alıştırmış olabilir yani belkide gerçekten gece bezden kesebileceksin her bebek aynı değil ki inşallah öyledir biraz olumlu bakalım

Sürekli evde yalnızsa ondan mı acaba çekiniyor alışmaya çalışıyordur belki

Gündüz emzik süresini azaltmaya çalışıyorum sabah 7 buöuk gibi uyandın8de emziği tamamen aldım şimdi saat 12 oldu uyutmak için odaya geldik emzirdim bekledim emziksiz uyurmu diye meme meme diye ağladı verdim. Sadece uyuturken emzik vermem sorun olur mu acaba yoksa tamamen mi kesmek gerekir. Tamamen kesmek için bana erken geliyor şuan gündüz en azından konuşsun biraz emxiğe haplı kalmasın hemde çok emiyor damak yapısı bozulacak diye korkuyorum. Büyük emzik almıyor doğduğundan beri yenidoğan emziği kullanıyoruz 0 6 ay olajından kaç kere büyük emzik verdim tükürdü ağladı almıyor onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…