2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Biz de bı kere gittik bütün çocuklar çubuğa boncuk dizm pesindeyken benim kızım tepsinin içindeki kumu başından aşağı dökme peşindeydi şu an için ilk ve son deneyim oldu

Kızlar oyun grubuna götüren varsa ücretlendirme nasıl oluyor ne kadar götürürsen o kadar mı yoksa sabit mi aşağı yukarı ne kadar, götüresim var da daha sormadım.
Değişiyor bazı yerler aylık ücret alıyor bazı yerlerinde haftalık bazıları da günlük mesela bugün vardı gittin beşki bir daha 3 ay gitmeyeceksin, yani her imkana göre yer bulunabilir ben baya araştırdım açıkcası ucuzda değil ve deneme dersi de vermiyor çoğu yer. Hani bir kere ücretsiz olsa gitsen belki durmayacak çocuk sonuçta küçük bunlar

Kızlar oyun grubuna götüren varsa ücretlendirme nasıl oluyor ne kadar götürürsen o kadar mı yoksa sabit mi aşağı yukarı ne kadar, götüresim var da daha sormadım.
Fiyat olarakta tek sefere mahsus denemej istersen 550 tl 1 saat dediler en ucuz duyduğum buydu 8 bin TL diyeni de duydum.

Denedim uyursa diye ağladı meme dedi baya bebde verdim zaten emziği görünce o heyecanı var ya ne buluyor emzikte anlamıyorum
Rahatlatıyordur .benimki de bu ara memeye taktı. Aklına geldikçe istiyor . Bi de ağzından bırakmıyor . Çekmeye korkuyorum dişleri var diye .

Ben bir kere gidip denemek istemiştim . Denemek için gelirseniz 1800 tl dediler .1 saat 10 dk sürüyor . Ama aylık kayıt yaparsam 3900 dediler .12-18 aylık iki grup varmış . Birinde sorun yaşarsanız diğerini denersiniz dediler .biz de aylık kayıt yaptırdık . Benim gittiğim bu şekilde. Şimdilik memnunum . Böyle giderse götürmeye devam edicem bir süre daha.

Biz de bı kere gittik bütün çocuklar çubuğa boncuk dizm pesindeyken benim kızım tepsinin içindeki kumu başından aşağı dökme peşindeydi şu an için ilk ve son deneyim oldu
Ahahah benim gittiğim yerde hepsi tepsiyi döker gibi . Öyle boncuk dizecek kapasitede çocuk yok bizim grupta

Benim kızım uzun süre tutmuyor ama tuvalete ilgisi var en baştan beri ben hiç kapıyı kapamadığım için (tek başına bebek büyüten anne). Şimdi çişi geldiğinde şşşş diyip götürüyor bizi tuvalete. Yaza belki çok erken ama ben hala ara ara sorup götürüyorum kafasını sallarsa ve çişini yapıyor. Kaka çok çok az yaptı henüz. Ben de üstelemiyorum. Ama sanırım 1.5 yaşta deneyeceğim.
Benim kızım 13 aylıkken kreşe başladı ve grubun en küçüğü. Tam gün okulda olmasına rağmen 2 ay sonra yeni yeni diğer çocuklarla etkileşim kurmaya başladı. Biraz vakit vermek lazım bence.
Ben başlamayı çok istiyorum ama hastalık felan olur kalabalık ortam da mikrop kapar diye korkuyorum
Kreş annesi olarak yazıyorum, devamlı hastalar :)
Ama ben bunu bağışıklık kazanıyor gözüyle bakıyorum. Ne kadar erken mikroplarla tanışırsa o kadar hızlı bağışıklık kazanır. 3-4 yaşına geldiğinde hiç hasta olmuyorlarmış böylece.
Ya valla arkadaşım kızını götürüyor her hafta hasta kızı bende bundan korkup götürmüyorum
Yukarıdaki yorumumu buraya da cevap olarak söyleyebilirim :)
Ben de korkuyorum hastalanmasından . Ama sosyalleşsin de istiyorum .
İki üst yorumumu buraya da cevap olarak söyleyebilirim :)
Benim kızım kreşe başladı biliyorsunuz. 1-3 yaş arası onun grubu ve en küçüğü o. Diğer çocuklardan öğrendiklerini ve gördüklerini bizen öğrendiklerine göre daha hızlı kapıyorlar bence de.
Benim kızım da kreşte en küçükleri. Diğerleri 2-3 yaş ve masa başında etkinlik yaparken benimki masanın yanına bile gelmiyormuş genelde. Tek başına koşuşturuyor. Bu bile bi şey tabii

Benim oğlum da çok paylaşımcıydı diğer bebeklere ve çocuklara karşı başta, hep oyuncağını verirdi al al yapardı bu aralar galiba o da paylaşmamayı öğrendi oyuncağı alınınca geri elinden çekiyor, değişiyor bir süre sonra açılıyorlar

Kendi kendine mi yapıyor maşallah ya

Bizim burda haftalık belli saatlerde olana katılabiliyorsun her gitmeye öyle ödeme yapabilirsin yada aylık abonelik de alabiliyoruz

Aylık kaç kere götürüyorsunuz peki?

Çocuklar 3 yaşından sonra paylaşmayı öğreniyorlarmış genelde

Bence son dozda onceden olmadi tesekkur ederim

Kızlar şu globber gibi bisikletlerden kullanan var mı? Pregonun bi modelini gördüm civil mağazasında bebek arabası gibi kaba saba hantal bişey gibiydi. Globberler nasıl ? Hiç yakından görmedim globber . Mağazalarda denk gelmedi. Ben şöyle hafif , kibar katlanan bişey arıyorum . Doonalar çok güzel ama fazla pahalı .

Kızlar kızım ilk köpek dişini çıkardı. Ben azılar kötü geçti diyordum. Bunu görene kadar :)
Bu arada ön yan dişlerinden biri hala çıkmadı. Şok oldum tesadüfen köpek dişinin ucunu görünce.
Benzer durum yaşayan var mı?

Ağzını açsa baktırsa belki fikir sahibi olabilirim Ama normalmiş, sırası farklı olabiliyormuş bebekten bebeğe göre değişebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…