- 17 Nisan 2023
- 2.542
- 1.816
- 63
- 31
Yani genelde benimle birlikte oynamayı seviyor tek başına iken pek oynamıyor kitap okurken asla odaklanmıyor kitaplaraKızlar bebekleriniz oyuncak oynuyor mu ya da kitaplarla oyalanıyor mu ? Benim bebeğim bu ara odasına bizi götürüp tüm oyuncakları dağıttırıyor kitapları da aynı şekilde birini veriyor onu okurken diğerini de veriyor dikkat dagınıklıgı olabilir mi acaba
Biz ilk defa yaptırdık 2 doz birden oldu, ayağı çok ağrıyor calpol dolven veriyorum dönüşümlü, ateşi çok az çıktı ama ayağına bastıkça ağlıyor benim değmemi bile istemiyorDün son dozu yaptırdık çok korkarak yaptırdım Eve gelir gelmez ilaç verdim 5 saat sonra hafif yükselmeye başladı ateşi tekrar ilaç verdim
Bende artık şort kısa kol giydiriyorum, bişey olmaz inşallahAy sorma ya ben evde dün kısa kollu giydim oğlumun üstünde baya imce ama uzun kolluydu bütün gün terledi asıl böyke hasta olacaklar ince giydirmeye de korktum ama çok hareketliler ya kısa kollu giydirsek artık bir şey olmaz heralde
Oyuncaklarla oynuyor ama bazen, bir de bizi çağırıyor illa yanına oturmamızı istiyor birlikte oynayalım istiyor, bide en çok oynamak istediği saat akşam uyku saati öncesi, tüm gün yüzüne bakmadığı oyuncakların uyutacağım zaman önüne oturup oynamak istiyorKızlar bebekleriniz oyuncak oynuyor mu ya da kitaplarla oyalanıyor mu ? Benim bebeğim bu ara odasına bizi götürüp tüm oyuncakları dağıttırıyor kitapları da aynı şekilde birini veriyor onu okurken diğerini de veriyor dikkat dagınıklıgı olabilir mi acaba
Bizde dün ilk defa menenjit yaptırdık, iki dozu birden yaptılar bacaktan, şuan hala bacağı ağrıyor, ne zaman geçer bu bacağın ağrısıA Alliswell23 bizde Bexsora 3 seferde de yaptı, 3 te nimenrix yaptırdık o yapmadı. Biz ikisi aynı gün değilde birer gün arayla yaptırmıştı, oradan biliyorum. Nettede Bexsora için çoğunluk yapar, nimenrix için çoğunluk yapmaz diyordu.
İşine geldiği gibi davranıyordur bence canım, bebekler inadına yapıyor çoğu şeyiKızlar bebekleriniz komutları yerine getiriyo mu ? Gel dediğimde benimki kaçıyor bez falan değiştireceksem.mama falansa geliyor getir diyorum oyuncağını getirmiyor mesela bana yaptırmak istiyor canı isterse dinliyor canı istemezse dinlemiyor psikolojim mi bozuldu bilmiyorum anormal mi normal mi bu durumlar sizde de var mı
Tam olarak aynı girdabın içindeyim, tüm kış boyunca zıbın üzerine 1 tog tulum giyiyordu ama odası 21 civarı oluyordu. Şu an 23 ve üzeri oluyor. Aynı şekilde üstü sürekli açık hiç örtmüyor. Ne yapsam ben de bilemiyorum ama 1 togu bırakmanın vakti gelmişHavalar ısındı yatarken ne giyecek telaşı başladı benim. Oda 25 derece askılı zıbın üzerine uzun kollu penye pijama takımı var üstünü örtmüyorum ama başı falan terlemiş. Kısa kollu yatırsam hem üstünü örtmüyor hem sabaha doğru serin olur. Siz nasıl yatırıyorsunuz
Evet aynen akşam uyku öncesi oyuncak oynayası gelir iştahlı iştahlıOyuncaklarla oynuyor ama bazen, bir de bizi çağırıyor illa yanına oturmamızı istiyor birlikte oynayalım istiyor, bide en çok oynamak istediği saat akşam uyku saati öncesi, tüm gün yüzüne bakmadığı oyuncakların uyutacağım zaman önüne oturup oynamak istiyor
bir yakınımın oğlunda ileri düzey dehb çıktı herseyde bir şey arıyorum sanırım normal mi değil mi diyeİşine geldiği gibi davranıyordur bence canım, bebekler inadına yapıyor çoğu şeyi
Geçen de konuşulmuştu grupta yani bilmiyorum bence erken değil çünkü yemek yapamıyorum sürekli bacagima yapışıp kucağıma gelmek gelmek istiyor ama kısa süreli kullanılacak şeylere çok para vermekten de sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum açıkçasıKızlar öğrenme kulesi alan var mı henüz erken mi sizce
