2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Aynen bir baktır, ya ne güzel tatil de biraz kafa dağıtırsın iyi gelir

Ferritin yazmıyor zaten bende acaba bakılmadj mı hiç yoksa adı başka bir şey mi geçiyor bazen kısaltmalar farklı oluyor
Bizim 9. Ayda sadece tam kan sayımı bakıldı . Orda hgb . Düşük çıktı. Ferritin bakılmadı. 1 yaşında gelin bakalım kanına vitaminine demişti. O zaman hastaydı götürdüğümüzde iyileşince getirin yanlış çıkar hastayken dedi. Haftaya 14 aylık olacak yeni götürücüm daha

Hangi demir ilacını kullandınız? Bestiron kabızlık yapmadı bizde. Ben de bazı dönemler vermedim . Bazen kabız oluyordu demirden mi diye denedim bikaç hafta vermedim yine arada kabız oldu. Demir ilacı kullanırken kabız olmadığı da oldu.
Bikaç ay düzenli verirsiniz düzelir kansızlığı da . Çözümü var şükür .

Aynen bir baktır, ya ne güzel tatil de biraz kafa dağıtırsın iyi gelir
Uyumayan bebekle bilmiyorum artık allahım inşallah uyumaya başlar artıl gece une kalktı oturdu 1 saat meme vermemi bekledi inat ettim ama o kazandı mecbur emzirdim uyudu ama uykusunda çok ağlıyor

Her şey vaktinde olmuyor ki olsun peş peşe gitmek iyi olmıypr zaten benimki ameliyat oldupu için baya hastane korkusu var ve neredesey her hafta hastaneye gidiyoruz farklı sebeplerden eliöde olsa hiç gitmicem şu kan kafama takıldı şimdi onun için yine gitmem lazkm

Kızlar ben artik napacagimi şaştım bu uyku sorunu yüzünden dün sadece araba da 10 dk daldi 6 saat uyumadı sabah 5 te uyuduk. 10 dk nasil bir bebege 6 saat yeter benim artik aklim almıyor. Deliricem bu gidişle uykusuzluktan zaten erken uyuma gibi bir tabir bizim hayatımızda yok olan uykumuzda son 1 haftadir iyice bozuldu. 5 dk kadar 1 uyanıp anne meme diyor. Azi dişleri bizi mahvetti..

Ocean kullandım sonra bestiron kullanmaya başladım ama dediğim gibi bi kullandım bi kullanmadım hep düzensiz kullandım aylardır da kullanmıyorum, ama demir ilacından kabız olmadığını anladım kullanmadığım halde hal kabız, sizde mutlaka değerlerine baktırın

Uyumayan bebekle bilmiyorum artık allahım inşallah uyumaya başlar artıl gece une kalktı oturdu 1 saat meme vermemi bekledi inat ettim ama o kazandı mecbur emzirdim uyudu ama uykusunda çok ağlıyor
Sİzin taş vardı o geçti mi acaba onla alakalı mı ağlaması, ağrısı felan mı oluyor

Hadinya bunu bilmiyordum bir randevu bakayım o zaman beklemeden
Mutlaka genel kan tahlili iste, ben demir ilacı kullanmıyordum ama belki yemeklerle dengeliyoruz diye düşünüyordum resmen demir deposu boşalmış bundan sonra asla aksatmıcam çok korktum gerçekten

Sİzin taş vardı o geçti mi acaba onla alakalı mı ağlaması, ağrısı felan mı oluyor
Taşın biri ameliyatla alındı diğeri kendisi düştü şuan taşı yok ama vücudu taş üretmeye yakınmış devamlı kontrole gidiyoruz ultasona giriyor şuan taş olmadığı için ağlaması ondan değil ama ben onun yüzünden olduğunu düşünüyorum yani geçmişte acı çektiği için artık alışkanlık edindi ağlamayı başka açıklaması yok her şey normal şuan diş olsa o bile bir süre sürüyor çıkıyor sonra

Mutlaka genel kan tahlili iste, ben demir ilacı kullanmıyordum ama belki yemeklerle dengeliyoruz diye düşünüyordum resmen demir deposu boşalmış bundan sonra asla aksatmıcam çok korktum gerçekten
Ama normalde de 1 yaşınndan sonra verilmiyormuş artık yemeklerinartrırdığımız için seninki belki genetik bişeydir sende ya da babasında vardır sonuçta et yiyor bunlar meyve sebze ne bileyim bakalım benimkininnnençıkcak

O zaman meme için felan yada senin ki emzik içinde ağlıyor olabilir

Aynen normal de 1 yaştan sonra verilmiyor ama ben neredeyse hiç kullanmadım bir şişe bitirdim sonra kabız oldu bi kullandım bi kullanmadım ondan depo boşalmış, doktor 3 ay düzenli kullan sonra tekrar bakalım dedi

Kızlar menenjit aşısı ateş yaptı mı sizde? Yaptıysa aşıdan kaç saat sonra ateşi çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…