- 4 Ağustos 2022
- 6.637
- 2.986
- 123
Teşekkür ederim, yulaflı birşeyler de yedireyim o zamanYulaf yediriyor musunuz? Yulaf demir deposu diye biliyorum ben. Deneyebilirsiniz meyveler ile.
Benim kızım da iş makinelerine bayılıyor. Dün sabah kreşe giderken 10 dakika vinç izledik beraber :)
Bulabiliyorsanız ikinci el alın bence. Sevmezse satarsınız siz de. Ama glober tarzı bisiklet sevmeyen bebek hiç duymadım ben
Bizimkide dagitmayi seviyor. Kitap cok istiyor biraz dokunuyor onuda birakiyor bence cok normalKızlar bebekleriniz oyuncak oynuyor mu ya da kitaplarla oyalanıyor mu ? Benim bebeğim bu ara odasına bizi götürüp tüm oyuncakları dağıttırıyor kitapları da aynı şekilde birini veriyor onu okurken diğerini de veriyor dikkat dagınıklıgı olabilir mi acaba
Bizimki de geçen hafta tam olarak böyleydi. Ben havaların erken aydınlanmasına bağlıyorum. Karartan perde var odasında ama bi tık kalınına geçeceğim.Şimdi de iki gündür 5-5.30 arasında uyanmaya başladık
Ben de öyle düşünüyorum fakat bizim oda da kapkaranlık perdeden dolayı. İki hafta önce 5 gün boyunca 5.50de uyanmıştı sonra normal düşene geçmişti bu başladı şimdi deBizimki de geçen hafta tam olarak böyleydi. Ben havaların erken aydınlanmasına bağlıyorum. Karartan perde var odasında ama bi tık kalınına geçeceğim.
Ben yulaf unu kullanıyorum sıklıkla muz ile püre ile yapıp yediriyorum akşam maması şeklindeYulaf yediriyor musunuz? Yulaf demir deposu diye biliyorum ben. Deneyebilirsiniz meyveler ile.
Benim kızım da iş makinelerine bayılıyor. Dün sabah kreşe giderken 10 dakika vinç izledik beraber :)
Bulabiliyorsanız ikinci el alın bence. Sevmezse satarsınız siz de. Ama glober tarzı bisiklet sevmeyen bebek hiç duymadım ben
Bizde artık 6 buçukta uyanıyoruz gün bitmiyor yaŞimdi de iki gündür 5-5.30 arasında uyanmaya başladık
Ben crocs tarzı bir terlik aldım şuan bir kaç gündür dışarıda onu giydiriyorum belki dedim ayakkabıyla ayağı terler. Gözlük görümcem verdi kendi çocuğundan kalma ama maalesef taktırmıyor atıyor yere kırılır diye takmıyorum bende. Bir de sandalet tarzı bir ayakkabı aldım önü kapalı ama delikli arkası geçirmelş yine crocs terlik gibi ama sanki pek rahat etmedi terliğe göre daha ağır kalıyorKızlar günaydın bebeklere yazlık terlik , ayakkabı, gözlük aldınız mı ne aldınız ya da alacaksınız buradan herkes atsa fotoğrafını ya da linkini . Birbirimize fikir vermiş oluruz
Bir ara araba tekerleklerine aşırı sarmıştı şimdi durdu, gidemeyince dokunmayınca kendini yere atıyorduKızlar benim oğlum dışarıda acayip bir şekilde arabalara gidiyor plakalarına ve amblemlerine merakı var. Böyle araba merakı olan bebiş var mı? Sabah çıkardım dışarı yarım saat bir arabanın önünde durduk ilgilendiği tek şey şuan bu
Kızım ve benKızlar merhaba aranızda azı dişi mağdurları var mı
Of evet bir de 5tw uyandı 9da uyudu hala uyuyor bir garipBizde artık 6 buçukta uyanıyoruz gün bitmiyor ya
YaaaKızım ve ben
Üstüne köpek dişi konusunda da mağduriyetimiz mevcuttur
Bizim azıların tamamı çıktı çok şükür. Dediğiniz gibiydi. Köpekler çıkarken bir de üstüne aşırı mızmızlık ve sürekli kucak isteme yüklendi. İlk köpek dışı çıktı şükür. Şimdi kalan 3 köpeği bekliyoruzYaaahiç bişey yemiyor sürekli emmek istiyor geceler uykular hepsi birbirine girdi. Sizde durumlar nasıl
Ayyy çok iyiymiş bu bende bakayımKızlar ben de bu öğrenme kulesini letgodan bakayım dedim bi sorunu yok 200e aldım. Yemek yapmak daha kolay oldu valla
Şifa olsun inşallah canım, birkaç güne geçer inşallahBizde dün ilk defa menenjit yaptırdık, iki dozu birden yaptılar bacaktan, şuan hala bacağı ağrıyor, ne zaman geçer bu bacağın ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?