Aynı şeyleri benimki de yapıyor hatta bazen diyorum ismine bakmasa göz teması olmasa kelimeleri falan olmasa internette yazdıkları otizm belirtileri var derimKızlar bebekleriniz komutları yerine getiriyo mu ? Gel dediğimde benimki kaçıyor bez falan değiştireceksem.mama falansa geliyor getir diyorum oyuncağını getirmiyor mesela bana yaptırmak istiyor canı isterse dinliyor canı istemezse dinlemiyor psikolojim mi bozuldu bilmiyorum anormal mi normal mi bu durumlar sizde de var mı
Penye pijama takımından devam ediyorum rahat gibi duruyor şimdilikTam olarak aynı girdabın içindeyim, tüm kış boyunca zıbın üzerine 1 tog tulum giyiyordu ama odası 21 civarı oluyordu. Şu an 23 ve üzeri oluyor. Aynı şekilde üstü sürekli açık hiç örtmüyor. Ne yapsam ben de bilemiyorum ama 1 togu bırakmanın vakti gelmişBelki zıbın üstü pijama olabilir. Ama ben de bu mevsim geçişi zamanlarında çok arada kalıyorum
Ben de bazı şeyleri hiç kullanmadı yürüme arkadaşı mesela gece edip Fisher price almıştım yüzüne bile bakmadı hiç.şimdi glober tarzı bir şey mi alsam Scoot and rıde tarzı Scooter gibi bir şey mi alsam arasında gidip geliyorum üç gün kullanacağımız bir şey de olmasın diyorum öğrenme kulesi de alsam mı almasam mı ben de bilemedim yineGeçen de konuşulmuştu grupta yani bilmiyorum bence erken değil çünkü yemek yapamıyorum sürekli bacagima yapışıp kucağıma gelmek gelmek istiyor ama kısa süreli kullanılacak şeylere çok para vermekten de sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası
Ay evet geçen gün bir kez el hareketi yaptı gel gel mi yapıyo yoksa otizm belirtisi mi diye daldım videolara.Kendi hallerine de bırakamıyoruz ki direk anksiyete oluyoruzAynı şeyleri benimki de yapıyor hatta bazen diyorum ismine bakmasa göz teması olmasa kelimeleri falan olmasa internette yazdıkları otizm belirtileri var derimama yazılan çizilen çoğu şeyi bebekler yapıyor bence.
Rahat bırakmak lazım biraz hem kendimizi hem onlarıAy evet geçen gün bir kez el hareketi yaptı gel gel mi yapıyo yoksa otizm belirtisi mi diye daldım videolara.Kendi hallerine de bırakamıyoruz ki direk anksiyete oluyoruz
Öğrenme kulesi bence uzunca bir süre kullanılabilir bir şey. Şimdi üstüne çıkarıp camdan baktırıyorum tezgahta su ile oynuyor vs ilerleyen süreçte bize daha fazla yardımda bulunacak durumu olur diş fırçalar elini yıkar vs derken çok yönlü. Çocuk sevip istediği sürece tabi yoksa at kenaraBen de bazı şeyleri hiç kullanmadı yürüme arkadaşı mesela gece edip Fisher price almıştım yüzüne bile bakmadı hiç.şimdi glober tarzı bir şey mi alsam Scoot and rıde tarzı Scooter gibi bir şey mi alsam arasında gidip geliyorum üç gün kullanacağımız bir şey de olmasın diyorum öğrenme kulesi de alsam mı almasam mı ben de bilemedim yine
Yulaf yediriyor musunuz? Yulaf demir deposu diye biliyorum ben. Deneyebilirsiniz meyveler ile.Mutlaka genel kan tahlili iste, ben demir ilacı kullanmıyordum ama belki yemeklerle dengeliyoruz diye düşünüyordum resmen demir deposu boşalmış bundan sonra asla aksatmıcam çok korktum gerçekten
Benim kızım da iş makinelerine bayılıyor. Dün sabah kreşe giderken 10 dakika vinç izledik beraber :)Kızlar benim oğlum dışarıda acayip bir şekilde arabalara gidiyor plakalarına ve amblemlerine merakı var. Böyle araba merakı olan bebiş var mı? Sabah çıkardım dışarı yarım saat bir arabanın önünde durduk ilgilendiği tek şey şuan bu
Bulabiliyorsanız ikinci el alın bence. Sevmezse satarsınız siz de. Ama glober tarzı bisiklet sevmeyen bebek hiç duymadım benBen de bazı şeyleri hiç kullanmadı yürüme arkadaşı mesela gece edip Fisher price almıştım yüzüne bile bakmadı hiç.şimdi glober tarzı bir şey mi alsam Scoot and rıde tarzı Scooter gibi bir şey mi alsam arasında gidip geliyorum üç gün kullanacağımız bir şey de olmasın diyorum öğrenme kulesi de alsam mı almasam mı ben de bilemedim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?