2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Aa bennhiç şişe bitirmedim kiloya göre veriliyordu ya hatta bir kaç damla da eksik veriyordum kabız oluyor diye yarısına bile gelmemiştim

Havalar ısındı yatarken ne giyecek telaşı başladı benim. Oda 25 derece askılı zıbın üzerine uzun kollu penye pijama takımı var üstünü örtmüyorum ama başı falan terlemiş. Kısa kollu yatırsam hem üstünü örtmüyor hem sabaha doğru serin olur. Siz nasıl yatırıyorsunuz

Kızlar selam bu aralar kaç tog uyku tulumu kullanıyorsunuz

Ay sizin yazınızı görmeden aynı konuda yazmışız

Biz bizim yatak odasında uzun kollu pijamalar üzeri hafif yorgan örtünüyoruz.kızım üzerini asla örtmüyor direk üstünden atıyor battaniye vb ne varsa.Gece üşür mü diye korkuyorum o yüzden biz hala uyku tulumu giyiyoruz

Ben 1 ve 0.5 le devam ediyorum içine yine uzun kollu giydiriyorum ama biraz incelttim kalınlığını

Zibin ustune cok ince kisa kollu pijama giyiyor ince bir ortum var ama onu uzerinde tutmuyoor cok sukur hasta falan olmadik sicaga gelemiyor sanki benim ki

Ben hala uzun kollu giydiriyordum ama dünden beri yazlık giydirmeye başladım, kolları üşüyor gibi ama geri uzun kol giydiricem sanırım, şaşırıyorum şu havalar da ne yapacağımı

Bizim oda 23 derece tulum giydiremiyorum daha çok terliyor sıfır zıbın üstüne ince penye tişört var zaten üstünü açıyor ama kafası yinede sıcak terlemedi ama böyle ben üstünü örttükçedaha sık uyanıyor bende örtmedim bir de ayaklarına örtü ya da herhangi bir şey değimcede uyanıyor

Ben hala uzun kollu giydiriyordum ama dünden beri yazlık giydirmeye başladım, kolları üşüyor gibi ama geri uzun kol giydiricem sanırım, şaşırıyorum şu havalar da ne yapacağımı
Ay sorma ya ben evde dün kısa kollu giydim oğlumun üstünde baya imce ama uzun kolluydu bütün gün terledi asıl böyke hasta olacaklar ince giydirmeye de korktum ama çok hareketliler ya kısa kollu giydirsek artık bir şey olmaz heralde

Pijama üstü 1 tog giydiriyordum ben birkaç güne kadar ama kendim atletle gezerken giydiremedim ona uzun kollu pijama bile başını terletmişti ama gece genel olarak iyiydi üstünü örtmeden uyudu rahatsız olmuş gibi değildi

Sıcak artık ya yaz tarifesine geçebiliriz

Kızlar bebekleriniz oyuncak oynuyor mu ya da kitaplarla oyalanıyor mu ? Benim bebeğim bu ara odasına bizi götürüp tüm oyuncakları dağıttırıyor kitapları da aynı şekilde birini veriyor onu okurken diğerini de veriyor dikkat dagınıklıgı olabilir mi acaba

Dün son dozu yaptırdık çok korkarak yaptırdım Eve gelir gelmez ilaç verdim 5 saat sonra hafif yükselmeye başladı ateşi tekrar ilaç verdim
A Alliswell23 bizde Bexsora 3 seferde de yaptı, 3 te nimenrix yaptırdık o yapmadı. Biz ikisi aynı gün değilde birer gün arayla yaptırmıştı, oradan biliyorum. Nettede Bexsora için çoğunluk yapar, nimenrix için çoğunluk yapmaz diyordu.

Kızlar bebekleriniz komutları yerine getiriyo mu ? Gel dediğimde benimki kaçıyor bez falan değiştireceksem.mama falansa geliyor getir diyorum oyuncağını getirmiyor mesela bana yaptırmak istiyor canı isterse dinliyor canı istemezse dinlemiyor psikolojim mi bozuldu bilmiyorum anormal mi normal mi bu durumlar sizde de var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…