Değerler nasıl yakın mı benimkiyleBizimkisi normal dedi de
Ağlama nedenlerini saysam burda karakter yetmezO zaman meme için felan yada senin ki emzik içinde ağlıyor olabilir
Aa bennhiç şişe bitirmedim kiloya göre veriliyordu ya hatta bir kaç damla da eksik veriyordum kabız oluyor diye yarısına bile gelmemiştimAynen normal de 1 yaştan sonra verilmiyor ama ben neredeyse hiç kullanmadım bir şişe bitirdim sonra kabız oldu bi kullandım bi kullanmadım ondan depo boşalmış, doktor 3 ay düzenli kullan sonra tekrar bakalım dedi
Evet çok benziyor gayet iyi dediDeğerler nasıl yakın mı benimkiyle
Ay sizin yazınızı görmeden aynı konuda yazmışızHavalar ısındı yatarken ne giyecek telaşı başladı benim. Oda 25 derece askılı zıbın üzerine uzun kollu penye pijama takımı var üstünü örtmüyorum ama başı falan terlemiş. Kısa kollu yatırsam hem üstünü örtmüyor hem sabaha doğru serin olur. Siz nasıl yatırıyorsunuz
Biz bizim yatak odasında uzun kollu pijamalar üzeri hafif yorgan örtünüyoruz.kızım üzerini asla örtmüyor direk üstünden atıyor battaniye vb ne varsa.Gece üşür mü diye korkuyorum o yüzden biz hala uyku tulumu giyiyoruzHavalar ısındı yatarken ne giyecek telaşı başladı benim. Oda 25 derece askılı zıbın üzerine uzun kollu penye pijama takımı var üstünü örtmüyorum ama başı falan terlemiş. Kısa kollu yatırsam hem üstünü örtmüyor hem sabaha doğru serin olur. Siz nasıl yatırıyorsunuz
O zaman mutlaka baktır, sende çok az kullanmışsınAa bennhiç şişe bitirmedim kiloya göre veriliyordu ya hatta bir kaç damla da eksik veriyordum kabız oluyor diye yarısına bile gelmemiştim
Ben hala uzun kollu giydiriyordum ama dünden beri yazlık giydirmeye başladım, kolları üşüyor gibi ama geri uzun kol giydiricem sanırım, şaşırıyorum şu havalar da ne yapacağımıHavalar ısındı yatarken ne giyecek telaşı başladı benim. Oda 25 derece askılı zıbın üzerine uzun kollu penye pijama takımı var üstünü örtmüyorum ama başı falan terlemiş. Kısa kollu yatırsam hem üstünü örtmüyor hem sabaha doğru serin olur. Siz nasıl yatırıyorsunuz
Bizim oda 23 derece tulum giydiremiyorum daha çok terliyor sıfır zıbın üstüne ince penye tişört var zaten üstünü açıyor ama kafası yinede sıcak terlemedi ama böyle ben üstünü örttükçedaha sık uyanıyor bende örtmedim bir de ayaklarına örtü ya da herhangi bir şey değimcede uyanıyorHavalar ısındı yatarken ne giyecek telaşı başladı benim. Oda 25 derece askılı zıbın üzerine uzun kollu penye pijama takımı var üstünü örtmüyorum ama başı falan terlemiş. Kısa kollu yatırsam hem üstünü örtmüyor hem sabaha doğru serin olur. Siz nasıl yatırıyorsunuz
Ay sorma ya ben evde dün kısa kollu giydim oğlumun üstünde baya imce ama uzun kolluydu bütün gün terledi asıl böyke hasta olacaklar ince giydirmeye de korktum ama çok hareketliler ya kısa kollu giydirsek artık bir şey olmaz heraldeBen hala uzun kollu giydiriyordum ama dünden beri yazlık giydirmeye başladım, kolları üşüyor gibi ama geri uzun kol giydiricem sanırım, şaşırıyorum şu havalar da ne yapacağımı
Dün son dozu yaptırdık çok korkarak yaptırdım Eve gelir gelmez ilaç verdim 5 saat sonra hafif yükselmeye başladı ateşi tekrar ilaç verdimKızlar menenjit aşısı ateş yaptı mı sizde? Yaptıysa aşıdan kaç saat sonra ateşi çıktı?
Pijama üstü 1 tog giydiriyordum ben birkaç güne kadar ama kendim atletle gezerken giydiremedim onaBiz bizim yatak odasında uzun kollu pijamalar üzeri hafif yorgan örtünüyoruz.kızım üzerini asla örtmüyor direk üstünden atıyor battaniye vb ne varsa.Gece üşür mü diye korkuyorum o yüzden biz hala uyku tulumu giyiyoruz
Sıcak artık ya yaz tarifesine geçebilirizBizim oda 23 derece tulum giydiremiyorum daha çok terliyor sıfır zıbın üstüne ince penye tişört var zaten üstünü açıyor ama kafası yinede sıcak terlemedi ama böyle ben üstünü örttükçedaha sık uyanıyor bende örtmedim bir de ayaklarına örtü ya da herhangi bir şey değimcede uyanıyor
A Alliswell23 bizde Bexsora 3 seferde de yaptı, 3 te nimenrix yaptırdık o yapmadı. Biz ikisi aynı gün değilde birer gün arayla yaptırmıştı, oradan biliyorum. Nettede Bexsora için çoğunluk yapar, nimenrix için çoğunluk yapmaz diyordu.Dün son dozu yaptırdık çok korkarak yaptırdım Eve gelir gelmez ilaç verdim 5 saat sonra hafif yükselmeye başladı ateşi tekrar ilaç verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?